Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    17. Veljača 2016. 20:13

Mi smo imali krstenje u prvi misec i bilo je predivno!!! 
    Preko mise je bilo!!! A posljd rucak u restoranu uz more... jos se namistio predivan suncan dan!!! Eksta je bilo!!! A Kiara bila super... kako i nece, svi oko nje!!! 
    Nama je svecenik reka da se krstenje ne placa nego da se da koliko tko zeli i moze i ako zeli!! Mi smo dali 50€!

Cvarak
    17. Veljača 2016. 20:17

Lela javi mjere sutra ;)

ivek 30
    17. Veljača 2016. 20:52

Ja sam vise aktivna na drugoj fronti nego tu, ali evo pocicala si je i sad je u kindacu i kako stvari stoje mislim da je slijedece budjenje oko 1-2, tako da imam sada malkice vremena! Mi smo krstitke imali 15.11 i Laura je bila fenomenalna, cijeli obred je prespavala, malo se samo trgnula kad ju je vodicom polio, a poslije u restacu se samo jednom probudila za cicanje! Nismo imali nista veliko jer su moji trebali doci iz Zg-a a ipak je to 500 km, pa je bila samo najuza rodbina! Isto nismo nista platili za crkvu i nitko nas nije ni trazio!

Sto se tice dohrane, sve pisite i sve pitajte jer kada krenemo trebamo biti pripremljene! Ja se uzasno bojim te dohrane jer vec nakon mjesec dana krecem raditi, a moja svekrva je veliki zagovornik gotovih papica, a ja bi ipak da ona proba malkice prvo onoga sto joj skuham ja, lako je onda na gotove preci! Jooj da sam znala da ce mi produziti ugovor na neodredjeno nikad se nebi vratila raditi tako rano, ali sta je tu je! 

Curke drage zao mi je zbog mamica, ali jake smo mi zene i nedamomse tako lako! 😊😊😊

Sanjarica
    17. Veljača 2016. 20:55

Bome ste se raspisale danas... Vec sam napisala na fb da smo dosli s kontrole od hematologa i da je sve ok ukratko...odluka je da nista ne diramo do njene otp 2 godine i onda cemo ic na lasersko uklanjanje ako se prije samo ne povuce. 
    Moram pohvalit curku pod broj jedan kad joj je sestra isla vadit krv iz prsa i kad ju je piknula mala nije ni zucnula...lijepo sam se iznenadila...a ja bila spremna na plac i tjesenje.. 
    A drugo, nakon bolnice smo otisli malo u Tower u shopping i mala je bila mirna ko bubica... Ko god ju je pogledao ona se samo smjeskala... 

Sutra idemo jos u pulu na taj pregled za kukice...nadam se da ce nam i ovaj put rec da je sve ok kao i prosli put prije 2 mj... 
    Ja sam krepana i najradije bi sad zaspala ali eto ona ziva i vesela kao da je podne... Nema nam spavanja bar do 23h... 
    Zelim vam svima mirnu noc... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    17. Veljača 2016. 21:18

Sanjarice super!!!! ❤

Fluffy

Cvarak
    17. Veljača 2016. 21:20

Moja curka oko 20sisala i zaspala al sam je vec 5put dizla jel je plakala u snu sve dok nisam opet dala sisu i sad je jos uvijek drzi i nepusta!!!

Bumbo0809
    17. Veljača 2016. 22:20

Cvarak-slicna situacija :/ u 20:30 je zaspao, al se vec 2x budio u placu.. I za ne falit taj 2.put ja bila u tusu cijela u pjeni -.-' brzo sam se izaprala,obrisala i onako gola (😂) doletila vadit cicu. Muz na nogometu pa nije mogao uskocit...

Sanjarice odlicno za kontolu! Bit ce to sve okej i nece biti potrebe za lijecnickom intervencijom! 💜

Cvarak
    17. Veljača 2016. 22:23

Evo i sad u snu opet place pa sam ju nunala vjerovatno sanja nesto mis moj mali!! 

Ja kad sam sama neidem vise pod tus kad ona spava !! Jel ju ne cujem. Pa mi je to riskantno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.