Dudecka bila mi je odlicna u pocetku dok je on samo spavao u njoj cim se auto upali.. Al vec mj dana ima fazu da ne spava nego pocne plakat pa moramo stat s autom da bi ga izvadila jer pojas moram kompletno otkopcavat..onda nam senzor u autu stalnooo svira ako ne stanemo.ugl muke muke :/
Nama izbija i drugi zubic, dakle vide se 2 dole 😀
...mi imamo peseka, jan ga je par puta kao podragao (vise slucajno lupio rucicom), a kad Jolie seta onda samo gleda za njom 😀 vani ona cuva kolica, ne da ni jednom psu da se priblizi...a biti ce fora kad jan krene puzati, nadamo se da ce mu jolie pomagati
...isto jedva cekamo setnju, ici cemo oko 13, bas je lijepo vani, prohladno a sunce ☀️
Pa da Sova, mislim ne mogu se odjednom iskljucit, navikla sam da je stalno uz mene i bas mi je to lijepo..sutra idem s frendicom na kavu pa me nece bit 2sata, ali to sam si poslozila u glavi...ovo za nespavanje skupa tek trebam 😀
dobro jutro, drage ženice
prvo: ajmeeeeeeeeeee što imate prekrasne bebe, sve bi ih cmakala, ne znam koja mi je ljepša. Baš su sve za cmakanje i samo cmakanje, cmakanje, cmakanje…..
Nenana, bilježim se sa štovanjem: kahuna@artreef.net . Hvala unaprijed i svaka čast, ženo
dudecka: tvoj Dominik je skoro u potpunosti isti kao moj Bono. Imaju baš slično ponašanje a i mjere su im tu negdje.
mi smo jučer baš proveli dan : "muka po zubu"...(i inače nam je četvrtak uvijek malo "nervozniji" dan, ali jučer je to bilo...niti gel, niti žvakalice, niti jantar, niti akvarij, niti glupiranje, niti crtić, niti cmc...ništa nije pomagalo duže od 10-ak minuta. A baš mi ga je bilo žao, milo moje malo, zubić je jučer baš bio zločest
ivek, nama su prvih nekoliko dana nakon izlaska iz bolnice bila katastrofalna, ona je cvilila do iznemoglosti jer je htjela biti blizu maloga. Nisam ju puštala i bila je odjeljena zaštitnom ogradicom . A gle, svaki dan, malo pomalo, pa se stanje popravilo, ali ima dana, kada je baš onako, ljubomorna dosadna i onda cvili po cijele dane; radi neke nepodopštine (lukava je to pasica, vrlo inteligentna, pa mi baš zna dignuti tlak, ali što ću, volim je, sa mnom je 9 godina, trenirala sam ju, odgajala...i u globalu je poslušna, ali je i dosadna, jer bi stalno bila uz Bona, a kako je pasmina koja apsurdno puno gubi dlaku (Jack Russel terrier), cijeli stan mi je pun dlaka, bez obzira, na metenje, usisavanje, četkanje nje same i trimanje ...svaki njen dolazak u blizinu Bona znači: pranje ručica, usisavanje i sakupljanje dlaka, jer na Bona se dlake lijepe, čudo jedno (kao da je magnet za dlake), a i moram uvijek pripaziti, jer si ona ne može pomoći i liznula bi ga po licu, a to ne dozvoljavam
Ashley imas Jack Russelicu Obozavam tu pasminu, sjajni, inteligentni, odani psi!
Ja si jaaaaako zelim pesonju i Branchi super mi je kak tvoj Jolie cuva Jana! Ma to je ljubav!! Mi smo cuvali u par navrata psa od svekrve, ona je Lhasa Apso i prvo je malo ignorirals Brunu, a onda kad ga je skuzila je recimo spavala ispod njegovog kindica, sto je njoj totalno znak da ga cuva! Ali se je i stalno pokusavala dokopat njegovih igracaka, iako je ona vec u godinama (13) i inace nije nesto luda za igrackama!
Uglavnom, psi su zakon :)
Nenana, hvala ti na skripti.
Vidis u njoj se mrkvica preporuca tek od 8. mj, a neje smjernicr ju pak preporucuju kao prvu namirnicu jer nitriti kao odu lod kuhanja... Stvarno vise ne znas sto usvojiti...
Ja znam da cemo poceti s povrcem, a sad vise ne znam s kojim..
Pitala sam vas zato jer mi imamo mjesanku hrv. Ovcara i jos necega i kada ja Laura dosla doma bila je sva vesela i radovala joj se! Sto vrijeme odmice, sve je ljubomornija i neki dan ju je Laura malo lupila nogicom i ona je zarezala pa sam se malo prepala! Inace nije da ju bas sljivi, ne njuska ju, uopce ju ne zanima! Ona je uvijek bila maza i sada je malkice pala u drugi plan, ali ja i nju i dalje jako mazim i ljubim, neznam zasto se tako ponasa! Inace do sada nikada nije bila agresivna prema djeci od nasih frendova, dapace uvijek se igrala s njima!
Mame koje nisu u radnom odnosu nego su na birou ne trebaju ici produzavati porodiljnu naknadu.. Sad sam zvala hzzo. Pa eto cisto ako je neka od vas takodjer na birou da znate ;)
Ja isto ne znam sto uvesti kao namirnicu,al isto sam planirala krenuti od povrca.
Ivek znam samo da koliko god pas bio mazan i dobar, nikad ga se ne smije ostaviti samog sa bebom. Nasa jolie je super i znam da ne bi nista, ali pusti ti to - moze se tak desit da beba lamace i slucajno opali, nikad ne znas.
Sve ce vam to sjest na mjesto kad i bebula krene vise oko peseka pa cete se druziti svi skupa. Malo ljubomore je normalno jer su ipak peseki donedavno bili no.1 😀
Mi se isto trudimo stalno i oko peseka, kupili smo i nove igrackice i uvijek setamo skupa tako da nitko nije zakinut
Ivek, svekrvina pesica je mrzila djecu kad je bila manja, sto nam je tada bio bas problem jer se taman bila rodila necakinja a i svekrva je dadilja, pa je nekad cuvala djecu doma (inace, da, moja svekrva koja se ni malo ne nudi pomoci je dadilja ). Uglavnom, pesica je jako rezala na djecu, mislim da je to dijelom jer su je djeca u parku uvijek spopadala jer je bijela i pahuljasta pa su je mozda nekad cupnuli i stipnuli. Dresirali smo ju tako da smo uzeli necakinju u ruke, stali iza nje i laaagano ju malo cupnuli, ali tako da ne vidi jel ju cupnulo dijete ili mi, i svaki put kad nije reagirala je dobila nagradu! Brzo je naucila ;)
Pesica ni danas nije nesto luda za djecom, ali nikada nije nekom nista ni napravila. Ali da, kao sto je i Branchi rekla, nikad ih ne ostaviti same s bebom!
Nenana poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo pa kad(i ako :) ) me prihvatiš bi ti u poruku poslala svoj mail da i meni šibneš tu skriptu..
Ne znam što kažu kako je s tikvicom počet? Ja sam čak razmišljala da bi to prvo..nemam pojma, što više čitam, manje znam.. 😁 vraćam se u studentske dane 😁
Čini se da i mojoj izbija i druga jedinica dole.. Branchi naši su neke zubonje 😁
Mužu sam rekla da kupi one homeopatske kapi što je plavojka preporučila, nadam se da će ih imat na zalihi..ako ne, onda ćemo čekat dok im dođu..nadam se da će pomoć..prvo joj nisam mislila ništa, nije da je nešto strašno nervozna, ali opet je nekako više plačljiva i trlja si prstom zub pa da joj malo olakša..
I vidim da ste pričali o psima, ja imam macu i ona je baš nekako na početku ljubomorna bila, uopće ju nije gledala, a još smo se i selili, što mace baš ne vole..sad je ok, nekad ju malo repom dotakne i onako je često u čudu gleda kao ' tko si sad ti i zašto vičeš stalno' 😁 i mjauče često pred vratima sobe jer je sad više ne puštamo da spava s nama u krevetu zbog dlaka pa se jadna nije navikla još..i baš sam opterečena postala s tim dlakama, stalno gledam jel ih im negdje oko male, a nemoguće ih je izbjeć 😝😝
Sortiraj odgovore
Najstariji