Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    18. Veljača 2016. 11:29

Hrenovka slično je bilo i kod nas, isto proteini kravljeg mlijeka, jel ti beba inače sklona alergiji, tipa osipu ili slično...netko alergičar u obitelji?

kris555
    18. Veljača 2016. 11:31

Hrenofka na kraju je dobro ispalo! zao mi je kaj je tak ispalo, mozda da i pripazis malo oko tog kolko ti mlijecno unosis, za svaki slucaj..

Lela29
    18. Veljača 2016. 11:32

Evo nas cure....
    Hrenofka, hvala Bogu da je sve ok završilo.

Moja Emily je teška 7700, duga 65 cm. Prava cura.
    Nažalost, moramo posjetit fizijatra, oftalmologa i napravit uzv mozga jer krivi glavicu na desnu stranu. Prdica kaže da vjeruje da je sve ok i da je to vjerojatno do načina kako je nosim.  Na kraju kad je vidila kako je držim rekla je da je sigurno do toga, meni došlo plakat.
    Narucila nas je za misec dana, ako se to tad popravi stanje, nećemo morati na uzv i kod oft....al ja bi isto sve obavila da budem mirna.
     Nego. ja sad ne znam kako da je ispravno drzim

• Hrenofka
    18. Veljača 2016. 11:54

I kaj je na kraju pila? Tog se i ja bojim..kaj ak necu moc dojit svih godinu dana...kaj ce mi dijete jest?

jahanara
    18. Veljača 2016. 12:25

Lela velika cura bravo!
    A sta se tice krivljenja glavice, bit ce to sve ok! Pogotovo ako kaze da je zbog krivog nosenja! Kako je nosis? Jel ti pokazala kako bi trebala? I zasto oftalmolog?

Pridruzujem se u klub mama cije bebe nece da piji na bocicu. Jutros izdojila 60ml i sad joj idem to dati, al frajlica slaze takve face kao da joj se gadi. Prelila ja u drugu bocicu al ista stvar. Do prije mjesec i pol normalno pila izdojeno mlijeko na bocicu. Pristekala je na cicu, najela se fino i evo zaspala.

Bumbo0809
    18. Veljača 2016. 12:38

Hrenofka sve je dobro sto se dobro zavrsi! Drzite se... Ja znam da bi ja umrlaaa od straha!

Lela odlicno za kg i cm,odlicno napreduje! A s glavicom ce sve biti okej,  nemoj se brinuti! 

Mi imali katastrofalnu noc.. Od 20:40 do 2:30 se 7 puta budio!!!!! 😕😕 Onda tad u 2:30 se zapravo probudio i bio nam je tulum do 5:15. Ne znam sto sve nisam probala da ga uspavam :/ na kraju su tad pomogla kolica i spavao je u njima do 9.

Cvarak
    18. Veljača 2016. 12:43

Lela 70gr ste laksi i 1,5cm duzi neg mi sa 4 mj! 

Joj nadam se da nije nista strasno i da ce se vjezbicama sve ispravit!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.