Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    14. Veljača 2016. 20:38

Renata, brzo ce doletit i nasa dohrana, vrime leti prebrzo sa bebicama. Bas me zanima savjet nase pRdice 😅 u cetvrtak, krenit sa 5 ili 6 mj... Ne mislim žurit.

Jahanara mi spavamo u mrklom mraku od prvog dana 😃

Branchi
    14. Veljača 2016. 20:48

pRdica 😂 super da je ostalo aktualno 😀
    Mi isto spavamo u mraku, dopire nes svijetla izvana od lampe jer su nam rolete do pola spustene..ako presvlacim po noci, isto prekrijem lampu s necim da se ne razbudi previse

Sova5
    14. Veljača 2016. 20:50

Mi isto spavamo u mraku totalnom. Ispocetka smo sa lampom, ali onda sam čitala da treba spavati u mraku jer se tako izlučuje vise melanina sto je bitno za dobar san. Iako moj miki i nema bas neki san u tom mraku 

Cvarak
    14. Veljača 2016. 21:24

Mi isto u mraku na poc.sam imala svjetlo u hodniku al negdje od 2 mj u mraku samo kad dojim upalim lampicu na mob da vidi!! 

Meni je pRdica 😂Rekla vidimo se sa 6mj pa cu vam tada rec za nadohranu do tada samo dojite :) a i preporuca se do 6mj al dosta njih,a vidim i vas pocinje vec sa 4,5mj. 

Navodno vise nema nekih tablica dohrane al opet mislim da treba pripazit na neke nmirnice. 

Svidja mi se taj batat vec sam ga spominjala i vidim da je Ashley pocela s njim. Ugl imate nas hrv batat za kupit on se uzgaja u slatini i citala sam da njega cak netreba tretirat nekim pesticidima i tak tim otrovima... E sad... 

Necu se opterecivat jel spricano jel nije jel onda na kraju nis nebi dala da jede a naravno kad cu moc cu dat iz bakinog vrta :)

Ryanne
    14. Veljača 2016. 22:38

Cvarak, i nama ce batat biti jedna od prvih namirnica. Uz butternut tikvu. 

E sad.. plan je da krenemo sa 6 mj, odnosno za 3 tjedna, ali sve je teze gledati ju kako divlja svaki put kad mi jedemo. Ne daj boze da stavim nesto u usta dok ju drzim. Jucer mi je i casu izbila iz ruke. Haha. Srecom da je pala na kauc. I to prazna. 

I sve si razmisljam da li grijesim sto cekam tih famoznih 6 mj.. mogu li joj naskoditi ako je ona spremna? Da li joj moze faliti hranjivih tvari poput zeljeza? Em cesce cica nocu, em ju stvarno zanima jelo... ne znam. 

I da...
    Mi ne spavamo u mrklom mraku. Imamo prigusivac svjetla pa stavimo na minimum.   Ili svjetli njezin projektor. ali to vise radi sebe da vidim s obzirom da se svaka 2 sata dizem po nju u kimbac. Ali sve si razmisljam da bih trebala gasiti svjetlo ful.

nenana
    14. Veljača 2016. 22:56

hej curke..Valentinovo? što je to? heheh :)) nismo ga obilježili..biti će prilike..

Mi spavamo skroz u mraku i tako od početka, ni trunke svijetla..a kad ga hranim po noći mala lamprica jedva da se vidi..i noćas je spavao prvi put od 21 do 6..uz dva buđenja zbog dude..i to je to...baš me zanima kako će noćas!

Renata pročitala sam članak i želim samo reći bravo za hrabru mamu i malu hrabricu..super ste!

Kod nas su danas bile dvije lijepe stvari..prva..uživao je u jabuci..to je prva vočka koju je probao i prva kašica koja mu se baš jako jako svidjela! A drugo..jučer smo kupili ergo performance i danas se nosili..mislila sam da nema šanse da zaspi, ali nakon 10min je utonuo u san :)

Lidija imam ti neku malu početnu skriptu za uvođenje dohrane pa ako želiš daj email da ti pošaljem!

• Mincy
    14. Veljača 2016. 23:02

I mene je strah te dohrane, ja stalno čitam, istražujem, u trgovini samo to gledam, šta kupiti, čak sam već nešto i kupila, u dm su kašice bile na 20posto snižene pa sam nešto i kupila

• Mincy
    14. Veljača 2016. 23:02

I mene je strah te dohrane, ja stalno čitam, istražujem, u trgovini samo to gledam, šta kupiti, čak sam već nešto i kupila, u dm su kašice bile na 20posto snižene pa sam nešto i kupila

Anci2225
    14. Veljača 2016. 23:03

Moram se nekome izjadati.
    Tiana je opet prehladjena (Lucian ju je zapljuckao) ali ovaj put nos skroz zastopan i hropce. Usisavamo nos i izadje strahota puno ali je i dalje pun.
    Lucian upravo urlao od bolova - uho. Muz ga sad odvezo na hitnu.
    Ovo ce biti vesela noc. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.