Joj ja isto uvijek muža čekam da se vrati s posla pa da se idem tuširat 😄 nekad ujutro odem na brzinu kad je ona vesela, razigrana i ograđena..onda se u 2 minute tušnem 😝
Inače uspjela sam je večeras ostavit u krevetiću..spremila sam je za spavanje, posisala je i zaspala na sisi, onda sam je prebacila u krevetić i ostala je spavat.. za pol sata se probudila (tako ona uvijek), ali se nije htjela umirit dok je u ruke nisam primila, kad sam je ununuala u rukama sam je opet spustila u krevetić i paaajkii 😃😃🎉🎉🎉🎉 nije da je uspjela baš sama zaspat u krevetiću, ali je i ovo korak naprijed ☺☺kad svladamo malo bolje to, pokušat ću je uspavat da ju ne dižem (kad je u našem krevetu nikad ne moram, uvijek sama zaspe..)..tako da ono, optimistično se nadam uspješnoj večeri ☺☺☺ostavila sam joj svoju nošenu majicu pored glave..voli mamin smrad 😄😄
I mi smo se 3 puta pokušavali uspavat, bilo je treća sreća, e sada me zanima dokada, stalno se meškolji... Luda sam već što se tiče pelena, ne znam koje da koristim, svaku noć pelene propuste, bude mokar pa ga moram cijelog presvlačiti..
Ja isto vidim kako ću imati tisuću pitanja o dohrani :) Da li je neka mama već davala rižu, kakva se to riža uopće daje, neka posebna ili? Gdje kupite proso?
Oliva super za spavanac 😊 tako i mi, kad se meskolji ide ili cica ili nunanje i kad zaspe opet spustam...a nekad samo cicanje pa ostanemo u krevetu hehe
Mincy nama su za noc najbolje pampers premium care, nista ne ide kroz njih, cak i ako su cijelu noc bez presvlacenja
....nama opet slabija noc 😑 budjenje nakon sat pa opet nakon sat. Onda jedva 2 sata i sad se nunamo pa cemo vidjeti sta dalje
..nitko se nista ne zali pa se nadam da je vama bolje
Budne smo već uru 😒 Branchi drzi se!
Ja je nikad ne diram kad se meskolji, osim ako se na kraju ne probudi ili je vrime za papicu, uglavnom produzi spavat.
Namakr ova noc blazena za razliku od jucer!! Il sam ja cvrsto spavala pa ju nidam cula da se meskolji ili je fakat mirnija bila....daj Boze da tako ostane .... Branchi eto ga na cim je nama bolje tebi gore...
I kod nas dobra noc, ja isto cvrsto spavala.. Prvu turu spavao 2 sata, a drugu 5, predobro.. Sad malo prije papao i jos drijemucka..
Pobjegao mi post.. Ja se izdajam, idem se na vecer kratko naci s frendicama, doci ce u McDonalds preko puta mog stana :))) Bas se veselim!
A i kiroprakticar danas opet, toliko izlazaka u jednom danu nisam odavno imala :))))
Curke pomoc, Laura je pocela jako kasljati, onako mokar kasalj, iskasljava i nosic joj curi ! Cijelu noc joj pumpicom izvlacim smrkljice! Temperatutu nema! Sta da radim???
Ivek mislim da nemas u biti sta drugo, ispiri nos fizioloskom, cisti od smrkljica, daj nek cesce cika. Prati dal ima temp.
Mi smo zaspali u 7 predvecer, budjenje 12, 3, 5, 7. Ja sam zadovoljna :)
Branchi nadam se da cete se veceras naspavat ;)
Ivek mislim da nemas u biti sta drugo, ispiri nos fizioloskom, cisti od smrkljica, daj nek cesce cika. Prati dal ima temp.
Mi smo zaspali u 7 predvecer, budjenje 12, 3, 5, 7. Ja sam zadovoljna :)
Branchi nadam se da cete se veceras naspavat ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji