Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    19. Veljača 2016. 12:58

Bumbo super za taj jedan san 😀 meni je isto dovoljan bar jedan tako duzi,  jednom je bilo 6.5, jednom 5, jednom 4, najcesce 3 ili 2.5 heheh...al dobro, kad tad ce se to ustimat

Vrijeme je bas bljak...mislila sam ic s janom van u ergu i sa kisobranom, ali sad bas jace pada i uopce mi se ne izlazi 😒 bas mi fali setnja smrc

Cvarak
    19. Veljača 2016. 13:00

Joj pa ja nemogu ostavit da mi place,ak vec place onda bolje da place na meni neg sama u kreveticu!! Ona jos spava samnom u krevetu al cu jr uskoro pocet stavljat u kindbac!!

Sanjarica
    19. Veljača 2016. 13:10

Aha sada sam skuzila sta znaci taj CIO... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    19. Veljača 2016. 13:58

Cure mislim da znate al evo ja bas zvala vrtic znaci primaju djecu rodjenu do 31.8 tako da nam ne gine privatni ili tete cuvalicr ili baka servisi!!

Branchi
    19. Veljača 2016. 14:26

Da, oni do 31.8 imaju prednost...mi jesenski predajemo molbe i ako ima mjesta ili se oslobodi u nekom trenu, primaju se

Zna se desit da roditelji ispisu dosta djece nakon mjesec dva jer su cesto bolesni pa se oslobode mjesta.

Ima i neka stranica gdje pise koji vrtic jos ima kolko mjesta (nesto zagreb...) pa se mozda moze molba prebacit njima u nekom trenu, treba to jos ispitat....ili naci neku vezu heheh

Kiara5
    19. Veljača 2016. 16:37

Cure moje daj neka mi neka objasni kako cu onda ispravno nosit bebu kad je okrenuta prema meni??? Znaci stomak na stomak??? 
    Moja je izgleda stalno u krivom polozaju jer nekad spava na meni stalno je svima po rukama... al pedica je rekla da je ekstra!! A uvij gleda i vrat i kraljeznicu i sve!! 

Dajte mi pliiiiz recite, znaci ona meni ima 4ipo miseca i jos mi se nije glasno nasmijala???😐😐😐 

Danas nam je bila prva setnja u sportskom dijelu kolica!!! Ekstraaaa!! Sve moze gledat iz njih!! A vanka sunce, toplo, bonaca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.