Nenana poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo pa kad(i ako :) ) me prihvatiš bi ti u poruku poslala svoj mail da i meni šibneš tu skriptu..
Ne znam što kažu kako je s tikvicom počet? Ja sam čak razmišljala da bi to prvo..nemam pojma, što više čitam, manje znam.. 😁 vraćam se u studentske dane 😁
Čini se da i mojoj izbija i druga jedinica dole.. Branchi naši su neke zubonje 😁
Mužu sam rekla da kupi one homeopatske kapi što je plavojka preporučila, nadam se da će ih imat na zalihi..ako ne, onda ćemo čekat dok im dođu..nadam se da će pomoć..prvo joj nisam mislila ništa, nije da je nešto strašno nervozna, ali opet je nekako više plačljiva i trlja si prstom zub pa da joj malo olakša..
I vidim da ste pričali o psima, ja imam macu i ona je baš nekako na početku ljubomorna bila, uopće ju nije gledala, a još smo se i selili, što mace baš ne vole..sad je ok, nekad ju malo repom dotakne i onako je često u čudu gleda kao ' tko si sad ti i zašto vičeš stalno' 😁 i mjauče često pred vratima sobe jer je sad više ne puštamo da spava s nama u krevetu zbog dlaka pa se jadna nije navikla još..i baš sam opterečena postala s tim dlakama, stalno gledam jel ih im negdje oko male, a nemoguće ih je izbjeć 😝😝

Oliva danas su me bas zvali iz ljekarne da im je stigla nova posiljka pa ih idem pokupiti! Ja sam ih bila telefonski rezervirala!

Joj nadam se da će ih bit kad ode..sad će kroz sat vremena tamo, ali na Ilicu u njihovu ljekarnu jer radi u blizini..baš se nadam da im nisu sve rezervirane 😊😊

Oliva prihvaćeno :)
Ryanne za mrkvu sam se i jazačudila jer uvijek tu mrkvu svi spominju na početku..ali kao što se navodi mrkva, koraba i sl. su "čistači tla" koji na sebe vuku sve fuj fuj pa se preporuča dati tek u 8mjesecu..

Zaboravila sam o kojim je homeopatskim kapima rijec pa mi napisite ako moze ;)
Mogla bi i njih uzet..
Znaci one se mazu kao i dentinox?
Koliko mogu puta dnevno?

Mi mozete molim vas napisat kako se tocno zovu te homeopatske kapi? I koliko puta joj ih mogu dat? Cijena otp?
Dentinoxa kod nas nemogu ni u jednoj ljekarni nac...trenutno ga valjda nema na trzistu...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Da, ja sam isto trazila dentinox pa vele da je nestasica na trzistu 😑 onda sam uzela neke kapi od gradske ljekarne koje su istog sastava, a dodju samo 15kn...ali nismo ih jos probali

Cure, radi se o ovim kapima: http://www.betterbabyhealth.ca/kids-0-9tm-teething-by-homeocan.html
U Zagrebu ih nabavljaju ljekarne Lavanda mia. Otkrila mi ih je prijateljica, kaze da njenoj malenoj pomogne doslovno jedna kap koju joj kapne.. Ja nisam jos probala pa vam ne znam reci. Uglavnom su homeopatske i okusa narandze..

Hvala plavojka…
A Branchy kako se te zovu koje si ti uzela?
Neznam koja od vas je napisala ali mislim da je bila ryanne za bocicu od Tommy P. First Cup... Vec sam pisala da mi je mala odjednom prestala pit na bocicu i nece pa nece...i danas joj kupila ovu T.P i izdojila se i probala joj dat...tako ju je lijepo prihvatila...bez problema... Pa hvala puno za prijedlog....morala sam isprobat jer sutra opet ide par sati na cuvanje pa da noni bude lakse nahranit je...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji