Hrenofka, žao mi je zbog AD, ali neka je sve dobro prošlo. I dobro cure kažu, mi koje ne spavamo ćemo te tješiti :(
Ajme kada samo pomislim koliko puta ja svog bebača krivo držim, joooj, moram odmah prestati :(
I mi imamo loše spavanje, mislim nije nikada bilo nešto ali zadnjih par noći je baš loše :(
Jeste li počeli s uspavljivanjem? :D Nosila sam ga u klokanici jer se već počeo nervoziti i dok sam spremila večeru, zaspao je. Stigla sam obući pidžamu i jesti i već se probudio. Šuti sad u krevetići i igra se. Kao da zna da je večer jer po danu odspava dva sata kad ga spustim..
Oliva u postolara uvijek najgore cipele :))))
I je, i meni se cin da su bebe najteza publika za vjezbat dosljednost, il je to samo zato jer je moja ;)
Ja ni ne pokusavam ic uspavljivat prije 22h, cak i kasnije, gubljenje vremena je to kod nas..
Inace, bila opet danas kod kiroprakticara, ledja su mi preporodjena, nadam se samo da ce potrajati ;)
I moram pohvalit Bruncija, setali smo po kisi po gradu, hit mu je zurit u kisobran :))
A i bila sam na ispovjedi, on je bio samnom unutra (u ergu) i bio je super, samo se smjeskao sveceniku ;)
Nadal se da ce tak bit i u subotu na krstenju!
Hvala cure na savjetima! Ja se nadam da ce ta faza brzooo prestati jer je bas tesko normalno funkcionirat nakon takvih "tuluma" nocu...
Fluffy, bilo je guzve ovih veceri kod nas tako da je mozda i to jedan od uzroka :/
Oliva sad si me bas zaintrigirala sto radis :P
Jutro curke!
Bebac je dana super,medjutim ja sam se probudila s otecenim kapkom tak da ga nemrem niti otvorit. Izgledam presttasno!
Jucer mi je pedijatrica dala neke kapi i mast da mazem (da ne idem svom doktoru,bas je zlatna :-)) medjutim,nis bolje od toga. Jos mi je oko u gorem stanju.
Cini se da mi i ovaj dan doktor ne gine :-)
Hrenofka bome vas je ulovilo joj joj!!! Ma daj si nakapaj svog mlijeka u oko mozda pomogne 😉
dobro jutro žene/mamice
više ne stignem sve popratiti , uf
lela, wow, mjere su inpozantne. ne brini zbog nošenja, pa što misliš da su nekada žene znale točno kako je ispravno nositi (svi bi bili iskrivljeni)...sve se to ubrzo vraća u normalu ;)
sovica, držim sretnice i šaljem dobre vibre
bumbo, malo pomalo, naspavati ćeš se (pokušaj staviti-ako već nisi, ili probaj ponovno, ako si prije pa nije išlo: delta valove ili relax, možda mu mirna i smirujuća muzika smiri mozak ;), pa će bolje spavati, bez stresova (ima antistres relax, ma svakakvih ima na youtube, pa malo pogledaj, možda upali-kod nas oduvijek pali i stvarno ne znam što bi bez relaxa, delta, alfa i sličnih- za svaku prigodu novi)
oliva, bravo, bravo :)
plavojka, super- a mišek mali, kako mu samo paše Ergo
hrenofka, super za bebača ali jao za kapak :( Što je sada tvom kapku? da nije i tebe neka alergija čopila?
idem si skuhati još jednu kavicu, jer sam imala rano buđenje, pa sam sva- kao i ovo vrijeme TMURNA
(i nemam pojma što ću danas kuhati)
ja sam se sva pogubila, nezz više tko je tko :D kaj radite sa kimbom fulala sam.. nadam se da ni jedna ne sprovodi cio .. hrenofka zakaj bi ostala bez mlijeka, zakaj bi samo do 6 mj dojila
url=https://lilypie.com]
Ashley hvala na savjetima 💜
Svaku vecer kad papi za nocni san "svira" mu s youtube-a zvukovi maternice tj.bijeli sum je to... Ali mogla bi probati sa delta valovima ;)
Sinoc smo kako tako imali bolji san nego preksinoc.. Je da se probudio nakon 45 min u placu,ali nisam ga trebala nunati nego sam mu dala dudu. Onda sam se u sljedecih sat vremena 10puta dizala davat mu dudu i 10.put je i papao i onda je odspavao 5ipo sati u komadu sto nije odavnooo! I onda je papao pa zaspao i nakon pola sata se probudio pa sam onda opet ustajala jedno 15 puta da ga smirivam.
Al eto, bar je odspavao tih 5ipo h!
Sortiraj odgovore
Najstariji