I moja se zna probuditi u placu...i to je bas onaj tuzni plac...kod moje pali cica kao i za sve...onda zaspi dalje
Lady, moja se neki dan prvi put okupala bez placa, a skoro joj je 4 mj... ima nade za tvoju bebu 😃
Tek mi je sad zaspala, od 8 je uspavljivam, poludit ću vise tako.
kako vama tako rano bebaci zaspu, jel isto imate maratonska uspavljivanja? Danas je spavala od 10:30-11:30 i od 17-17:30, i to sam morala u setnju s njom da zaspe, ne znam sta joj je danas.
Mi se isto dugo uspavljujemo navecer....preko dana zaspe isto jedino u setnji ko i bi Lela, i danas je bas odvalio!
Krenuli se uspavljivat u 20, pa klopa, nunanje, mobil,...opet klopa i zaspao oko 21 i nes....pa se meskoljio i sad ga nunam pa cu ga probat na trbuh u kindac
Isto mislim da oni procesirsju sve kaj je bilo tijekom dana i onda zato iz nekog razloga placu...a vele da bebe sanjaju i porod 😓
...nekad zna bas tuzno plakat kad se tak budi 😑
Zelimo vam laganini noc sa puno spavanja 😴
Cijeli tjedan zovu kisu, nema setnje, nema ni spavanja 😡 po danu mi uvik u kolicima spava, samo kad ne setamo, to je 15-20 min max.
Laku noć klokanice, miran san malcima!
umorna sam, zaboravih komentirat... Kad smo krstili emu bilo nas je 20ak, crkva, restoran, od ruke do ruke...tu noć je jedva zaspala, bila je budna od 3 do 5 ujutro, totalno nabrijana, ko da je drmnila litru kave. Nisam znala sta bi s njom, stavila sam je u baby gym dok sam kunjala pokraj nje. Mali mozak je sigurno radio 100 na sat, a oni sve vise i vise upijaju, tako da drzi mi vodu teorija o procesiranju info..
umorna sam, zaboravih komentirat... Kad smo krstili emu bilo nas je 20ak, crkva, restoran, od ruke do ruke...tu noć je jedva zaspala, bila je budna od 3 do 5 ujutro, totalno nabrijana, ko da je drmnila litru kave. Nisam znala sta bi s njom, stavila sam je u baby gym dok sam kunjala pokraj nje. Mali mozak je sigurno radio 100 na sat, a oni sve vise i vise upijaju, tako da drzi mi vodu teorija o procesiranju info..
Lady ne brini, moj misko je isto znao full plakat kod presvlacenja, kupanja, stavljanja u kolica.. Ali sve nam se to nekako izregulirali i smiilo.. Bas negdje nakon dva mjeseca su stvari pocele ici na bolje pa se nadam da ce i kod tebe krenuti. Jos malo pa ce ti se moci kratko sam zaigrati, pa ces i do wc-a uspjet sama ;)
Ja tek zadnjih otpilike dva tjedna uspjevam svaki dan skuhati i slicno.. Drzi se!!
Ajme da, iduci tjedan zovu uuuuzas od vremena.. Stvarno se nadam da su fulali!
Uspavljivanje, ma ja ni ne pokusavam rano.. Evo mi smo se sad iza 22 isli kupati, malo se pomazili i sad vec 20ak min cica, cini mi se da ce uskoro zacorkati..
Zelim nam svima mirni noc sa sto manje budjenja!
I ja prije 22 ni ne pokušavam uspavljivati jer znam da ne vrijedi ...cure šta mislite da li za dohranu mogu žitarice od prosa?
Ja sam se vec navikla da moja mala prije 23 ne zaspi nikad... Ali mi to ni nije kasno s obzirom da ni ja nikad prije pola noci ne legnem..
Neznam koji joj je klinac danas...njurga li ga njurga...ako je min netko ne pogleda odmah u plac...ugl cijeli dan izigravamo majmuna da bi ona bila sretna...hahah...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji