vecer mamice!
Ja iskreno nisam planirala s kašicama prije 5 mj, sad polako počinjem proučavati skriptu što je Ryanne stavila, i naravno da ću pobrati sva vaša iskustva i kako i što kuhati Mislila sam da ćemo imati puno više problema s dojenjem, ali eto ipak je ok i Dino lijepo papa za sad, nadam se da ce i dalje biti tako.
Anci nadam se da ste svi dobro
Ashley - Bono je baš dobrica naša, sad je i produžio sate između obroka, pa svaka čast!
Došla sam se i tu javiti da ne budem prasica koja je samo na fejsu
Laku noć vam želimo
Vecer zene, trebam jedan savjet. Planiram kupit jos jedan mobitel jer ne mogu sve popratit ovih dana, malo mi je jedan.
Sad sam pola toga zaboravila. Ovako,
Oliva bas sam sretna sta nisi neka domacica jer nisam jedina. Planirala sam sutra nazvat brata (kuhar) da ga pitam kako se to kuha na pari. Vjerojatno bi mi poklopio slusalicu koliko ga pilam. 😁
I jos nesto, i mome kakica smrdi vise nego inace zadnja 3 dana i on je nervozan. Jedino sta je novo je mala zlicica zitne kasice u zadnju bocicu navecer.
Smiri se kad mu namazem desni pa mislim da je sve od zubi.
Kakav je Gengigel, nestasica je Dentinoxa (kako se vec pise), nema ga u ljekarnama.
Kriss VEC je otkrio pisu?! Hahahaah napredan mali! 😜
Ashley, koliko sam skuzila Bono jos uvijek ne jede jedan cijeli obrok nadohrane a ima 4 obroka/bocice na dan? Pitam zato jer mi je pedijatar rekao da mora imat minimalno 5 obroka na dan. Uglavnom i imamo 5, a 4 ako se bas kasno ujutro probudi.
Anci tvoj Lucian mi je bas predivan i dobar, ljubi ga i nek ozdrave oboje sta prije!
S kasicama cu krenut u dogovoru s pedijatrom posto je on za sada "debel" pa cemo jos pricekat 😁
Zara drago mi je da je s dojenjem opet sve super! 😍
Fluffy
Mi isto krecemo tek sa 6mj...u biti kad napuni idemo kod pRdice pa cemo dogovoriti sve..rekla je da nema potrebe kretati ranije, imat ce cijeli zivot da papa sve ostalo
isto nisam neka kuharica, coksa na pari je vrhunac kuhanja na pari....bas smomi jesenske mame teske ovisnice o slatkome 😂
..vec 20min se igram sa janom, nadam se da ce mu se ubrzo prispavati 😡
Hvala na dobrim zeljama.
Lucian se vise ne zali na bolove ali mi je jos i ovaj tjedan doma (prosvikat cu).
Tiana i dalje ima zastopan nosic i borimo se oko klope jer kad pije bocicu ne moze disati.
Vezano uz nadohranu, u nekim knjigama pise da se povrce kuha u malo vode i to se zajedno smiksa.
I jedna vazna stvar, ako ce vam bebaci obozavati mrkvicu i puno ju papati imat ce narancasti nosic (Lucian je bio takav i to svi pamte jos i danas).
Fluffy, Lucian je stvarno divan pa ga mogu preporuciti svim mamama kao zeta (4 godine razlike nije puno
)
Jutro! Nadam se da ste se bolje naspavali, nama je ova noc kaos ili se meni nesti vise spava neg ina e. Branchi vidim vi se igrate u pol 4, tebi je bilo zanimljivo onda ;)
Ma moj je otkrio pisu al imam osjecaj da kasni za vasim bebacima, al rekla sam da ga necu usporedjivat :D
Pod hitno mu moram kupit onu ogradicu za kimbac jer se stalno vrti pp njemu a to mi je bilo najsigurnije mjesto za ostavit ga ako nesto moram na brzinu obavit tipa na wc i sl. Kazem bilo, jucer se s ledja okrenuo na trbuh i okrenuo poprijeko po kimbacu tak da je zapeo s nogicama i nije se mogao izvuc, sreca odma sam skuzila..
Ja isto nisam nikad kuhala na pari nia osim cokse al isti je princip bar mislim :D kupila sam u lidlu taj silikonski umetak.. Nama je dr rekla s 5 mj da krenemo s dohranom, ja sam pocela mrvu ranije :)
Jutro cure!
Evo jos jedne koja nije kuhala ma pari nista osim cokolade! 😂😂 koje smo mi žmk 😂😂
Nasa noc je bila super! Zaspali smo oko ponoci i prvo budjenje u pola 8. Ne da sam zadovoljna, nego prezadovoljna.
Branchi svaka cast za igranac u pola 4!
Jutro mame!
Kuhanje na pari, što je to? :D
Mi smo u četvrtak u prdice, vidit ću šta ona kaže za dohranu, ali isto mislim da ću sa 6 mjeseci krenit, samo zato što sam lijena proučavat i kuhat, hahah... nakuhat ću joj se cijeli život, još samo malo uživamo u siki, bez ikakve pripreme...iako jedva čekam vidit te male face koje će radit na nove okuse.
Jučer smo imali babine i naravno da je Ema prispavala cijelo popodne, do 7 navečer (kad ne treba ona ga odvali).... u 23:30 sam je jedva uspavala, buđenje u 4, od 4:40 do 6:45. Na kraju sam je nakon toga po ure uspavljivala da bi spavala 10 min. Odustajem od toga ubuduće. Nadam se da ćemo danas bar 10 min provirit vani. Uživajte cure!!
Jutro mame, nadam se da ste se naspavali za razliku od nas.. 6 budjenja!!! :/ s tim da se probudio u 6 i smije se i smije i nikako zaspat.. Tek je ponovo zaspao ima 20min (mama zato pije kavu :) ).
Kris moj je ima 2 tjedna tolikoooo navlacio pisu kod presvlacenja i ponovo kod oblacenja nakon kupanja da ga je meni bilo zao oce li se ozlijedit haha... Al od tad nije bas nesto bio zainteresiran za njega :P
Anci,naravno da nije velika razlika.. Muz i ja smo tocno 4 god razlike :)
Vidim ima nas jos koje nisu kuhale na pari osim cokolade:P ja imam u setu od lonaca bas lonac s rupicama koji se natakne na drugi lonac i tako se kuha na pari(poklonila nam ga muzeva tetka,neki ultra fini i TESKIII lonci i tave). Valjda :P
Bas bi uskocila u krevet i valjala se i zaspalaaaaaaa 😴😴
I da sto se tice dohrane, ja sam odlucila krenit sa 6 mj.. Iako nam je prdica rekla od 5 (ne zbog ne napedovanja, nego cisto kao jer je to po novom da se krece s 5)
Al bas to sto si rekla Lela, nekako zelim jos uzivat samo u cickanju bez dodatne pripreme... Svakako ce se najest svega cijeli zivot!
Sortiraj odgovore
Najstariji