Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    14. Veljača 2016. 12:13

Nas su isto probudili prdci si oc jedanput...bas se jako medkoljio i prdio jadan 😓
    ..i to kad je bio na trbuhu..bas me zanima kolko duze bi inace spavao

Dosli smo iz setnje, prvi put je zaspao u ergu...uspjesno sam ga i prebacila u kindac kad smo dosli, ali nije dugo spavao hehe

Bebice koje imaju zu ice, jel vas grizu?? Ja osjecam kak me malo gricka dok papa, kak ce tek biti sa vise zubica 😳

Oliva4
    14. Veljača 2016. 12:18

Kris vi proživite pola dana dok se moja princeza i ja izvučemo iz kreveta 😁 meni u biti paše da ide oko 22 sata spavat i da se budi kasnije jer mi ne idemo spavat skoro nikad prije 1..

Ryanne to što sova kaže..a na kraju možeš imat i pod svojim imenom i zabranit da te itko dodaje,  ne moraš ni jednog prijatelja imat, samo kad napraviš, pošalješ zahtjev za pristup grupi i dodaju te cure unutra..objave u grupi ionako nisu javne nego ih vidimo samo mi..

Mi smo jučer cijeli dan haračili okolo..prvo kod seke na ručak pa kod bake i dede i na kraju kod frendova na rođendan..mala je sve hendlala vrhunski..veselila se da je ljudi nose okolo, malo odspavala meni u rukama i tako tri sata brijala..samo se smijala iako su bila neka stvarno glasna i divlja djeca tamo koja su vrištala..njoj sve ok 😊

Branchi
    14. Veljača 2016. 12:45

Oliva znaci stala je sama od sebe?jan nije da ono bas ugrize, ali tare se sa zubicima koji su bas ostri 😁

Ja ne mogu vjerovat da je prosla godina od otvaranja nase teme 😳

flora2
    14. Veljača 2016. 13:10

Što se tiče spavanja, noćas sam pokušala promijeniti položaj D kad se probudio. I stvarno upali, ali kad vidim po satu je li vrijeme za jelo ili se bezveze uzvrpolji. Onda sam ga u 3 h prebacila u naš krevet jer onda odspava bez buđenja. :D Kombiniramo krevetić i naš krevet.

Bumbo0809
    14. Veljača 2016. 14:00

Ryanne mozes napraviti s drugim imenom. Ja sam ti prije imala sa svojim pa mi je dosadio..pa ga jedno vrijeme nisam imala. Onda sam ima nekih god ipo otvorila fejs pod imenom jaje na oko :P i imam ti samo 20 prijatelja (znaci samo prijateljice i prijatelji i muz) i nikog vise nemam nit dodajem..a ako netko od rodbine zna da imam taj fb,svima pristojno kazem da nemam puno prijatelja i da se ne zelim zamarat s tim.. Tako da mozes i ti napravit to na isti nacin kao ja ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.