Kriss imali smo slicna budjenja ;)
Ja jos cekam sa kasicama ...nama je cica dosta :))
Cvarak, bome vam je dovoljno, tvoja M je svaku kap iskoristila i sve je otišlo u obraze
Sanjarice, ljubomorna sa na spavanac iako nismo najgore spavalice na forumu
Anci, zelim brzo ozdravljenje klincima. Saljem dobre vibre.
Mincy, poslala sam ti recepte za kašice. Sve me već sram što si dugo čekala jer mix su engleskog i hrvatskog, a nisam stigla prevađati ni uređivati pa samo javi ako ne znaš ingliš.
Mi smo spavali klasično ok, sa tri buđenja i cicanja. Mene glava i dalje rastura već tjedan dana. Jučer sam popila ibuprofem pa se nadam da se smije sa dojenjem.
Što se dohrane tiče.. trenutno imam domaćih nešpricanih jabuka, ali ne znam kakve će biti za mjesec dana... Da li bi se one mogle zamrznuti (na komadiće, naribane)?
Jutro mamiticee! Ja sam se naspavala :) uz par papanja tijekom noći, jutros je jedino bila mala kakica oko 8, malo se razbudila jer smo morale prati guzu pa je pospano plakila, ali nakon što je papala, spavale smo do 11 😁 fina je čorkica bila, a vidim ni da većini nije bilo loše ☺
Je da je jučer pred spavanje već bila luda od nervoze i neispavanosti jer je opet odlučila da su dnevna spavanja za luzere 😒 ali zadovoljna sam ovim noćnim barem 😄
Anci nadam se da će brzo ozdraviti tvoji kikići ☺☺
Mmama, mjerim u guzu digitalnim, odbijam 0,5... Mjerim jer su me neki uvjeravali da je nema iako sam ja sumnjala da ima. I izmjerila, a ono 38,5 (bez odbijanja). Pa sam sad malo luda oko temperature, da budem sigurna da je nema ili da li je malo povisena.
Danas mu nisam ni jednom mjerila jer sam ziher da nema.
Moj N je poceo cuclat palac, uz dudu. Ne znam dal je to sad samo faza, dal je zbog zuba koji ga muce ali nikako da izbiju ili on to zaozbiljno. Uglavnom, elegantno dudu sfikne rukom van i uvali palac i bas ga s gustom sisa i cmace. Ne znam sta da radim, bojim se ako se prebaci na palac kako cu ga odviknuti od toga. Nekako sam uvijek bila uvjerena da cu ga lakse odviknuti od dude nego od palca.
Ja sam kupila digitalni toplomjer za celo i uho i preporodila se. Mjerila sam na sebi na celu i pod rukom i tocno pokazuje. Po noci nemoram nikoga buditi. Za svaku preporuku.
Pozdrav mame!
Prvu mengu sam dobila 2 mjeseca nakon poroda. Od tad sam imala još 2. (6.1- i 6.2). trajale su normalno, 5 dana. Danas mi je krenulo neko krvarenje (9 dana nakon menge). Ginekologica mi radi popodne pa ću zvat.
Nisam još bila na kontroli poslije poroda jer sam dobila taman kad m naručila, a poslije se nikako nisam mogla organizirat za čuvanje bebe (bake i dede rade), a s njim mi je glupo ić tamo.
Znam da traje dok se sve iz regulira, al mi je ovo dosta čudno.
Nakon prvog poroda sam dobila nakon 3 mjeseca i normalno je bilo svakih 30 dana u prosjeku cijelo vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji