Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    05. Veljača 2016. 21:11

Bile 😱😂😂😂😜😜bole

ivek 30
    05. Veljača 2016. 21:17

Branchi da ponovim gradivo!
    Danas popodne sam se izdojila 60 i sad se opet izdajam ali neide bas! I sada ovo kaj sam se navecer izdojila mogu pomjesati sa ovim popodnevnim za nekih 2-3 sata? Naravno nakon sto sam stavila u frizider!

Branchi
    05. Veljača 2016. 22:17

Da, meni isto popodne ide slabije 😑 ....bitno da ohladis na tu negdje istu temp, onda pomjesaj. Najbolje da ujutro jos izdojis...pogotovo ak ti cori ujutro kad se ti probudis-odma na izdajalicu 😀 tak ja nekad kad se potrefi

jahanara
    05. Veljača 2016. 22:38

Hvala Ryanne. Morat cemo je nabaviti. Ako se ne varam, njihove proizvode prodaju muller i bubamara?

Moja T nas evo zabavlja kao da je podne. Izgleda da necrmo na spavanje tako skoro...

Lela29
    05. Veljača 2016. 22:55

vecer klokanice! Mala zaspala, pa da vas malo ćirnem. Bile smo cijelo jutro u skitnji, ne mogu vam opisat koliko mi je olaksanje sto sad jede svako dva sata. Burica puhala kod nas, mora da ju je ošamutila jer je skoro cilli dan prespavala, inace ako navuce 2 h, kad se sve skupi, to je super.
    Sto se tice stucanja, svaki dan stuca, ponekad tako jako, da to bas strasno zvuci, kao da ce joj zeludac izletit na usta 😓 jedino sisa pomaze

nenana
    06. Veljača 2016. 00:27

ryanne možda s tikvom krenuti, nje još ima na placu :) slatkasta je pa je bebe obožavaju!

Ryanne
    06. Veljača 2016. 07:15

Kako divno subotnje jutro... 

Jucer smo zaspali u 22:30 i vec smo pol sata budni!!!!!! I u medjuvremenu smo 3x jeli. 
    Moje dijete je fenomen. 

Rekla sam joj da ak joj se ne spava nek onda malo pocisti stan i napravi dorucak dok tata i ja pajkimo, ali samo me blijedo gleda i smije mi se u facu.  Hahaha.

Branchi
    06. Veljača 2016. 07:36

Hehheh ryanne, tak i ja janu kazem....zasad ne kuzi ali cekaju ga svi zadaci kad odraste 😉
    Mi jeli 4puta, ali to je bilo 2x kratko, a 2x nacicavanje po sat vremena...skupili nekih 7 sati sna s time da se meni do nekih 2 uopce nije spavalo, a sad umirem 😴 mislim da ga malo zezaju zubici iako nes ne jamra, vise trazi cicu
    Tata ga je sad preuzeo kao malo da ja odmorim ali tak se dere da mi dodje da ga idem zadavit 😂 
    ...idem u 10 na kavu s frendicom, 2 put da ostaju sami 2.5 sata ☕️

jahanara
    06. Veljača 2016. 07:49

Jutro! 

I mi prijavljujemo losu noc. Zaspali oko 1, pa budjenje u 3.30 pa 5.30 i 7. I evo je vesele, zenska se ocito naspavala, blago njoj. A ja uzalud ljuljam kindic i molim je da jos malo spava...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.