Pozdrav svim mamama!
Moj bebač je i dalje super, nema buđenja po noći.Spava od cca 21 do 8 ujutro. pojede flašicu, malo se igra sam na baby gym-u i zaspi, probudi se prije novog hranjenja. Popodne ima još jednu rundu spavanja, između vježbamo ili pričamo. odprilike 2 puta u danu je nervozan zbog zubi.
Jedan je već prije probio, a drugi bude uskoro, sve skupa 4 se naziru. Ja uspijem pospremit stan i blkon, oprat podove i usisat. Samo to sve bude lijepo dok stariji ne dođe iz vrtića :-)
Imamo mei tai nosiljku i ok nam je na kraće šetnje kad mi se neda vuć kolica jer smo na drugom katu i u prometnoj ulici. Imamo cam comy family kolica i autosjedalicu. ok su, samo malo teška. Sljedeću sjedalicu beba će nasljedit od brata (kiddy phoenixfix pro 2), a on će dobit novu.
S kašicama planiram počet sa navršenih 5 mjeseci, prvo sa povrćem. Tak sam i sa starijim i bilo je sve ok.
Nenana puno hvala!
Ne znam sta se s nama dogadja al nikako zaspati prije pola 2. Pa budjenje oko 6 pa 8. I evo sad je zaspala. Znam da je nezahvalno kukati prema vama koje se budite svakih sat do dva, al ja sam smorena. Svaka kost me boli.
Odoh pit kavu dok djevojka spava.
Jahanara nama zadnjih dana isto treba duze da zaspemo.. Idemo lec oko pol 11,11 i inace se uspavao nakon 15ak min, a ovih dana rijetko zaspe prije ponoci.. Ali da, necu kukat, odspava prvu turu do negdje 5, pa drugu negdje do pol 8 i onda jos malo odvali.. Prezadovoljna s s tim
Jutro cure ;)
Hvala Nenana! :)
Dudecka imamo ista kolica (jedina mana njih mi je autosjedalica)
Mi smo eto nakon teskog i dugog uspavljivanja koje je trajalo 2:45h (😱) super spavali... Probudio se u 9 (a ne kao inace u 7... Jer inace i zaspe oko 20,20:30)
Jutro!
Nenana hvala puno
Mi koma noć. Stenjao je od 3 ujutro, tako da sam od 3 do nekih 7 nakupila cca sat vremena sna (ako). Ali tako je divan dan vani da mi ništa ne smeta. Jedva čekam da idemo u šetnju. Sada se usudim i kolica od tonu nosit niz stepenice
Branchi, točno znam o čemu pričaš. On meni kad zaspi preko dana i dugo odvali, stalno ga gledam i pitam se kad će se probudit jer mi stvarno nedostaje. Onda onaj prvi smješak kad me vidi i otvori oči.. Ma da se rastopiš
Flora na email šaljem malu skriptu vezanu za uvođenje dohrane..ako te zanima samo daj email!
Jutro mame...evo ni ja neznam sta se desava s mojom malom... Inace bi navecer jela oko pola sata i onda bi je stavila u krevetic i u roku od 15 min bi zaspala...a jucer je jela sigurnih sat i pol (bas me iscjedila mislim da vise ni kapi nije ostalo u sisama haha) i onda kad sam je stavila u kind plac i nikako zaspat...pa se izvija, place , dere i onda tek oko 1,30 zaspala nekako..bas mi je milo radila... I evo je jos spava nije se ni jednom probudila... Ne bunim se ali mi samo nije jasan taj histerican plac navecer...
I ja jedva cekam da idemo u setnju po ovom suncu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo i nas, trenutno se vozimo prema Zagrebu, Laura je super, cim ju metnes u auto , spava! Mi smo
Imali uobicajena nocna budjenja! Sinoc je zaspala oko pola 9 i prvo budjenje oko 2 i drugo jutros u 6. Moja jos nema muke po zubicima, trpa rukice i slini jako ali ne vidim da ju nesto boli. Meni je mama rekla da je meni prvi izbio sa 4.5 mj. Sad cemo vidjeti ako ce i njoj. Jedva cekam da stignemo pa u setnju sa njom, vrijeme je predivnoooo konacno! Curke koje imate peseke kako su se navikli na bebu?
Sortiraj odgovore
Najstariji