Ashley hvala na savjetima 💜
Svaku vecer kad papi za nocni san "svira" mu s youtube-a zvukovi maternice tj.bijeli sum je to... Ali mogla bi probati sa delta valovima ;)
Sinoc smo kako tako imali bolji san nego preksinoc.. Je da se probudio nakon 45 min u placu,ali nisam ga trebala nunati nego sam mu dala dudu. Onda sam se u sljedecih sat vremena 10puta dizala davat mu dudu i 10.put je i papao i onda je odspavao 5ipo sati u komadu sto nije odavnooo! I onda je papao pa zaspao i nakon pola sata se probudio pa sam onda opet ustajala jedno 15 puta da ga smirivam.
Al eto, bar je odspavao tih 5ipo h!

Bumbo super za taj jedan san 😀 meni je isto dovoljan bar jedan tako duzi, jednom je bilo 6.5, jednom 5, jednom 4, najcesce 3 ili 2.5 heheh...al dobro, kad tad ce se to ustimat
Vrijeme je bas bljak...mislila sam ic s janom van u ergu i sa kisobranom, ali sad bas jace pada i uopce mi se ne izlazi 😒 bas mi fali setnja smrc

Joj pa ja nemogu ostavit da mi place,ak vec place onda bolje da place na meni neg sama u kreveticu!! Ona jos spava samnom u krevetu al cu jr uskoro pocet stavljat u kindbac!!

Aha sada sam skuzila sta znaci taj CIO...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure mislim da znate al evo ja bas zvala vrtic znaci primaju djecu rodjenu do 31.8 tako da nam ne gine privatni ili tete cuvalicr ili baka servisi!!
Cure mislim da znate al evo ja bas zvala vrtic znaci primaju djecu rodjenu do 31.8 tako da nam ne gine privatni ili tete cuvalicr ili baka servisi!!
Ups..brijem da sam te administratoru prijavila 😄sorkač 😊 da, oni primaju tak klince, jedino ako negdje ostane mjesta, netko se ispiše ili slično..mislim da smo zato pisali ovdje da se svejedno trebaju prijave predat pa ako bude sreće..ili povlačit veze 😄 kao u svemu 😝😝

Da, oni do 31.8 imaju prednost...mi jesenski predajemo molbe i ako ima mjesta ili se oslobodi u nekom trenu, primaju se
Zna se desit da roditelji ispisu dosta djece nakon mjesec dva jer su cesto bolesni pa se oslobode mjesta.
Ima i neka stranica gdje pise koji vrtic jos ima kolko mjesta (nesto zagreb...) pa se mozda moze molba prebacit njima u nekom trenu, treba to jos ispitat....ili naci neku vezu heheh

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji