Eto ja sam napravila fejs samo radi grupe 😂 pa prihvatite zahtjev kad ga vidite 😄
Moj je isto danas ajme, ne mogu gledat na oci od umora. Pale ste mi sve na pamet. Samo jedan dan je placljiv a i meni se plakalo skupa s njim. Nemam pojma kako bi izdrzala da je inace takav. Kako sam panicarka, odmah sam to povezala sa cjepivom. Ugl inace se sam igra i ne place nikako a danas plac cim ga spustim. Isto smo 2 puta bili u setnji i bio je odlican. A doma..nisam stigla ni na wc nego sam ga nosila sa sobom i legla na masinu za robu. Kuca kao da je bomba pala, nista nisam stigla. Svaka cast curama s placljivim bebicama.
U 8 je vecerao i u 9 smo se okupali. Cak je jedva zaspao, ali u krevetu ipak a ne na rukama. Ne pada mi na pamet ga uspavljivat tako. Evo ga pajki na stomacicu i vec znam da je buđenje u 6.30 :)
Ovo je istina za druzenje, kad imamo goste i kad je puno po rukama bas bude razdrazljiv, ali bar ne place u snu.
Laku i ugodnu noc mame :*
Fluffy
Tri ista posta na stranici prije, sorry! Ja je moram ranije uspavljivat jer joj se pocne spavat oko 8, ako krenemo u 9, zaspe u 11, doslovno joj treba 2 h da utone u san uz klopanje, kad god ja pocela. Nikad mi nije zaspala u 20 min navecer.
Ne mogu se bas pohvaliti sa ovom noci, mozda se stvarno prespavao sa ona 3.5 sata po danu??
Dugo uspavljivanje pa 1 sat, pa nunanje pa 2 sata pa klopa i onda 3 sata h kindacu na trbuhu....od 4.30 klopa, presvlacenje i sad igra u kindacu...i malo prducka heheheh
To je bolje nego losije noci, ali gore nego zadnja dva dana kad me razmazio 😁 nadam se da vi svi super corite (iako vidim po face-u da svako malo netko nes lajka hehhe)
Mi prijavljujemo savrsenu noc. Ona ide spavati u 8, bocicu dobije u kindacu i zaspe dok ju papa. I budjenje tek u 5:30. Drugi set do 7 ali je onda napunila pelenu ko velika.
Moram vam reci da je Lucian gledao slike na fb i stalno komentirao: mama vidi kako je slatka beba; joj kak su medeni; bio je oduevljen sa svim bebacima
Jutro curke!! Evo mi budni od 7 .
Bas sam se pitala a di je Lidija ?! Koliko vidim nije se dugo javila,nadam se dasu ona i bebica dobro!
jutro svima!
Vi budne a bome i ja, moj hahar je oduvijek ranoranioc pa za mene nikad nije vrijedila ona, naspavat ću se kad bude veća, uh ako je do 7 to smo već svi naspavani, već obavila doručak, igra u toku, ajme pa mora se sve stići u toku dana....sad je u fazi slova, pisanja, izrađivanja, blago rečeno da je kuća obasuta papirom, kolažom, ljepilom i slično, veselje!
a da bar hoće malo leći u toku dana, ma da! to je gubljenje vremena!
uživajte u toku dana, divan je dan, barem kod nas, sunce sije!
Moj uvijek zaspi oko 6-7 popodne hahah budi se ujutro oko 6,7 tak da mi i paše to, ne znam kak bi izdržao uopće da ide kasnije.
Lela, rekla si kad ste imali krstitke da je bila curka dugo budna. Ja sam def odlučila imat doma, bude nas 15-ak, imamo dosta mjesta i lakše će mi bit hranit ga i ipak će nekako imat svoj mir (bar se nadam :D)
Mi smo se sinoć dva puta budili ali se on budi pa zaplače pa daj dudu pa grli mazi tak da se nismo baš nešto naspavali..
Jutro cure! Mi smo imali tulum noćas. Probudila se u 3 i bila budna do 5:30, al ono budna, budna. Dam ja njoj papat, zaspe na meni, stavim je u krevet, počne se meškoljit, ja kontam aj da vidim što će se dogodit, možda zaspe sama. Dogodilo se to da smo ja i muž od 4 do 4:30 ležali u krevetu i pričali, smijali se njoj koja se svađala u mraku sama sa sobom, pa malo glasnog smijanja, vrištanja, koma. Na kraju se unervozila, dala joj papat, počela plakat.. . uglavnom u 5 ujutro je napa radila na max i jedino je to uspilo umirit. Probudila se u 8:15, sad smo u vrtiću. A obrazići su joj tako rumeni, netko je komentira da to može bi i od zubića...
Kris, nama se nije dalo doma radit feštu, imamo mali stan, ne bi se svi mogli nabit... da imamo više prostora definitivno bi razmislila o svemu. Iako je ona taj dan bila odlična, nije bilo plakanja, ako se unervozila, ja bi se makla s njom prošetat po restoranu, nije bilo ljudi pa smo setale između stolova, daleko od svih i odmah je bila bolja.
Sortiraj odgovore
Najstariji