Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    15. Veljača 2016. 13:20

Ryanne posaljes i meni? Vise ne znam sta sam dobila, sta nisam..
    Branka0906@gmail.com

lady6
    15. Veljača 2016. 13:47

Pozdrav, curke! Eto tjesim se kad vidim kako ste s vremenom napredovale sto se tice spavanja i nekih rutina.
    Eto i nama je bolje zadnjih par dana, zapravo mislim da su joj se grcevi poceli smanjivati i da je to uzrok boljem stanju. Zelim vam miran kisni dan!

Ryanne
    15. Veljača 2016. 15:05

Evo cure recepte za 5-6 mjeseci.
    Kako sam ih nalazila, tako sam ih samo kopirala tako da su jezici i fontovi zbrčkani. Hehe

https://www.scribd.com/doc/299326886/Recepti-za-bebe-5-6-mj

Ashley
    15. Veljača 2016. 15:36

dobar dan žene, kiša je vani 

Ryanne, hvala za recepte- malo su mi ove količine za sada too much, ali nema veze, recepti su odlični

Anci, šaljem pozitivne vibre da oboje što prije ozdrave

Naanaa, dobro da je malome bolje. A cucanje palca, faza, opusti se. Moj je to također radio dan ili dva , pa bi mu vadila palac van, a on bi  još više gurao. Tada sam prestala, pa mu više nije bilo zanimljivo. 

Kneginja, znam kako ti je, sve sam to prošla ( i vrlo obilne i ova zadnja mi je bila tri tjedana od predzadnje)

lady, super da vam je bolje

nenana, bravo za jabukicu. Mislila sam danas uvesti jabukicu, ali sam ipak uvela proso. I bravo za ergo. Bono u ergu spava ko klada. Ergo je baš, baš  super investicija.

Usprkos kiši i šugavom vremenu ,otišli smo na plivanje, 10 min pješice. On u klokanici, a ja kišobran u ruku. Nakon plivanja, spavao do doma i doma nastavio spavati....skuhala ručak i njemu papicu
    Danas smo papali proso i batat. Proso sam kuhala 20 min od kada je zakuhao, i jednom promijenila vodu. " velike žlice prosa i 10 velikih žlica vode. Batat na pari - pola batata(kockice 1x1 cm), 7 minuta. Batat sam zblendala sa Ad, te to promiješala sam dvije čajne žličice raskuhanog prosa (ostalo je još prosa, čudo jedno). I kap maslinovog. Sveukupno je bilo oko 10 ak žličica i sve je popapao. Nakon toga je popio i mlijeko u kojem sam blendala batat  i još vode.

Novost kod nas je ta da smo već tri dana na novom rasporedu hranjenja (razmak od 5 sati po danu, a noć smo produžili za jedan sat) : 08.00, 13.00, 18.00 i 23.00

U potpunom mraku spavamo otkako smo došli doma iz bolnice.

kris555
    15. Veljača 2016. 16:13

Ja cu sutra jos dati kasicu od jabuke i banane(provjerit cu prvi jel dobra) i onda sam mislila prekosutra skuhati batat.. Danas sam u lidlu kupila onaj silikonski kao kalup za kuhanje na pari..
    Mame koje imaju deckice, jel navlace pisu? Hahah moj ima zadnjih tjedan dana kad ga skinem i obrisem primi pisu i vuce i vuce hahah

Sova5
    15. Veljača 2016. 16:27

Ja kad ga presvlačim onako mrvicu povučem pisu da mu mokraću obrišem i tamo ako se slucajno zadržala. A dva puta tjedno, nakon kupanja muž prevuce koliko ide i onda detaljno očistimo. Postoji toliko suprotnih mišljenja i savjeta za to prevlačenje kozice da te izludi. Mi smo dobili savjet od jedne liječnice koja ima 4 male djece i držimo se toga. Najbitnije je da mu to ne škodi! A nisam primjetila da ga boli ili tak nesto, pa cemo i dalje 😉

kris555
    15. Veljača 2016. 16:44

Ne ne, ja pitam jel si vasi bebaci sami navlace hahah moj prvi i vuce pisu i to mu je neka fora smije se :D

Anci2225
    15. Veljača 2016. 17:04

Toplomjer sam platila 420 kn ali mi se stvarno isplatio.
    To sam si kupila za rodjendan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.