heheh moj još otkriva noge, lupka se po koljenu i prima tak nogu al ju još ne stavlja u usta :D

zene drage, ja sam upravo dosla doma od kiroprakticara, i ne mogu vam ni opisati koliko sam sretna i koliko se bolje osjećam! kiroprakticar je umirao od smjeha, cim sam usla kod njega legla sam na krevet i rekla mu "ja ovo cekam vec godinu dana" :))) Uspio mi je vratiti kraljeznjak koji se ponovno pomaknuo, lopatice su vec sad manje bolne, a i uspio je odcepiti sinuse.. Idem jos u cetvrtak na jos jedan tretman, jedva cekam..
Ne znam tko je pitao, mi spavamo u mraku.. ja jedino palim lampicu kad ga hranim i kad je pored mene, cim ga prebacim, gasim svjetlo..
Anci nadam se da ste bolje..
Mmama kakvi su to platneni ulošci?
Ryanne hvala za skriptu <3

Cure gdje kupujete te rizine pahuljice, proso? I koji proizvodjac? Meni je to sve apstraktno...
Kris i Sanjarica ako dobro pamtim vi dojite a krenule ste sa kasicama kad su vam bebe navrsile 4 mj? Pitam jer sam se totalno pogubila u tom svemu i vise ne znam kad poceti...
Cure gdje kupujete te rizine pahuljice, proso? I koji proizvodjac? Meni je to sve apstraktno…
Kris i Sanjarica ako dobro pamtim vi dojite a krenule ste sa kasicama kad su vam bebe navrsile 4 mj? Pitam jer sam se totalno pogubila u tom svemu i vise ne znam kad poceti…
Tako je... Ja sam pocela s rizinim pahuljicama, od hippa su i kupila sam ih u ljekarni...18 kn su...
Prvi dan sam ih napravila s vodom a onda sam dr dan kupila bebimil i radim joj ih s tim mlijekom...par zlicica na dan... A od jucer sam pocela i s tikvicom...
Ako te jos sta zanima pitaj...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!

Imate u mulleru i dm za kupit rizine pahuljice.
Ja dojim i pocet cu tek sa 6 mj sa nadohranom.
Plavojka di si isla kod kiroprakticara ?! Meni trebaaaa podhitno masaza,kostolomac,kiroprakticar al nemrem nikud bez bumbice svoje hehege . Sutra idem na sat vr van malo cu se izdojit pa cemo vidjet! Mada zna ona meni bit 3, 3.5 h bez cice al kako kad i koji dan !!

Cvarak, bila sam kod Bolkovca! On je inace iz Rijeke (odnosno s Krka) a svaki mjesec je jedan tjedan u Zg! Bog ga blagoslovio ;)
ima web stranicu, googlaj hiropraktika bolkovac!
Moj bumbo je bio u autu s tatom, sreca pa tretman stvarno kratko traje!
Drzim fige da vam sutraprodje bocica :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji