Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    05. Veljača 2016. 15:48

Ja moram svog miska pohvaliti, dosla mi je mama danas pomoc malo pospremit i pripazit na njega i stavila ga je u kimbac i sam je zaspao, znaci to se prvi put danas dogodilo. I sad mi evo spava vec 2h, danas je neki cudan dan :D

Branchi
    05. Veljača 2016. 15:59

Kris bravo za malu strucu 💕

Sanjarica, kapi se zovu Miradent, a sadrzavaju lidokainklorid, kamilicin tekuci ekstrakt i mirinu tinkturu...jos ima neke pomocne tvari. Ali kazem, nismo jos probali

Jel vase bebe stucaju? Jan zadnjih dana svaki dan, mozda mu se zagrcne ta slina koje ima u potocima 😊

Ryanne
    05. Veljača 2016. 16:04

Sanjarice, bas mi je drago da ti malena prihvaca Tommee Tippee salicu. I ja sam jednostavno odusevljena njome. 

Branchi, mi stucamo skoro svaki dan. Nekad i po dva puta. A traje po 20 min. Kad je gladna ponudim joj cicu pa prestane, ali ako nije gladna odbija je i moramo cekati.

Branchi
    05. Veljača 2016. 16:11

Jan se sad igra u vrticu pa mu necu remetiti raspolozenje hehhe...ali da, ja isto dam cicu pa prestane...samo me iznenadilo jer dugo nije, a sad opet svaki dan 😀

nenana
    05. Veljača 2016. 16:53

ryanne možda s tikvom krenuti, nje još ima na placu :) slatkasta je pa je bebe obožavaju!

jahanara
    05. Veljača 2016. 16:56

Bas kad ste spomenule stucanje, i moja nije uopce jedno vrijeme stucala a sad u zadnje je pocela. 

Ta salica TT jel gore ima kao dudu ili? Gledam na internetu al ne mogu bas skuziti. 

Nama se jos nista od zubica ne nazire al slinimo bas bas jaaakoo...

Sova5
    05. Veljača 2016. 17:33

I moj slini u potocima i rukice su mu stalno u ustima. A kak ima suhu kožu, rukice mu koma izgledaju. Cijele su crvene. Ja mu ih vadim van iz usta, al mogu se slikat. Maknem pogled na par sekundi i već ih zvače ko veliki.

Inače, on spava već 3 sata  I skoro 4 sata prošla otkako je papao. A ne bi tak po noćiiiii... eeeeeeeee!!! Cice će mi eksplodirati.

kris555
    05. Veljača 2016. 19:00

Sova oni kao da uvijek spavaju kad ne treba :) Mi smo imali goste s klincima, odusevljena sam kak su pristojni i dragi.. 
    Evo bebac sad opet zaspao i mislim da je zapoceo svoj nocni san. On takodjer jako slini i ful gura ruke u usta ali ne cini mi se uopce da mu izbija zubic negdje. Kazu da prvo donje jedinice izbijaju ali meni se cini da mu je gore hrapavo tj ostro a ne dolje..

Branchi
    05. Veljača 2016. 19:03

Nema pravila kod zubica, donje jedinice su najcesce, ali ima i drugih slucajeva 😁

Mi prvi put vjezbali skupa, neke su vjezbe u casopisu mama i beba i bas su fora - najveca fora su mi sklekovi, beba lezi ispod pa joj das pusu kad se spustis heheh

I nabavila sam pilates loptu, nismo se jos uspavljivali, ali janu se svidja za malo hopsanja - a i meni, on ima feeling da ga nosim i hodam, a ja sjedim i hopsam 😀

Cvarak
    05. Veljača 2016. 20:29

Branchi budes vidjela kroz par dana bile noge bile ruke bole ledja od pilatesa :)) samo tako!! Svaka cast za sklekove meni se nebi dalo!!

Meni m zna stucat cesto jos je u trbuhu stucala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.