Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    18. Veljača 2016. 12:47

Jahanara, oftalmolog jer i zbog lošeg vida bebe krive glavicu, a to nam je dobro došlo jer tata ima genetsku očnu bolest i rečeno mu je da svoju djecu mora pregledat do druge godine života.
    A kako je nosim? Ne znam, sad kad gledam, očito da je krivim... glavica joj stoji ravno, tijelo joj se malo iskrivi. Svašta sam ja obavljala s njom na rukama, kuhala, spremala, čistila, držala sam je kako mi je zgodno, nisam vodila računa o tome i eto sad... Uh, uh, duša me boli. Nije nam prdica pokazala kako bi je trebala držat, to će nam fizijatar sve objasnit.
    Dobila je cjepivo samo u jednu nožicu, cila je vesela, raspoložena, ja mislila ošamutit će je i zakomit će, ona podivljala :D
    A za urasli nokat, dala nam je mast (nisam je još predigla, ne znam ime) i rekla da odvojimo vaticom palac od ostalih prstića, kao mali tampon da stavimo između.

Branchi
    18. Veljača 2016. 12:50

Lela super za mjere 😊😊😊 a za glavicu ne brini, sve je ro dovoljno rano da se moze ispraviti. Drzimo fige za ostale preglede i nadam se da vam je pokazala sa radite krivo i kako treba, da ne trebate nagadjati??

Bumbo a sta vas je mucilo, zub, prdci, podrig ili nesto nedefinirano?

Definitivno sam se uvjerila da se ne treba navikavat ni na puno ni na malo sna jer je svaka noc drugacija

Cvarak
    18. Veljača 2016. 12:52

lela ajnemoj se samo grist...i ja ju nosim u koso hmm... 

Vidjet ces sta ce fizijatar reci,mozda je to od rodjenja kako je imala zalezanu glavicu?! Pa ce samo neke vjezbice radit i dobro!!

Sanjarica
    18. Veljača 2016. 12:55

Ajme Hrenofka bas mi je zao...mogu zamisliz panike sinoc..ali ajd glavno da je sve nakraju bilo ok... 

Lela bravo za malenu...velika curka... A za glavicu se ne brini...sve ce to bit sa malo vjezbica super...vidjet ces... 

Mi smo dosli s uzv kukica- sve je super... 

E da, ja sam isto vec pisala da moja mala nema sanse da vise pije iz bocice...a prva 3 mj je pila bez problema.. Pa sam joj kupila onu Tommi Tippie(valjda se tako nekako pise) bocicu/casicu... I odlicno s nje pije... Zanimljivo joj je jer ima kao ruckice pa si je ona kao sama drzi... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    18. Veljača 2016. 13:17

Sanjarice super za kukice!!! 

Ma ja imam tommy tippe flasicu no1 al nece nezna pit! 
    A koliko dodje ta bocica?!

Bumbo0809
    18. Veljača 2016. 13:38

Branchi nemam pojma, mozda zubici, ali bas se svaki put u placu budio i u snu kad bi to kratko zaspao je kao plakao :( 
    Sve se mislim da je ta regresija sna koju mi je nedavno spomenila Renata. Previse stvari dozive preko dana pa ih po noci procesuiraju, jer ocito da je nesto sanjao kad je i u snu plakao i toliko se puta budio. 

Renata jel to to o cemu si mi pricala??

renata6
    18. Veljača 2016. 14:05

lela curka je prava bombica, super napreduje, ne brini vježbom se sve ispravi, pokazati će ti, tako ćeš ju stimulirati i doći će sve na svoje, vidjet ćeš!

Bumbo, da o tome sam ti pričala...nažalost može potrajati, što manje stimulacije s vrištavim bojama, glasnim ljudima i pretjeranom gužvom u popodnevnim satima, ne mora da je razlog taj ali svakako utječe, više maženja, nošenja, pričanja tišim tonom i ljuljuškanja da osjeti da si tu, nema druge, drž se proći će.

Sova5
    18. Veljača 2016. 14:13

Sanjarice, super za kukiće i ono crveno na glavici za što sam zaboravila kak se zove  Bitno je da je sve ok!!

Hrenofka, samo nek je bebica dobro. Uf, mogu si mislit kak ti je bilo  Bit ćeš u klubu nas nenaspavanih mama i lijepo ćemo se međusobno tješiti i bit će ti lakše jer nas ima još, hahah 

Lela, evo nama je baš danas fizijatrica pokazala kako nositi bebu licem prema van. Lijeva ruka ispod pazuha i preko prsa a desnom nogom ispod koljena i malo saviješ prema gore tako da je položaj kao u jajetu. I beba je naslonjena na tvoja prsa. Moram priznati da sam ja s malim isto svašta radila, čak i suđe prala, pa nema šanse da sam ga pravilno nosila. Svaka čast na mjerama 

Mi moramo na vježbice. Malo kasni sa motoričkim razvojem tako da je fizijatrica preporučila da ipak odradimo nekoliko vježbi koje ću ja onda doma s njim raditi. Dobro pa je sve na vrijeme otkriveno i nadam se da nećemo kaskati za vršnjacima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.