Moram se nekome izjadati.
Tiana je opet prehladjena (Lucian ju je zapljuckao) ali ovaj put nos skroz zastopan i hropce. Usisavamo nos i izadje strahota puno ali je i dalje pun.
Lucian upravo urlao od bolova - uho. Muz ga sad odvezo na hitnu.
Ovo ce biti vesela noc.

Ajoj Anci drzite se... Nadam se da ce im sta prije bit bolje i da cete imat mirnu noc...
Mi isto spavamo u mraku totalnom od prvog dana...
Sta se tice dohrane, je puno je tu savjeta i nekakvih smjernica i svako ima neko svoje pravilo... Primjera radi, na nekim tablicama mrkva je jako dobra za pocetak,za prvu namirnicu a na drugim ne samo da se ne preporucuje na samom pocetku vec se ne preporucuje do 8. mj... Pa ajd ti sad znaj...
Tako da sam odlucila postovat neke osnovne smjernice i radim po nekom svom filingu ostalo... A sta se tice nabavke namirnica...zivimo u takvom vremenu kad je sve spricano i ko zna cime tretirano i jedino u sta mozes bit 100% siguran da je domace je ako si sam posadis...ostalo je ko zna od kuda i kako tretirano... A stajalista sam da mi je ipak nekako prirodnije kupit neko voce ili povrce pa ga ja pripremit vec ako imam vremena , nego tu istu namirnicu kupit u nekakvoj kasici pa je unutra ko zna sta sve ustvari... Ali naravno ne kazem da necu ni ja davat kasice...ocu sigurno...pogotovo kad smo negdje u diru pa ako se ne stigne kuci pripremit...
Laku noc mamite....

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Anci drzite se i ozdravite sto prije!
Pocet cu i ja gasiti svjetlo. Kako nam je u bolnici svjetlilo po noci da vidimo bebe, tako sam prenijela tu naviku kuci. Probat cu od sutra. Vise mi je radi mene da ju vidim, a opet racunam da je prirodnije da spavamo u mraku.

Anci drzte se, cula sam da uho bas boli pa bolje da ste otisli na hitnu kako bi se sto brze rijesilo sve
Linepo spavajte 😊
Mi se brzo uspavali, cak sam uspijela pogledati pola zgodne zene na telki 😀 ....a spavanje je ok ali nije super...sat vremena pa 2.5 na trbuhu...sad je pojeo 10min pa cemo vidjeti dalje

Jutro.
Moji piceki jos spavaju a ja strgana.
Luciana nakljukali s ljekovima pa je bilo ok ali je htio spavati s nama tako da se nis nisam naspavala.
Tiana tesko dise i cijelu noc spava ali stenje u snu. Klopala u 4 pa svako malo trazila dudu koju brzo pljune jer ne moze disati i tako u krug.
Umrijet cu danas.
Nadam se da ste vi imali bolju noc.

Jutro,
Jojj nocas je bilo 23,1,3,6.30...jedva gledam najgore kaj me ledja ubijaju!!! Sad se valjamo jos u krevetu i cmakamo...i prducka ;)

Ancci, brzo ozdravljenje malenima, a ti se drzi! I moj N je prehladjen; kaslje, hropti, nos pun... Ali evo, danas treci dan kako se nos otvorio i bolje mu je. Opet je onaj stari; vesela beba koja guguce.

Jutro mamice!
Mi smo sinoć oborili rekord u spavanju. Spavala je od 11.15 do 6.50!
I ja sam sinoć gledala zgodnu ženu :) pa nakon toga i neki film na novoj. ne pamtim kad sam pogledala jedan film cijeli a kamoli dva. al eto čuda su moguća ;-)

Jutroooo!
Anci nadamo se da cete brzo ozdraviti, mogu si misliti kako vam je tesko...mi smo do sada imali samo zacepljeni nosic i to je bilo mucenje....
Nasa noc je bila ok, vecinom 2 sata, a bilo je i 3...mislim da je ono sa 4 , 5 i 6.5 sati u komadu bila slucajnost, ali doci ce opet kad tad 😀
...ali zato smo se odma uspavali - 10min na cici i zaspao ko klada
...dan je bas za dremuckanje pod dekicom...

Anci drzite se nadam se da cete biti bolje danas za oboje (a i tebe naravno)!
Ja evo pijem kavu... Danas mi dolaze svekrva i njena prijateljica! Pa mi je to nekako malo stres :P a kisetina glupa pada li ga pada grrrr

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji