Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    18. Veljača 2016. 10:36

Plavojka moze ti biti 2 dana u frizideru, a mozes i zamrznuti 😊

plavojka
    18. Veljača 2016. 10:39

Ma totalno me to zbunjuje, negdje sam procitala da moze u frizideru biti 24 sata, cini mi se da na rodama pise 8 dana.. Nije mi to dvoje bas isto ;)

Branchi
    18. Veljača 2016. 10:47

Nadji srednju vrijednost 😀 ja drzim dva dana i bude sve ok. Jednom sam zamrznula i dala to tak da je i to opcija

• Hrenofka
    18. Veljača 2016. 10:48

Jutro cure!
    Mi sinoc pokusali dati AD,al on jednostavno ne zna jeat na bocicu,sam je prtljao okolo nje. Uglavnom,nakon 15 minuta nateklo mu cijelo lice,oci,usi i osip po cijelom tijelu. Zavrsili na hitnoj,alergija uzasna. Skoro su nas u bolnici ostavili,al su nas oko 2 ujutro ipak pustili doma jer se pocelo povlacit...
    uglavnom,alergija na proteine iz kravljeg mlijeka. A on cak nije ni gutljaj popio. Sva sreca sto ne zna jest na bocicu..
    Eto....

Branchi
    18. Veljača 2016. 10:51

Ajme!!!! A ti normalno jedes mlijecne proizvode, to mu nis ne smeta?
    Super da je sve ok na kraju, uf.

Ashley
    18. Veljača 2016. 11:05

ajme hrenofka, strašno.
    Dobro da nije više pojeo. uff

plavojka
    18. Veljača 2016. 11:14

Ajme hrenofka, uzas, ne mogu ni zamisliti kako vam je panika bila sinoc, hvala Bogu da je sve dobro proslo!

Branchi, hvala ti, ali nas tata se nabrusio da ce ga hranit i danas, tak da ce izgleda Brunci popodne svejedno dobit mlijeko u drugom pakiranju ;)

Cvarak
    18. Veljača 2016. 11:15

Hrenofka moja ajme dobro da je sve ok zavrsilo!! Drz se ti sise i nrk sad beba sto vise cicka. Nemora beba puno ni popit tog mlijeka dovoljno je samo da dodje i u kontak sa kozom jer je tako mali od mog bratica reagirao.  Eto kad si zelis pomoc na kraju sve ispadne jos gore joj znam kak je to! Aj drz te se i neka samo sisa i sisa...  Ni M nezna bas pit na bocu!!

• Hrenofka
    18. Veljača 2016. 11:15

Pa jedem normalno,zapravo i dosta jer ih bas volim. Al ovo jucer je bilo strasno,ko kvazimodo je izgledao,svi nas tamo pustali prek reda,doktori se sjatili  oko njega,a on inace kakav je placljiv vristavac se smijao cijelo vrijeme dok su oni skakali oko njega.
    bas mi ga je bilo zao. Al sreca u nesreci je da je od te injekcije spavao nocas super pa sam se i ja naspavala ko velika 

jahanara
    18. Veljača 2016. 11:19

Jutro cure!

Hrenofka bome dobro da i ne zna jest na bocicu ako mu je tako izbilo nakon jednog gutljaja!

Mi smo opet dobro spavale! Al vec nam je dosta kuce, isle bi van.... cijeli tjedan nismo izisle... sto zbog kise, sto zbog magle...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.