Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    14. Veljača 2016. 09:26

Renata jojj nemoj nam to ni pricat da cemo se dizat i dalje i ubuduce u 7 😝. Ma S je zakon nek se ona samo igra i uziva,sta je jadnica sve prosla ko bebica ima da uziva!! 😘😘

Lela29
    14. Veljača 2016. 09:38

Renata što je bilo Sari? Nešto malo sam pohvatala između redaka, al ako imaš volje, podijeli priču s nama ;)

Lela29
    14. Veljača 2016. 09:39

Taman vidim Cvarak zalipila link na fejsu, ne trebaš se mučit!

Bumbo0809
    14. Veljača 2016. 09:45

Jutro cure.. Mi smo budninod 8:30
    I nismo se naspavali kao preksinoc smrc... Sinoc smo se budili 5x,al aj bar nije plakao nesto dulje nego bi nakon cickanja zaspao..
    Renata, nije nam to utjeha da cemo se i dalje u 7 dizati :P
    Ma gle meni to nece bit problem kad pocne spavat cijelu noc... Svejedno mi je kad se dize, samo da se i ja naspavam😁

jahanara
    14. Veljača 2016. 10:35

Jutro cure!

T zaspala oko ponoci, pa budjenje oko pola 7 pa u pola 10.  Ubi me taj njeni kasni odlazak na spavanac.
    Kris podijeli tajnu kako ga uspjevas uspavati u 7 sati.

Hahaha ovo sto je Renata jutros napisala, upravo mi je prijateljica rekla. Njen malac ima godinu i 5 mj i nece da zaspe prije ponoci a vec oko 6 je jako jako aktivan. A ja se nadala da sto su veci da duzi spavaju i da idu ranije u krpe.

• Mincy
    14. Veljača 2016. 11:18

Sanjarica, to je zapravo krupica od integralnog prosa, našla jučer u dm-, bio je i bez glutena pa ne znam da li bi to mogla ha ? Proso nisam kupovala jer nije pisalo na ambalaži da je bez glutena pa nisam htjela riskirati :)
    Branchi, noćas smo u isto vrijeme bile budne, skužila sam po fejsu hihi :) Baš nam je bila neka teška noć, stalno se nešto meškoljio i stenjao, nadam se da nije od gumenih bombona kojih je mama jučer vrećicu pojela :)

Naanaa2
    14. Veljača 2016. 11:18

Joj cure, kad citam vase muke po spavanju vidim da je moj N super.... ide spavati oko 8, najkasnije 9.... samo pratim njegove znakove pospanosti; zijevanje ili trljanje okica... presvucem ga za spavanje, stavim u krevetic, dudu, platnenu pelenu ili gazu mu dam, on se malo igra s njom i zaspe... u 11 mu u snu dam bocu i spava do 8. Ako se po noci pocne meskoljiti, prije sam ga selila kraj sebe, sad mu samo promijenim polozaj i nastavi spavati. Dok ga nisam hranila u 11, budio se u 4 za bocu. Pojeo bi i nastavio spavati.

Naanaa2
    14. Veljača 2016. 11:19

Ali on je na ad-u pa je i duze sit. A ako je nemirniji po noci i ne pomaze ni promjena polozaja dam mu caja i smiri se.

Ryanne
    14. Veljača 2016. 11:42

Zdravo cure

Znate da moja malecka hoce spavati iskljucivo na rukama tako da se mi vise ne trudimo "na silu" je uspavljivati. Kad vidimo da je gotova, dira si okeca, cendra, primemo je, ponunamo i zaspi za minutu. Ili ako je bas vrijeme hranjenja, zaspi na cici. To je nekad u 21h, a nekad u 23:30h. 

Jucer mi je zaspala oko 21:30, budila se svaka 2- 2 i pol sata i tako negdje do pola 7 ujutro. Onda smo nekako izdrzali do pola i uz budjenja svakih 20 min. 

Sad kad se tako cesto budi, uvalim joj cicu, ali ne znam sto cu kasnije.... pa nece i sa 10 mjeseci cicati svaka 2 sata...

Inace, ljubomorna sam na vase fejsove. Preprivatna sam osoba za javne objave (probala sam pred par godina, ali sam ga deaktivirala), a sad...  Ne znam jel se moze otvoriti pod pseudonimom.

Sova5
    14. Veljača 2016. 11:46

Mi se vratili s pregleda autosjedalica, odnosno jajeta. Netko je pitao za PegPerego. E ima 7kg i vec su mu maknuli onaj jastučić. Stavila je naslon na nizu razinu i rekla da je to to. Da ne treba jastučić. Ajd barem sam se sada rijesila svih dilema. 

Naša noc je bila uobičajena. Ali u jednom trenutku sam otisla u boravak spavati, pa se muž malo narezao s njim da ja barem 2h odspavam u komadu. Preporođena sam, hahaha 
    Meni nije bed da se budi u 7, ali samo da prespava noc 
    I on isto ide relativno rano spavati. U 19h je večernja higihena, pa papanje i do 20h vec pajki. Samo sto se često budi papati i jos uvijek ga muče prdci. Ali nece ni to dovijeka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.