Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    05. Veljača 2016. 00:38

Jedno pitanje....nisam abs sigurna da je najpametnije al isto me kopka!

znači..moja mala ko i vecina nasih bebača zadnje vrijeme uuuuzasno slini...radi zubica naravno. e sad...sta vi mislite,jel moguce da beba radi tog slinjenja više žedni...tj gubi tekucinu....jer kad svoju promatram..a brat bratu litra joj dnevno izadje...znaci ne prestaje.
    Doduse moja pije osim mlijeka..jednom dnevno i 100 ml čajića..nakon kašice...ali sve me nešto muci da nije to malo..mislim radi tog silnog slinjavljenja :D

probala nac na netu stogod al spomena nema...pa se tjesim da slinjenje nema veze sa gubljenjem tekucine...valjda

Sanjarica
    05. Veljača 2016. 01:08

Hvala Nenana! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

ivek 30
    05. Veljača 2016. 01:57

Nenana, moze i meni molim te free2beeiva@yahoo.com
    Hvala puno

Branchi
    05. Veljača 2016. 02:30

Hvala Nenana!!! Bacam se sutra polako na citanje

Meni dosla mama preuzet dve sihte...uspavala sam jana nakon hranjenja pa je uz nunanje u kolicima corio 3.5 sata, onda mu je dala moje izdojeno oko 00.30 pa zaspao....sad kad se probudi mi dolazi u krevet da preuzmem....ja corila 4 sata (prvo jedva zaspala jer mi bilo cudno bez njega 😑 ), a sad isla malo izdojit da mi cica ne eksplodira (navikle su na cesce praznje je 😁 )

Jedva cekam da se probudi, fali mi (luda mama 😀 )

kris555
    05. Veljača 2016. 07:37

Branchi nadam se da si se odmorila :) 
    Mi smo budni od pola 6, ne znma kak ga naucit da ode kasnije spavat i da se ne budi u 6 ujutro..i evo opet nece spavat a umoran je.. Jedva cekam da jos malo zatopli i idemo u setnju da odspava sat-dva

flora2
    05. Veljača 2016. 07:50

Mi se isto budimo oko 6-7h, jednostavno se krene protezati i gotov san. Sinoć je zaspao oko 21.30 i probudio se u 22.15 u strašnom plaču. Smirio se nakon nosanja i čim ga spustim opet plač. Oko 23 se smirio i zaspao. Jedino mi zubići padaju na pamet, ali ne znam kako to izgleda. Jesu li stalno nervozni kad krenu zubi ili na trenutke? Dosada je lijepo spavao u krevetiću, a sad se odmah probudi čim ga pustim..

Nisam u tijeku, u vezi s čim je skripta koju šaljete. :)

Branchi
    05. Veljača 2016. 08:25

Odspavala sam 4 sata u komadu, on je 3.5 pa 2 i onda smo skupa jos dvaput po sat i pol...bilo mi bas cudno bez njega i jedva sam docekala da mi dodje heheh

Evo sad smo budni od 8 i igramo se jos malo u krevetu 💕

Zubici nemaju pravila, neke bebe jako cendraju, neke bas i ne....jan nije bio nes nervozan, a zubic je samo izvirio...ko zna kak ce biti sa ostalima

Uzivajte u ovom suncanom danuuuuuu 😘

Ryanne
    05. Veljača 2016. 08:31

Jutro zene

Mi spavali samo malkice bolje nego prethodnih dana. Budili se prvo nakon 2h, pa nakon 2.5, pa opet 2.5 i nakon 1.5h. Sad pijemo kavu i gledamo Kockice. 

Nenana, imas poruku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.