Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    15. Veljača 2016. 17:41

Jan jos nije otkrio pisu, tek je skuzio noge hehheh 😀

kris555
    15. Veljača 2016. 18:38

heheh moj još otkriva noge, lupka se po koljenu i prima tak nogu al ju još ne stavlja u usta :D

plavojka
    15. Veljača 2016. 19:05

zene drage, ja sam upravo dosla doma od kiroprakticara, i ne mogu vam ni opisati koliko sam sretna i koliko se bolje osjećam! kiroprakticar je umirao od smjeha, cim sam usla kod njega legla sam na krevet i rekla mu "ja ovo cekam vec godinu dana" :)))  Uspio mi je vratiti kraljeznjak koji se ponovno pomaknuo, lopatice su vec sad manje bolne, a i uspio je odcepiti sinuse.. Idem jos u cetvrtak na jos jedan tretman, jedva cekam..

Ne znam tko je pitao, mi spavamo u mraku.. ja jedino palim lampicu kad ga hranim i kad je pored mene, cim ga prebacim, gasim svjetlo..

Anci nadam se da ste bolje.. 

Mmama kakvi su to platneni ulošci?

Ryanne hvala za skriptu <3

jahanara
    15. Veljača 2016. 19:14

Cure gdje kupujete te rizine pahuljice, proso? I koji proizvodjac? Meni je to sve apstraktno...

Kris i Sanjarica ako dobro pamtim vi dojite a krenule ste sa kasicama kad su vam bebe navrsile 4 mj? Pitam jer sam se totalno pogubila u tom svemu i vise ne znam kad poceti...

Sanjarica
    15. Veljača 2016. 19:47

jahanara

Cure gdje kupujete te rizine pahuljice, proso? I koji proizvodjac? Meni je to sve apstraktno…

Kris i Sanjarica ako dobro pamtim vi dojite a krenule ste sa kasicama kad su vam bebe navrsile 4 mj? Pitam jer sam se totalno pogubila u tom svemu i vise ne znam kad poceti…

Tako je... Ja sam pocela s rizinim pahuljicama, od hippa su i kupila sam ih u ljekarni...18 kn su...
    Prvi dan sam ih napravila s vodom a onda sam dr dan kupila bebimil i radim joj ih s tim mlijekom...par zlicica na dan... A od jucer sam pocela i s tikvicom...
    Ako te jos sta zanima pitaj... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    15. Veljača 2016. 19:56

Imate u mulleru i dm za kupit rizine pahuljice. 

Ja dojim i pocet cu tek sa 6 mj sa nadohranom. 

Plavojka di si isla kod kiroprakticara ?!  Meni trebaaaa podhitno masaza,kostolomac,kiroprakticar al nemrem nikud bez bumbice svoje hehege . Sutra idem na sat vr van malo cu se izdojit pa cemo vidjet! Mada zna ona meni bit 3, 3.5 h bez cice al kako kad i koji dan !!

plavojka
    15. Veljača 2016. 20:01

Cvarak, bila sam kod Bolkovca! On je inace iz Rijeke (odnosno s Krka) a svaki mjesec je jedan tjedan u Zg! Bog ga blagoslovio ;) 
    ima web stranicu, googlaj hiropraktika bolkovac!
    Moj bumbo je bio u autu s tatom, sreca pa tretman stvarno kratko traje! 
    Drzim fige da vam sutraprodje bocica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani