Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    14. Veljača 2016. 23:57

Ajoj Anci drzite se...  Nadam se da ce im sta prije bit bolje i da cete imat mirnu noc... 

Mi isto spavamo u mraku totalnom od prvog dana... 

Sta se tice dohrane, je puno je tu savjeta i nekakvih smjernica i svako ima neko svoje pravilo... Primjera radi, na nekim tablicama mrkva je jako dobra za pocetak,za prvu namirnicu a na drugim ne samo da se ne preporucuje na samom pocetku vec se ne preporucuje do 8. mj... Pa ajd ti sad znaj... 
    Tako da sam odlucila postovat neke osnovne smjernice i radim po nekom svom filingu ostalo... A sta se tice nabavke namirnica...zivimo u takvom vremenu kad je sve spricano i ko zna cime tretirano i jedino u sta mozes bit 100% siguran da je domace je ako si sam posadis...ostalo je ko zna od kuda i kako tretirano... A stajalista sam da mi je ipak nekako prirodnije kupit neko voce ili povrce pa ga ja pripremit vec ako imam vremena , nego tu istu namirnicu kupit u nekakvoj kasici pa je unutra ko zna sta sve ustvari... Ali naravno ne kazem da necu ni ja davat kasice...ocu sigurno...pogotovo kad smo negdje u diru pa ako se ne stigne kuci pripremit... 

Laku noc mamite.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

jahanara
    15. Veljača 2016. 00:19

Anci drzite se i ozdravite sto prije!

Pocet cu i ja gasiti svjetlo. Kako nam je u bolnici svjetlilo po noci da vidimo bebe, tako sam prenijela tu naviku kuci. Probat cu od sutra. Vise mi je radi mene da ju vidim, a opet racunam da je prirodnije da spavamo u mraku.

Branchi
    15. Veljača 2016. 00:40

Anci drzte se, cula sam da uho bas boli pa bolje da ste otisli na hitnu kako bi se sto brze rijesilo sve

Linepo spavajte 😊

Mi se brzo uspavali, cak sam uspijela pogledati pola zgodne zene na telki 😀 ....a spavanje je ok ali nije super...sat vremena pa 2.5 na trbuhu...sad je pojeo 10min pa cemo vidjeti dalje

Anci2225
    15. Veljača 2016. 07:45

Jutro.
    Moji piceki jos spavaju a ja strgana.
    Luciana nakljukali s ljekovima pa je bilo ok ali je htio spavati s nama tako da se nis nisam naspavala.
    Tiana tesko dise i cijelu noc spava ali stenje u snu. Klopala u 4 pa svako malo trazila dudu koju brzo pljune jer ne moze disati i tako u krug.
    Umrijet cu danas.
    Nadam se da ste vi imali bolju noc.

Cvarak
    15. Veljača 2016. 07:52

Jutro,
    Jojj nocas je bilo 23,1,3,6.30...jedva gledam najgore kaj me ledja ubijaju!!! Sad se valjamo jos u krevetu i cmakamo...i prducka ;)

Naanaa2
    15. Veljača 2016. 08:46

Ancci, brzo ozdravljenje malenima, a ti se drzi! I moj N je prehladjen; kaslje, hropti, nos pun... Ali evo, danas treci dan kako se nos otvorio i bolje mu je. Opet je onaj stari; vesela beba koja guguce.

jahanara
    15. Veljača 2016. 09:04

Jutro mamice!

Mi smo sinoć oborili rekord u spavanju. Spavala je od 11.15 do 6.50! 

I ja sam sinoć gledala zgodnu ženu :) pa nakon toga i neki film na novoj. ne pamtim kad sam pogledala jedan film cijeli a kamoli dva. al eto čuda su moguća ;-)

Branchi
    15. Veljača 2016. 09:05

Jutroooo!
    Anci nadamo se da cete brzo ozdraviti, mogu si misliti kako vam je tesko...mi smo do sada imali samo zacepljeni nosic i to je bilo mucenje....

Nasa noc je bila ok, vecinom 2 sata, a bilo je i 3...mislim da je ono sa 4 , 5 i 6.5 sati u komadu bila slucajnost, ali doci ce opet kad tad 😀
    ...ali zato smo se odma uspavali - 10min na cici i zaspao ko klada

...dan je bas za dremuckanje pod dekicom...

Bumbo0809
    15. Veljača 2016. 09:05

Anci drzite se  nadam se da cete biti bolje danas za oboje (a i tebe naravno)!

Ja evo pijem kavu... Danas mi dolaze svekrva i njena prijateljica! Pa mi je to nekako malo stres :P a kisetina glupa pada li ga pada grrrr

renata6
    15. Veljača 2016. 09:11

Jutro svima, meni je već opaki dan, nadam se da ste se naspavale!

Bumbo tek sam sad pročitala, ok ti je i tri dana za jednu namirnicu pa možeš mijenjati, ako će reagirati već će to biti prvi a odmah i drugi dan, ne daj Bože, tako da tri dana je čisto ok.

Kriss, mogu one stajati, neće se odmah pokvariti ali kaotičnog su izgleda i već drugi dan vuku nekako na kiselkasto, s time da ju opet moraš i neko vrijeme izvaditi prije iz hladnjaka da bi se uopće stoplila da možeš dati ali već nakon drugog dana su zaista bljak, voćna još nekako ali povrtna užas, da ne pričam za one noće tipa glupost s čokoladom i grizom...grrr

nenana hvala ti na lijepim riječima! da sam bar sve vas imala tada!

Anci brz oporavak želim, koma je kad je jedno bolesno a kamoli dvoje, ništa kad spavaju i ti s njima!
    Naanaa super da je N bolje, nema više temperaturu jel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.