Oliva super za spavanje i krevetić.samo biti ustrajan!!
Hrenofka nemoj se bedirat unaprijed, bude se sve posložilo, biti će onak kak treba i kako je najbolje za malog, jel tak
Fluffy nešto mi je promaklo-što ti žele naplatiti u crkvi???Vjenčanje i krstitke se ne naplaćuju!!!to su besplatni obredi, a oni koji uzmiaju lovu za to su stvarno jadnici..ako imate mogučnosti odite negdje gdje su franjevci..oni su inače najnormalniji!ja baš zvala župu tu na kvart (dominikanci) i rekli su da se krštenje ne plaća! naravno običaj je ostaviti 100-200kn, ako si u mogućnosti, ali to nije obavezno, niti se to smije tražiti!!grrrr poludim na te spike..užas!
Sova jel mozes poslikati taj polozaj za nosenje koji ti je prdica rekla pa nam zalijepi na fejs?
Mene isto sad lovi frka zbog nosenja.....zakeljite te slikice ispravnog nosenja da ispravimo 😀
Vidim da sve bebice spavaju sad, ajde neka korist od glupe kise.
...i samo da znate, zlo je imat tortu doma....i bit ovisan o slatkome 😑
Evo i mene danas. Bila je generalka u stanu pa se igrali i došli sad iz šetnje. Cijelu šetnju je kao mišić virio iz nosiljke i apsolutno sve promatrao. :))
I mi se mučimo sa spavanjem ovih dana. Lijepo zaspi oko pola 8 i onda oko pola 9, 9 sav naspavan guguce i tek oko pola 12 opet spavamo. Isto se buni za krevetić, ali se borimo još.
Mislim da se ne naplaćuje u crkvi, nego samo prilog da tko želi.
sova, promaka mi tvoj post ranije...ti zalipi na fb kako nosit bebu, ja ću kako ne bi tribali. Bas smo ja i cvarak raspravljale o pravilnom polozaju bebe prema van, rijesila si nase dvojbe 😃
Plavojka tako je, stalno trubim roditeljima s kojima radim o dosljednosti, ali malo me šokiralo kako je teško biti dosljedan s malom bebom kad urla 😂😂 ali morala sam se sabrat i stati na loptu..da ne budu u 'postolara najgore cipele' 😂😂
Nenana ma nisu fluffy htjeli naplatit, ona je rekla da se ne plaća vjenčanje ni krstitke, a ja sam rekla da smo mi svoje vjenčanje platili 350 kn..i to je baš cifra koju je tražio..300 valjda za njega, ko će ga znat i 50 za ženu koja je pjevala, ali koja je isto iz crkvenog zbora 😄za ženu mi nije žao jer je fino pjevala i nadam se da je dobila te novce, a za njega mi je žao..iskreno nisam ni znala da se to ne plaća dok vi ovdje niste rekle..baš me zanima kako će bit sad za krštenje, trebali bi u istu crkvu, ali ako kaže da se plaća fino ću otić ovdje u kvart u dominikansku..baš iz principa, ne radi novaca 😝😝
Evo moja malena spava već drugi put u sobi u svom krevetiću 😊😊 malo sam ponosna na sebe 😄samo da me sad ne šokira večeras s herkules urlanjem kakav zna bacit često 😄😄😝
Oliva ti si meni strasna sa opisima i rijecima 😂😂😂😂zamisljam te bas neku cool zenskicu ...
A gdje radis ako se smije znat?!
Ja vam ne mogu opisat kakav mi je gust kad uhvatim malo vremena zavalit se na kauc, uzet nesto slatko za grickat i ic ovdje na forum citat vase postove ili na facebooku... Bas se redovito nasmijem od srca na svasta sta ovdje pisemo...i puno toga naravno naucim, poslusam savjete...ma milina...
Eto samo to sam htijela napisat...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji