Jel ok u sportski dio kolica u nulti položaj, znaci beba ce bit u ležećem položaju sa 4ipo miseca???
Jer mi place u košari, naravno jer joj je dosadno jer nista ne vidi!!
Mmama daj pliz mi objasni zašto ne valja baby bjorn klokanica??? Jer moja ima taj dio sa patentom koji kad zatvorim noge stoje zabasto!!!
Gustam s njom u klokanici i bas bi mi bilo zaj da ne valja..
A klokanica je i meni super trening!!
Ja sam valjda jedina koja ima vise kila sada nego kad sam rodila 😂😂😂😂
Meni se Kiara noćas budila stalno!! Vise mi se vrat ukočio od položaja kod noćnih dojenja i od cjelovečernjih visenja na sisi, na kosi svako jutro imam grop jer stalno spavam u istoj pozi.. Jos sam se prehladila jer spavam polugola sa jednom sisom vanka 😔😔😔
Čak sam i prestala maštat o noći koju cu prespavat u komadu!!
😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Kiara ako imas nulti polozaj, onda moze u sportski
Moj dragi isto ne vidi ni prasinu ni nis..sve ce napravit kaj mu se kaze, ali da samoinicijativno ide nes ocistit, tesko.
..ali nekad i pegla pa ajde hehe
Mi bili na rucku, jan zaspao u setnji, corio tamo i onda do doma - 3.5 sata! Dnevni rekord. Nunala sam stalno kolica i cim bi slozio grimasu, samo bi jace zanunala i nastavi corit. Morat cu uposlit nekoga da ga nuna po noci 😂
Fluffy 3mj je imala 24h remencice skidali samo kad s kupa sad nosi samo po noci! Dojim ju lezecki znaci ukocena sam totalbo sve me boli!!
Kiara ma nek idu dosta mi je bilo svaki mj se pikat i radit guk!! Vadit cu krv neznam kad al budem 😜
Cure vidjela sam danas u Bipi neki gle za zubice, kosta oko 15 kn, nisam znala dal da ga uzmem jer je u ljekarnama nestasica gelova. Koristi li neka mama mozda taj??
Fluffy
Zasoala al sam je vec 4 puta dizala place u snu dal nesto sanja il joj ti remencici smetaju ne znam!! Ja svako bece kad ona zaspe lezim kraj nje i ne mrdam jer zna tako javit se i plakat :(
Cvarak i moj mis je zaspao u 8,al.se u 8:40 probudio bas u placu.. Ja isto ne znam jel oni mogu nesto tako ruzno sanjat il sto je "problem"?! :/
Dns smo bili kod mojih jer mi je kod njih dosla tetka,tetak i 2 rodice (starije zene isto) pa je uz mojih 5ero doma bila guzva i buka pa mozda to sanja.. Iako je cijeli dan bio dobar s njima i smijao se itd. Nadam se da ce vcrs duze spavat kao sinoc!
A vj nesto sto preko dana dozive pocnu sanjat neznam previse podrazaja mozda tokom dana stvarno ne znam !! Mislim da idem i ja spavat sad jel tko zna kakva ce bit noc! A ledja me ubijaju eee nemogu vam opisat...sva sreca pa ne nosi remencice preko dana inace bi poludila. Nemogu vam opisat kako mi je tesko bilo stalno cmizdrila neznas jel gladna,jel joj se spava...stalno smo visile na pilates lopti!!
Pusa svima!!
Fluffy, moja ti nis ne voli osim cice...ne voli setnju (renata probali smo onako ali ista stvar no nastavit cemo) ne voli kupanje, ne voli oblacenje....valjda ce s vremenom bit bolje..
Glede ciscenja, ja sam sretna sto mi jos uvijek dode mama vikendom i pocisti mi a mm je stvatno pedantan tak da on kroz tjedan rjesava u grubo....ja jos uvijek jedva na wc od svoje malene.
Moja ne voli bas spavanje i malo joj sna treba tak da mi imamo tulum bar do ponoci...
Sortiraj odgovore
Najstariji