Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    15. Veljača 2016. 20:27

Oliva jan zna imati zelenu stolicu predvecer...preko dana i ujutro ima onu zlatno smedju, a predvecer zelenu...moze biti od zubica, waya kapi koje mu dajemo....pRdica nam je rekla da je to sve normalno...pa valjda i je 😀

Plavojka super za kiroprakticara! Ja idem u srijedu na obicnu masazu tijela ali jedva cekam!!!

Cvarak drzimo fige za bocicu 😀

kris555
    15. Veljača 2016. 20:47

Ja sam jucer pocela, bebac ce sad u ned.navrsit 5 mj. Uzela sam kupovnu jabuka i banana, jucer je mozda jednu zlicku sve skupa a danas 2-3 s tim da sam izdojila i stavila malo svog mlijeka. Moram se izdojit malo vise pa cu mu ubaciti unutra rizine al da bude rijetko skroz. 
    Ne znam tko je rekao da ce ubaciti obicnu rizu u tikvicu, mozda bolje probaj smedju rizu, tak sogorica radi, valjda je zdravije al ju kuha ful dugo..
    Ja cu sad probat batat mu dat. Kupila sam u dmu amaranth pa mozda njega pomjesam s batatom kasnije, moram proucit jos malo tu zitaricu..

kris555
    15. Veljača 2016. 20:53

E da, kad se kuha na pari mislim da vise ostane vitamina a da se mozda kad se u vodi kuha to nekak izgubi..
    Cvarak nadam se da ce curka htjet bocicu ;) 
    Zelena stolica moze od zubica bit il ak je beba malo kao prehladjena, znam da je mom tak bilo..

Ashley
    15. Veljača 2016. 20:53

jahanara, kupujem proso u dućanu "Voće i povrće svemoguće" . Dućan je u mom kvartu, na Vrbiku. 

oliva, kuham na pari jer ako se kuha u vodi dosta toga i ostane u vodi, a na pari ostane u povrću/voću.  Inače kada sam kuhala za nas, kuhala sam svo povrće u vodi (bez soli i začina), a tom vodom bi zalijevala balkonsko cvijeće (takva voda potiče na bujnu cvatnju-znam jer mi je jedan od hobija uzgoj i hibridizacija rijetkog cvijeća).

ni moj se još nije počeo loviti za pišu, zasada je došao do nogu iako mu je najdraže proučavanje vlastitih prstića na ruci.

Naanaa2
    15. Veljača 2016. 21:02

Ja voce i povrce kuham pa skupa s vodom u kojoj se kuhalo zblendam

Cvarak
    15. Veljača 2016. 21:53

A valjda ce prihvatit bocu mada idem van na kratko pa ko zna dal ce iopce bit gladna! 

Vi ste svi skoro na kasicama... Ko ce pocet sa 6mj davat?!

plavojka
    15. Veljača 2016. 21:59

Cvarak  ja ne planiram prije naaaaajranije 5 i pol mjeseci, iako zapravo planiram cekat 6! 
    Taman ce cure bit pune savijeta i recepata za dohranu pa cemo ih sve pokupit ;)

Oliva4
    15. Veljača 2016. 23:10

Kužim cure..i ja sam se mislila zašto ne bi zblendala skupa s vodom u kojoj se kuhalo pa vitamini ostaju? Jedino što mi je palo na pamet je da se tipa od mrkve ne smije voda ostavljat jer u vodi ostaju sve te njene štetočine 😝ne znam je li još tako za nešto? I sramota me..ali ja nisam kuhala na pari nikad..jedino sam čokoladu tako topila 😁😁 je li to isti princip?
    E mogla bi probat sa smeđom rižom..a koliko bi se to trebalo kuhat..šta treba duže onda nego obično?
    Šta sam ja pogubljana u ovim svojim pitanjima 😂😂
    Da, ja ću krenut negdje nakon što navrši 5 mjeseci zbog slabijeg dobivanja na kilaži u zadnja 2 mjeseca (suptilno mi tako i prdica savjetovala) i mislim da je ona zrela ko kruška za klopicu..žlicu prima normalno bez guranja van već dugo (probala kad joj d3 kapi dajem), čini mi se i da joj pinceta hvat napreduje, zubići već vani skroz, mljacka ona i žvače sve u 16 u prazno 😂😂 pa mislim da će lagani početak tada biti ok..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.