Jedno pitanje....nisam abs sigurna da je najpametnije al isto me kopka!
znači..moja mala ko i vecina nasih bebača zadnje vrijeme uuuuzasno slini...radi zubica naravno. e sad...sta vi mislite,jel moguce da beba radi tog slinjenja više žedni...tj gubi tekucinu....jer kad svoju promatram..a brat bratu litra joj dnevno izadje...znaci ne prestaje.
Doduse moja pije osim mlijeka..jednom dnevno i 100 ml čajića..nakon kašice...ali sve me nešto muci da nije to malo..mislim radi tog silnog slinjavljenja :D
probala nac na netu stogod al spomena nema...pa se tjesim da slinjenje nema veze sa gubljenjem tekucine...valjda
Hvala Nenana!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hvala Nenana!!! Bacam se sutra polako na citanje
Meni dosla mama preuzet dve sihte...uspavala sam jana nakon hranjenja pa je uz nunanje u kolicima corio 3.5 sata, onda mu je dala moje izdojeno oko 00.30 pa zaspao....sad kad se probudi mi dolazi u krevet da preuzmem....ja corila 4 sata (prvo jedva zaspala jer mi bilo cudno bez njega 😑 ), a sad isla malo izdojit da mi cica ne eksplodira (navikle su na cesce praznje je 😁 )
Jedva cekam da se probudi, fali mi (luda mama 😀 )
Branchi nadam se da si se odmorila :)
Mi smo budni od pola 6, ne znma kak ga naucit da ode kasnije spavat i da se ne budi u 6 ujutro..i evo opet nece spavat a umoran je.. Jedva cekam da jos malo zatopli i idemo u setnju da odspava sat-dva
Mi se isto budimo oko 6-7h, jednostavno se krene protezati i gotov san. Sinoć je zaspao oko 21.30 i probudio se u 22.15 u strašnom plaču. Smirio se nakon nosanja i čim ga spustim opet plač. Oko 23 se smirio i zaspao. Jedino mi zubići padaju na pamet, ali ne znam kako to izgleda. Jesu li stalno nervozni kad krenu zubi ili na trenutke? Dosada je lijepo spavao u krevetiću, a sad se odmah probudi čim ga pustim..
Nisam u tijeku, u vezi s čim je skripta koju šaljete. :)
Odspavala sam 4 sata u komadu, on je 3.5 pa 2 i onda smo skupa jos dvaput po sat i pol...bilo mi bas cudno bez njega i jedva sam docekala da mi dodje heheh
Evo sad smo budni od 8 i igramo se jos malo u krevetu 💕
Zubici nemaju pravila, neke bebe jako cendraju, neke bas i ne....jan nije bio nes nervozan, a zubic je samo izvirio...ko zna kak ce biti sa ostalima
Uzivajte u ovom suncanom danuuuuuu 😘
Jutro zene
Mi spavali samo malkice bolje nego prethodnih dana. Budili se prvo nakon 2h, pa nakon 2.5, pa opet 2.5 i nakon 1.5h. Sad pijemo kavu i gledamo Kockice.
Nenana, imas poruku.
Sortiraj odgovore
Najstariji