Mi se vratili s pregleda autosjedalica, odnosno jajeta. Netko je pitao za PegPerego. E ima 7kg i vec su mu maknuli onaj jastučić. Stavila je naslon na nizu razinu i rekla da je to to. Da ne treba jastučić. Ajd barem sam se sada rijesila svih dilema.
Naša noc je bila uobičajena. Ali u jednom trenutku sam otisla u boravak spavati, pa se muž malo narezao s njim da ja barem 2h odspavam u komadu. Preporođena sam, hahaha
Meni nije bed da se budi u 7, ali samo da prespava noc
I on isto ide relativno rano spavati. U 19h je večernja higihena, pa papanje i do 20h vec pajki. Samo sto se često budi papati i jos uvijek ga muče prdci. Ali nece ni to dovijeka
Mi se vratili s pregleda autosjedalica, odnosno jajeta. Netko je pitao za PegPerego. E ima 7kg i vec su mu maknuli onaj jastučić. Stavila je naslon na nizu razinu i rekla da je to to. Da ne treba jastučić. Ajd barem sam se sada rijesila svih dilema.
Naša noc je bila uobičajena. Ali u jednom trenutku sam otisla u boravak spavati, pa se muž malo narezao s njim da ja barem 2h odspavam u komadu. Preporođena sam, hahaha
I on isto ide relativno rano spavati. U 19h je večernja higihena, pa papanje i do 20h vec pajki. Samo sto se često budi papati i jos uvijek ga muče prdci. Ali nece ni to dovijeka
ja sam pitala za as pp...znaci moze se maknit jastuk, i mojs imas preko 7 kg

Ja imam peg perego i L sad ima malo vise od 6 kila, tako da mogu sada skinuti jastucic ili ne? Nisam u Zg pa neznam koga da pitam

Nas su isto probudili prdci si oc jedanput...bas se jako medkoljio i prdio jadan 😓
..i to kad je bio na trbuhu..bas me zanima kolko duze bi inace spavao
Dosli smo iz setnje, prvi put je zaspao u ergu...uspjesno sam ga i prebacila u kindac kad smo dosli, ali nije dugo spavao hehe
Bebice koje imaju zu ice, jel vas grizu?? Ja osjecam kak me malo gricka dok papa, kak ce tek biti sa vise zubica 😳
Nas su isto probudili prdci si oc jedanput…bas se jako medkoljio i prdio jadan 😓
..i to kad je bio na trbuhu..bas me zanima kolko duze bi inace spavao
Dosli smo iz setnje, prvi put je zaspao u ergu…uspjesno sam ga i prebacila u kindac kad smo dosli, ali nije dugo spavao hehe
Bebice koje imaju zu ice, jel vas grizu?? Ja osjecam kak me malo gricka dok papa, kak ce tek biti sa vise zubica 😳
Bravo za pajkenje u erguu!:)))
Ja sam već pisala da mene moja baš jako grizla tako da me je i raskrvarila..i tako je jednk dva dana..zvijezde sam brojala..rana mi je prošla nakon par dana i prestala je sad baš grist..nekad malo gricne 😁 i ja se bojim više zuba..brrr 😝😝
E cure, otvorile se jesenske bebe 2016 😊😊 imala sam flash back 😁

Kris vi proživite pola dana dok se moja princeza i ja izvučemo iz kreveta 😁 meni u biti paše da ide oko 22 sata spavat i da se budi kasnije jer mi ne idemo spavat skoro nikad prije 1..
Ryanne to što sova kaže..a na kraju možeš imat i pod svojim imenom i zabranit da te itko dodaje, ne moraš ni jednog prijatelja imat, samo kad napraviš, pošalješ zahtjev za pristup grupi i dodaju te cure unutra..objave u grupi ionako nisu javne nego ih vidimo samo mi..
Mi smo jučer cijeli dan haračili okolo..prvo kod seke na ručak pa kod bake i dede i na kraju kod frendova na rođendan..mala je sve hendlala vrhunski..veselila se da je ljudi nose okolo, malo odspavala meni u rukama i tako tri sata brijala..samo se smijala iako su bila neka stvarno glasna i divlja djeca tamo koja su vrištala..njoj sve ok 😊

Oliva znaci stala je sama od sebe?jan nije da ono bas ugrize, ali tare se sa zubicima koji su bas ostri 😁
Ja ne mogu vjerovat da je prosla godina od otvaranja nase teme 😳
Oliva znaci stala je sama od sebe?jan nije da ono bas ugrize, ali tare se sa zubicima koji su bas ostri 😁
Ja ne mogu vjerovat da je prosla godina od otvaranja nase teme 😳
Da, sad me ne grize..par puta sam malo viknula kad me 'zamezila' pa je možda skužila da ne smije 😁, a mmama je komentirala ovdje da kad baš zagrize da se bebi glavica primakne skroz na sisu pa kad ne može udahnut na nos, onda otvori usta i pusti..nisam morala još to ispribavat jer je sama prestala 😝 i ako te baš čopi probaj odagnat refleks naglog trzanja cike jer to nije dobro..no no..ja sam se ubit htjela 😅😅 mojoj zubići već ful vani strše i ko nožić su oštri 😅
Ee da..prošlo već više od godinu čak, a kao da je jučer bilo 😊

Što se tiče spavanja, noćas sam pokušala promijeniti položaj D kad se probudio. I stvarno upali, ali kad vidim po satu je li vrijeme za jelo ili se bezveze uzvrpolji. Onda sam ga u 3 h prebacila u naš krevet jer onda odspava bez buđenja. :D Kombiniramo krevetić i naš krevet.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji