heheh moj još otkriva noge, lupka se po koljenu i prima tak nogu al ju još ne stavlja u usta :D
zene drage, ja sam upravo dosla doma od kiroprakticara, i ne mogu vam ni opisati koliko sam sretna i koliko se bolje osjećam! kiroprakticar je umirao od smjeha, cim sam usla kod njega legla sam na krevet i rekla mu "ja ovo cekam vec godinu dana" :))) Uspio mi je vratiti kraljeznjak koji se ponovno pomaknuo, lopatice su vec sad manje bolne, a i uspio je odcepiti sinuse.. Idem jos u cetvrtak na jos jedan tretman, jedva cekam..
Ne znam tko je pitao, mi spavamo u mraku.. ja jedino palim lampicu kad ga hranim i kad je pored mene, cim ga prebacim, gasim svjetlo..
Anci nadam se da ste bolje..
Mmama kakvi su to platneni ulošci?
Ryanne hvala za skriptu <3
Cure gdje kupujete te rizine pahuljice, proso? I koji proizvodjac? Meni je to sve apstraktno...
Kris i Sanjarica ako dobro pamtim vi dojite a krenule ste sa kasicama kad su vam bebe navrsile 4 mj? Pitam jer sam se totalno pogubila u tom svemu i vise ne znam kad poceti...
Imate u mulleru i dm za kupit rizine pahuljice.
Ja dojim i pocet cu tek sa 6 mj sa nadohranom.
Plavojka di si isla kod kiroprakticara ?! Meni trebaaaa podhitno masaza,kostolomac,kiroprakticar al nemrem nikud bez bumbice svoje hehege . Sutra idem na sat vr van malo cu se izdojit pa cemo vidjet! Mada zna ona meni bit 3, 3.5 h bez cice al kako kad i koji dan !!
Cvarak, bila sam kod Bolkovca! On je inace iz Rijeke (odnosno s Krka) a svaki mjesec je jedan tjedan u Zg! Bog ga blagoslovio ;)
ima web stranicu, googlaj hiropraktika bolkovac!
Moj bumbo je bio u autu s tatom, sreca pa tretman stvarno kratko traje!
Drzim fige da vam sutraprodje bocica :)
Plavojka blagoo to se 😊😊 i ja jedva čekam jedan dan svoju masažicu.. 😌😌
E zanima me zašto te neke stvari kuhate na pari? Zašto ne može u vodi? Ja sam mislila počet s butternut tikvom (slijedim ryanne 😁) ..pa jel ju mogu u vodi sluhat? Onda sam joj mislila rižu pa to dvoje miješat..rižu sam mislila običnu pa onda sa štapnim je još smiksat..mislite da je to ok?
I još pitanje..glavonjica moja ima već 2,3 dana neku kao proljevastiju, zeleniju kakicu..ne znam je li to normalno? Znam da bi mogla radi zuba biti drukčija kakica, ali ne znam je li to baš ovako izgleda..ona se ponaša uglavnom normalno, osim što je malo nervoznija..
Ja uvijek imam upaljeno prigušeno svjetlo..noćna lampica ima tri stupnja jačine pa stavim na najmanji..iskreno, ja ne volim spavat u potpunom mraku 😁 još uvijek se bojim babaroge 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji