Hvala svima na lijepim rijecima, stvarno ste mi velika potpora od samog pocetka
E cvarak, sad vidim tvoj post o batatu, ja sam s ucenicima isla na izlet u Visnjicu, tamo ima batata, upisite u google i da, mogli smo ga kupiti direktno s njive hehe super stvar, ako je netko blizu preporucam, procitajte si http://visnjica.hr/o-nama/batat/
Anci drži se! Nadam se da će malac što prije ozdraviti. Ja znam kako uho boli, sjećam se, imala sam često upale kao dijete.
Danas kod nas kišurina, tako je dobro vrime za savanje, a mene moja izvukla u 6:30 iz kreveta, pa smo se do 8 valjale i mazile po krevetu
Noć je bila ok, jedno buđenje i uspavljivanje pod napom Drugo buđenje oko 6, malo zakunjala i više nije zaspala.
Danas očekujemo goste, kolač je napola gotov
Šiznit ću doma ovih dana, mi bi šetaleeee
Renata, od kad se nosic otvorio temperatura je nestala. Ali je i dalje kod svakog presvlacenja mjerim iako osjetim da je nema. I kasalj kao da mu je mrvicu cisci. A i svakim danom sve bolje jede.
Jutro mame...mi smo oborili definitivno rekord u spavanju...jucer nakon sat vremena cicanja zaspala u 23h i evo tek se jutros u 10 probudila... Spavalica mala...
Anci nadam se da ce vam se stanje popravit tokom dana....
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Anci zelim brzo ozdravljenje mališana! Drži se ;)
Ajme Sanjarice pa to je prekrasno spavanje, ja čekam da on odspava 5-6h u komadu, meni dosta :)
Mi smo sinoć oko pola 10 imali paradu, spavao je, probudio se za cikanje, i nakon cike vrištanje i plakanje tak da smo ga morali razbudit, zubići su ga mučili, namazala sam gel i zaspao za 5 min.. i onda buđenje 23:30, 1:30, 3, 6..
Renata ja sam kupila jednu noćnu riza, banana i gris il tak nekaj, al sam poslije citala u hippovoj knjizici da ima dodanog secera tak da mislim da mu necu davat. Ja mu iz staklenke izvadim malo kasice jer ionak pojede 2 zlicice mozda i to malo utoplim i svog mlijeka stavim a ostalo sam vratila u frizder.. danas je pojeo neke 3 zlicice.
Sanjarice, vauu odlican spavanac! Ja molim Boga kad cemo mi tako uhhh...
Jel imas neku tajnu tolikog spavanja? :P
Ja bi tu skriptu o dohrani, ivona2802@gmail.com, hvala :) meni je isto draže sama praviti nego kupovati te gotove kašice, ali ako mu ne daj Bože izbije neka alergija pa budemo morali kod prdice što ću joj reći, da ju nisam poslušala :( Jer evo baš neki dan sam vidjela bebicu kojoj je izbila alergija na jabuku, mama kupila u trg i pravila sama :(
Sortiraj odgovore
Najstariji