Jutro cure, ja vam neću pisati o spavanju jer mi vas je zao, moj mali spava milina hvala Bogu. 😊
E sad vidim da pišete sto se tiče uvođenja kašica, ja ću početi sa 4 mj jer smo od rođenja na ad pa bih molila koju mamu ako ima istu situaciju a da je već uvela dohranu da mi se javi u pp. Mislim da je kneginja sa takvim slučajem. Pa bi bila zahvalna ako bi mi malo to pojednostavila jer tražim na netu ali sve različito nađem pa sam sva zbunjena. 😂
Mi smo spavali nase standardno, ali sam ujutro bila s frendicom na kavi i opet malo shopping pa sam napunila baterije 😀 jos cemo poslje rucka u setnju pa imamo popodne goste, tak da ce ovo biti jedan lijepi, drustveni dan 💕
Sto se tice buke, bebici ne bi trebalo smetati jer au oni naviknuti na to jos u trudnoci 😀 zato im i pasu nape, usisavaci itd....uglavnom mozes probati
Kad smo kod nosenja-vase bebule se sve vole nositi ili ste ih morali navikavati ko ja? 😁
Da, za klokanicu pitam - po rukama isto nekad voli bit, a nekad bi najradje iskocio hehe
Kak ces obuci bebulu za van? Meni se uvijek cini da mu je toplo u tome pa nisam pametna kak obuci za van?
Mi smo prekjucer tek kupili klokanicu, nismo ga navikavali nego sam jutros izasla s njim i spavao je cijelo vrijeme, na buku nije trzao. Mene bas strah da im je hladno u tome! Obukla sam mu hulahop, termo hlace, dugi bodi, deblju majicu i preko jaketicu onu kao od zeke mekanu. Rucice sam mu prekrila svojom jaketom. Ali kad se probudio malo je bio nervozan zelio je van iz nje, sreca biki smo taman ored vratima.
Jucer sam mu dala da polize krusku nisam mogla odolit hahah odusevljen je bio!
Fluffy
Mame koje su se izdajale da bi bebu ostavile na cuvanju il kad ste nekud isle, jel mlijeko bude toplo kad bebi dajete? Jel smiju pit hladno mlijeko?
Fluffy, i ja sam svojoj malenoj neki dan dala da poliže jabuku i isto je bila oduševljena. Samo je mljackala.
Ja joj obucem getice, neke toplije hlacice, dugi body, nadem neku deblju majcu, rukavice, kapicu i jaknicu... Mislim da joj nije zima...jos je ja grijem svojom toplinom pa stvarno mislim da im nije zima...
Nego, jel velika greska ako klokanicu montiram PREKO svoje jakne? Negdje pise da se nesmije a nije mi iskreno bas jasno zasto...dobro je zakopcana i tako preko jakne pa neznam zasto ne?
Kriss kako mislis? Ja uglavmom izdojim mlijeko i stavim ga u frizder... Kasnije kad joj mama ili decko daju papati najprije zagriju posudu sa mlijekom u vrucoj vodi pa joj daju...
Jer na sobnoj temp ti mlijeko moze bit nekih 6 sati ako se dobro sjecam...ali nisam joj ga nikad tako "ledenog" davala ako na to mislis...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ma mislim sutra ic recimo u park i da se izdojim prije pa ak ogladni da imam kod sebe mlijeko al posto je vani hladnije mlijeko ce se ohladit.. Jel smije tak mlijeko pit :)
Pa kazu ne preko jakne jer nije sigurno....isto kako bebe ne smiju u sjedalicu sa debelim slojem robe (ok, nije bas isto, ali kuzite kaj ocu rec)
Da, ja iato stavim u frizider i onda se grije prije davanja. Kad sam nosila na advent sam ga zgrijala i stavila u obu termos futrolu pa je ostalo ok toplo 2 sata (malo se ohladilo, ali i dalje je bilo ugodno)
Sortiraj odgovore
Najstariji