Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    18. Veljača 2016. 08:49

Ivek fizioloska i cisti i probaj sa lukom! 

Evo mi do sad pajkili ne sjecam se kad je ovako dobro spavala!! Cicala u 1 u 2 plakila nesto samo sam ju digla prduckala malo i nastavila pajkit i u 6 cickala i do sad pajkila!! Neka ostane tako!

Lela29
    18. Veljača 2016. 09:02

Jutro mamice!
    Cvarak, nije loše

Moja sinoć zaspala u 22, probudila se u 2, zaspala opet u 3 do 6, nakon toga ko mala sova. Odustala sam od uspavljivanja, evo je sad dronja ko top, na kraju ću je morat budit kod prdice, a to je onda nervoza na kvadrat.
    Držite fige da ne bude puno plača
    Ovde je tako fujavo vrime, ne usudim se sama s njom u auto, iako imamo 3 min do ambulante, pa smo upilali dida da nas vozi, pošto tata radi. Javim se posli, uživajte cure!

plavojka
    18. Veljača 2016. 09:07

Lela nadam se da ce dobro proci!!

Ivek jel imas gdje kupiti Balzam od jele? On full brzo pomaze.. Pogledaj na faceu Pia Allegra, ima popis gdje se prodaje.. Nekako razrijedi tu sluznkad se maze na prsa pa bebice to lako izbljuckaju onda..
    I svakako probaj stavljat luk u krevet, nas je spasilo

Branchi
    18. Veljača 2016. 09:17

Ivek a da probas napariti kupaonu pa da ste malo unutra? Mozda pomogne kod iskasljavanja?

Na kraju je bilo bolje...znaci budjenje u 22 pa kratko nunanje pa oko 23 pa klopica pa pol 2 pa klopa pa 4, pol 7 i onda jos zadnji spavanac do 8.15

Sutra se moram dic u 6 jer u 7 moram ic obavljat nes grrrrrr...a njemu ce se onda bas za inat ziher spavat heh

Plavojka super za izlaske, uzivaj 😀

ivek 30
    18. Veljača 2016. 09:20

Idemo kod prdica u 3 popodne! Nema tempicu, ali jako ruzno kaslje!

Cvarak
    18. Veljača 2016. 09:34

Bas sam ja htjela napisat da Ivek nije u hrv.da idi kod prdice ili prdeka :) pa ga pitaj i vidite! Drzim fige da nije nis strasno!! 

Lela,sova javite rezultate!! Pusee

plavojka
    18. Veljača 2016. 09:38

Ivek sorry, zaboravila sam :(
    Nis, kapule valjda ima i kod vas pa probaj bar s njom ;)
    Nek vas radije prdica poslusa, vec ce vam tec kaj da radite.. A do tad stvarno mozes probati ovo sto je branci rekla,  napari kupaonu i zatvorite se unutra na 10ak min.

kris555
    18. Veljača 2016. 09:51

Po noci luk prerezi po pola i stavi joj pokraj glave, bude joj pomoglo bar malo :) 
    Javite kaj su rekli prdice :) 
    Moj je ovu vecer cijelu spavao na trbuhu, nema sanse vise spavat na boku ili ledjima, meskolji se nervozan pa pocne plakat.. Na trbuhu se malo meskolji al na kraju nekak zaspi..

plavojka
    18. Veljača 2016. 10:26

Nista od mog izlaska veceras, frendica zakurila :(( 

A ja se jutros vec izdojila. Mogu li ostaviti to mlijeko u frizideru do sutra popodne? Idem frizeru pa ce muzu svakako trebati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.