Oliva danas su me bas zvali iz ljekarne da im je stigla nova posiljka pa ih idem pokupiti! Ja sam ih bila telefonski rezervirala!
Joj nadam se da će ih bit kad ode..sad će kroz sat vremena tamo, ali na Ilicu u njihovu ljekarnu jer radi u blizini..baš se nadam da im nisu sve rezervirane 😊😊
Oliva prihvaćeno :)
Ryanne za mrkvu sam se i jazačudila jer uvijek tu mrkvu svi spominju na početku..ali kao što se navodi mrkva, koraba i sl. su "čistači tla" koji na sebe vuku sve fuj fuj pa se preporuča dati tek u 8mjesecu..
Zaboravila sam o kojim je homeopatskim kapima rijec pa mi napisite ako moze ;)
Mogla bi i njih uzet..
Znaci one se mazu kao i dentinox?
Koliko mogu puta dnevno?
Mi mozete molim vas napisat kako se tocno zovu te homeopatske kapi? I koliko puta joj ih mogu dat? Cijena otp?
Dentinoxa kod nas nemogu ni u jednoj ljekarni nac...trenutno ga valjda nema na trzistu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Da, ja sam isto trazila dentinox pa vele da je nestasica na trzistu 😑 onda sam uzela neke kapi od gradske ljekarne koje su istog sastava, a dodju samo 15kn...ali nismo ih jos probali
Cure, radi se o ovim kapima: http://www.betterbabyhealth.ca/kids-0-9tm-teething-by-homeocan.html
U Zagrebu ih nabavljaju ljekarne Lavanda mia. Otkrila mi ih je prijateljica, kaze da njenoj malenoj pomogne doslovno jedna kap koju joj kapne.. Ja nisam jos probala pa vam ne znam reci. Uglavnom su homeopatske i okusa narandze..
Hvala plavojka…
A Branchy kako se te zovu koje si ti uzela?
Neznam koja od vas je napisala ali mislim da je bila ryanne za bocicu od Tommy P. First Cup... Vec sam pisala da mi je mala odjednom prestala pit na bocicu i nece pa nece...i danas joj kupila ovu T.P i izdojila se i probala joj dat...tako ju je lijepo prihvatila...bez problema... Pa hvala puno za prijedlog....morala sam isprobat jer sutra opet ide par sati na cuvanje pa da noni bude lakse nahranit je...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Oliva, i ja bih onda pocela s tikvicom umjesto mrkve no u Nenaninoj skripti pise da treba birati sezonske namirnice (a ne kao npr. tikvicu zimi). Ipak, planiram je kupiti u Bio bio trgovinama pa bi onda mozda prosla.
Inace, vezano za te homeopatske kapi. U sastavu imaju sodium benzoate. Dovoljno je da ga googlate. Cak i da nije toliko stetan koliko se pise (a vjerujem da nekad ipak malo pretjeruju) ipak je to prezervativ koji ne bih htjela u organizmu bebe od par mjeseci. Cak su i ovi iz Coca-cole pristali zamijeniti ga prirodnijim sastojkom u skorijoj buducnosti.
Ja koristim ove homeopatske tabletice koje se odmah rastope u pola zlicice vode:
http://www.iherb.com/Hyland-s-Baby-Teething-Tablets-135-Tablets/38211
Takav postoji i gel.
Sortiraj odgovore
Najstariji