Hvala cure Da, stvarno imam bombicu, ja sam mislila da će bit ispod 7500
Sad sam ok, proša me onaj prvi osjećaj "iskrivila sam svoje dijete"
Branchi, nije nam ništa pokazala, gužva velika, hrpa bolesne dječice, rekla je da ništa ne brinem, da će sve bit ok i da će nam fizijatar sve vježbe detaljno pokazat. Na svoju ruku neću radit ništa, dok ne vidimo s njim.
Sanjarice, bravo za kukove!!
Sanjarice super za kukove
Hrenofka svaka cast na pozitivnom stavu! Bitno da je sve ok, a imaju i posebna mlijeka za djecicu koja su alergicna.
Lela prava mala bombica, super!!
Ja svoga isto svakako drzim i kad sjedim se on doslovno valja po meni. Smatram da mu je to bolje za razvoj nego da stoji kao robot. Tako da mislim da je to od rođenja a ne drzanja. Eto sad cete malo gimnasticirat i bit ce sve super
Fluffy
Bumbo ovo za spavanje, ne znam koliko vam je poznato da moj mali sam zaspe oko 8 i spava po 10 sati u komadu. Međutim zadnje 2 veceri smo imali drustvo i to je bilo tesko glupiranje do 11 navecer. Iza toga je jedva zaspao, nisam ga nosala al sam stalno dolazila u sobu i mazila ga. Kad je napokon zaspao sanjao je sve i svasta i cvilio u snu. Rekla sam ee nema vise druzenja kod nas dok je ovako mali.
Stvorili smo dobar ritam i ne zelim sad da to padne u vodu.
Ja se inace s njim nikad pred spavanje ne igram, samo njezno, kuoanje, mazenje, papanje i sve je ok.
Fluffy
Ivek nadamo se brzom oporavku.cure su već sve reklu, luk, fiziološka itd..
Hrenofka dobro je prošlo..vidiš nije vam sudeno AD..ja sam se isto bojala alergija i kad smo krenuli krenuli smo s hippom koji mu uopće nije sjeo..a čim smo se prebacili na AC Novalac koji ima smnajen udio laktoze bilo je sve super..ako ćete ipak nekad morati na ad treba dobro proučiti koji jer ima i tih baš za alergičare..što ste vi dali ak smijem pitat?
Lela super za mjere, a za nošenje si me zabrinula..i mi se svakak nosimo po doma..iako sam otkad smo kupili ergo par puta i po doma radije njega koristila kad mali više nije htio biti na podu..ipak je to pravilnije nego ga onak na boku nosat i na naprijed i svakak..a i ja sam zamijetila da preferira gledati više u lijevu stranu..čak smo i krevet okrenuli ali i dalje to radi..mi ćemo iza 26.1. na sistematski pa ćemo se raspitati..a vježbamo sve prema vježbama na adiva.hr, (http://www.adiva.hr/razvojna-gimnastika-baby-fitness.aspx) pratimo po mjesecima i vježbamo od rođenja..svaki dan po malo :)..meni je frendica išla s malom do prve godine na goljak i poslala mi je vježbe koje su radili i zapravo su to upravo ove vježbe što su i ovdje opisane pa pogledajte!
Bumbo a tebi mogu reći samo-držim fige da ova noć bude bolja :)
Sanjarice zaboravila reći super za kukove!
I Bumbo kako Fluffy kaže..pred spavanje samo u polumraku i tišini..mi se poslije kupanja presvalčimo s malom lampicom i hranimo se u sobi bez tv u polumraku..malo se nosimo da podrigne i odmah u krevet..nema pjevanja, noćnih lamica koje mjenjaju boju, igranja ništa..mrak, tišina, draganje po glavici..ne zanm kako vi, ali probajte sve
Ryanee a di si nam ti? budeš nam došla na FB? Kako bebica?
Nenana,dala sam mu NAN1. To sam pokusala i prvi dan kad smo dosli iz rodilista (nije sisao pa sam mu to dala jer sam misla da ce umrijet od gladi) i isto je tak prtljao kao i jucer samo nije bilo nikakve reakcije. Navodno se ovakve reakcije razviju od 3.do 6.mjeseca zivota.
rekla.je dr.da to nije nis neuobicajeno kod dojene djece
ma ja to uopce nisam dozivila tak traumaticno koliko sad svi oko mene panicare pa sad provjeravam svakih 10minuta jel osut i jel dise...
sad se jedino bojim toga sto on ocito nece moc bez cice,a namjeravala sam prestat dojit s 6mjeseci. I kaj da negdje odem il kaj ak ostanem bez mlijeka-kaj ce mi dijete jest?!?!
Ajme meni..jedva sam svas stigla pročitat :D
Fluffy zaboravila sam ti napisat za ovo plaćanje u crkvi..da, meni je to isto očajno..umjesto da su sretni jer ljudi žele sklapat brak u njihov vjeri, oni ti još bubnu i cifru jer eto to očito nije njihov posao niti poziv nego će ti izaći u susret i vjenčati te :/ ja nisam neki vjernik i jako sam ljuta na crkvu, ali muž je i njemu je to važnije nego meni..pa eto :)
Hrenofka jako mi je žao zbog reakcije na ad..mogu mislit kako vam je bilo..držite se sad dalje i ne brigaj za kasnije i ad, nešto ćete smislit..ja ću isto vjerojatno morat lagano prestajat s dojenjem krajem ljeta..bit će to sve ok :)
Lela odlično za mjere, to je prava curka :) a ovo ćete lagano nošenjem i vježbama ispravit..na youtubeu imaš puno vježbi iz babyhandlinga i kako se nositi i oblačiti i sl..ali dobro, bolje će vam to fizijatar pokazati..ovo možda možeš za prvu ruku :)
Moja curka je sinoć cijelu večer spavala u svome krevetiću! 🎉🎉🎉 je da se budila više nego obično, ali dobro šta sad 😄 za jest je bilo u 12, 2, 4:30, 7, 9:15 i onda sam je čak nakon pol sata natjeravanja uspjela nagovorit da do 11 odspava skupa sa mnom u krevetu jer nisam mogla gledat 😄 između ovih za hranjenje je još par puta bilo buđenja za nunanje i dudu i skoro sam popustila i stavila je pored sebe, ali sam bila hrabra i izdurala 😄😄 nadam se da ćemo napredovati kroz neko vrijeme 😄
Lela nemoj se nis zderat, nisi ti nista krivo radila, samo si nosila svoje dijete! Vidis kak ti curka super napreduje, a glavicu cete brzo izvjezbati!
Sova naravno da necete kaskati, sve ste na vrijeme uocili i reagirali i vjezbice cr va samo unaprijediti!
Oliva bravo bravo!! Vidis kako vam super napreduje selidba u krevetic ;) Ko i u svemu drugom u zivotu samo treba bit dosljedan!
Jedan hug svim mamicama
Sortiraj odgovore
Najstariji