Sanjarica svaka cast za muffine :) ja u srijedu radim cheesecake, dragome je rockas :)
Mi smo danas isli na rucak van i poslje imali malo alone time heheh, jana su cuvali nona i deda 😀
Mislim dan ko i svaki drugi, ali imali smo priliku malo izac, treba to tu i tamo
Lidija baš mi je drago što mala super napreduje :) prave ste :)
Ja nemam neki savjet za dohranu jer sam i sama pogubljena..krećem uskoro..znam samo da se mrkva ne preporuča prije 8. mjeseca jer je korjen pa na sebe skuplja svašta nešto loše iz zemlje, radi pesticida i toga, a krumpir isto ne do ne znam kad sad točno, jer je to u biti škrob..tako mi je i pedica rekla..ali šta da ti velim, stalno neki vrag mjenjaju pa ćeš najbolje sama odlučit.. ☺😝
Branchi blago ti se za masažu..nadam se da ću i ja ubrzo na neku otići 😊
Oliva ni meni mrkva ni krumpir nisu logicni da idu prvo:)
Te kupovne kasice..kad se otvore se moraju odmah pojest, ne mogu se za sutra ostavit?
Lidija nisam ni vidjela tvoj post, bravo bas mi je drago da napreduje malecka!! ❤
Ja sam napravila mramorni kolac sa visnjama, to je moj domet :)
Meni je mis bas nervozan zadnja 2 dana..nemam pojma sta je..
Fluffy
Mislim da će mi glava eksplodirat od pustih info kad mi krenemo sa dohranom, nisam mislila da je to toliko komplicirano. 😌
Lidija bravo za curku, zaista vam odlično ide, samo se trudite i dalje, bit će to sve ok!
Muffini, što drugo reći nego njamii!
Fluffy kašica ti može dan do dva u hladnjaku po pravilu, ja ako sam je i otvorila tipa danas ju je jela, pojela pola, svakako sam joj sutra dala drugu polovicu, ako nije htjela bacila sam, nije mi baš to za dugotrajno držanje onako voda se gore skupi, bljak
Lela ne opterećuj glavicu imaš još ohoho do tad, nije to nikakav bauk, sve se nauči
Lidija odlicno za mrvicu, bitno je da napredujete! Sve ce ti biti odlicno,ne brini! :) :)
I ja se iskreno baaas bojim pocet s tom dohranom..jos nisam odlucila kako i sta :/ samo sam mislila povrce 4 dana pa zitarice 4 dana i onda 4 dana kombinacija.. Pa 4 dana voce pa 4 dana zitarica i tog dvoje kombin.4 dana itd. Renata jel to okej?
Samo nisam odabrala namirnice :P
Lidija bravo za curu! Super ste!
Mramorni.s visnjama, mogla bi to radit malo za promjenu jer se kod nas u zadnje vrijeme pece samo crnac bez jaja. Traze se brzinski recepti, u 30 min da je smiksano i ispeceno😂😂
Jel vase bebe spavaju u mraku po noci? Mi imamo upaljeno svjetlo na hodniku i otvorena vrata od sobe. Razmisljam da bi ugasila to svjetlo pa da bas spavamo u mraku.
Ja sam čula da voćne kupovne kašice mogu do 3 dana bit u frizideru, a povrtne 1 dan.. i meni je to sve s dohranom koma, sto savjeta, mislim na kraju ce svaka po svom napravit i to je to, nema univerzalnog pravila..
Mi ne spavamo skroz u mraku nego je upaljena lampica koja je prekrivena crnom majicom..
Sortiraj odgovore
Najstariji