Ryanne posaljes i meni? Vise ne znam sta sam dobila, sta nisam..
Branka0906@gmail.com

Pozdrav, curke! Eto tjesim se kad vidim kako ste s vremenom napredovale sto se tice spavanja i nekih rutina.
Eto i nama je bolje zadnjih par dana, zapravo mislim da su joj se grcevi poceli smanjivati i da je to uzrok boljem stanju. Zelim vam miran kisni dan!

Evo cure recepte za 5-6 mjeseci.
Kako sam ih nalazila, tako sam ih samo kopirala tako da su jezici i fontovi zbrčkani. Hehe
https://www.scribd.com/doc/299326886/Recepti-za-bebe-5-6-mj

dobar dan žene, kiša je vani
Ryanne, hvala za recepte- malo su mi ove količine za sada too much, ali nema veze, recepti su odlični
Anci, šaljem pozitivne vibre da oboje što prije ozdrave
Naanaa, dobro da je malome bolje. A cucanje palca, faza, opusti se. Moj je to također radio dan ili dva , pa bi mu vadila palac van, a on bi još više gurao. Tada sam prestala, pa mu više nije bilo zanimljivo.
Kneginja, znam kako ti je, sve sam to prošla ( i vrlo obilne i ova zadnja mi je bila tri tjedana od predzadnje)
lady, super da vam je bolje
nenana, bravo za jabukicu. Mislila sam danas uvesti jabukicu, ali sam ipak uvela proso. I bravo za ergo. Bono u ergu spava ko klada. Ergo je baš, baš super investicija.
Usprkos kiši i šugavom vremenu ,otišli smo na plivanje, 10 min pješice. On u klokanici, a ja kišobran u ruku. Nakon plivanja, spavao do doma i doma nastavio spavati....skuhala ručak i njemu papicu
Danas smo papali proso i batat. Proso sam kuhala 20 min od kada je zakuhao, i jednom promijenila vodu. " velike žlice prosa i 10 velikih žlica vode. Batat na pari - pola batata(kockice 1x1 cm), 7 minuta. Batat sam zblendala sa Ad, te to promiješala sam dvije čajne žličice raskuhanog prosa (ostalo je još prosa, čudo jedno). I kap maslinovog. Sveukupno je bilo oko 10 ak žličica i sve je popapao. Nakon toga je popio i mlijeko u kojem sam blendala batat i još vode.
Novost kod nas je ta da smo već tri dana na novom rasporedu hranjenja (razmak od 5 sati po danu, a noć smo produžili za jedan sat) : 08.00, 13.00, 18.00 i 23.00
U potpunom mraku spavamo otkako smo došli doma iz bolnice.

Ja cu sutra jos dati kasicu od jabuke i banane(provjerit cu prvi jel dobra) i onda sam mislila prekosutra skuhati batat.. Danas sam u lidlu kupila onaj silikonski kao kalup za kuhanje na pari..
Mame koje imaju deckice, jel navlace pisu? Hahah moj ima zadnjih tjedan dana kad ga skinem i obrisem primi pisu i vuce i vuce hahah

Ja kad ga presvlačim onako mrvicu povučem pisu da mu mokraću obrišem i tamo ako se slucajno zadržala. A dva puta tjedno, nakon kupanja muž prevuce koliko ide i onda detaljno očistimo. Postoji toliko suprotnih mišljenja i savjeta za to prevlačenje kozice da te izludi. Mi smo dobili savjet od jedne liječnice koja ima 4 male djece i držimo se toga. Najbitnije je da mu to ne škodi! A nisam primjetila da ga boli ili tak nesto, pa cemo i dalje 😉
Ne ne, ja pitam jel si vasi bebaci sami navlace hahah moj prvi i vuce pisu i to mu je neka fora smije se :D
Ne ne, ja pitam jel si vasi bebaci sami navlace hahah moj prvi i vuce pisu i to mu je neka fora smije se :D
A ja krivo skuzila Moj isto nije otkrio pisu
Bit ce interesantno kad otkrije, hahahah

Toplomjer sam platila 420 kn ali mi se stvarno isplatio.
To sam si kupila za rodjendan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji