Izgleda da danasnjoj djeci uopce ne treba sna. Ne znam zasto, ali bome je istina...
Evo moja se sad igra na podu na trbuhu i prducka sve u sesnaest dok ja pijem kavu.
Nenana, zaboravih ti odgovoriti. I ja isto raznisljam o tikvi (butternut) ili tikvici iz Bio-bio. Doduse, htjela bih povrce u koje peti dan mogu umijesati neku zitaricu, a ne znam koja pase sa tikvom ili tikvicom.
Tako da nam bude prvi tjedan na rasporedu povrce, pa to isto povrce+ zitarica, a drugi tjedan voce i onda to isto voce+ zitrica.
Jutro, evo da nabrzinu natipkam jer putujemo danas. Usput, imate li kakav savjet za put? otprilike 2 sata pa ćemo dok bude spavao.
JUčer smo išli oftamologu i rekla je da mu je začepljen suzni kanal i pokazala kako masirati kod nosa. Čim je izmasirala izašlo je dooosta sekreta. Nema potrebe za antibiotikom i povući će se za nekoliko mjeseci. :) E sad, sinoć i jutros sam masirala, ali nije ništa izašlo. Je li moguće da je ona većinu jučer očistila?
I mi smo ustali u 6:00 kad je tata došao iz noćne. Pogledao ga i nasmijalo se pa gotovo spavanje. Sad opet pava dok se pakiram. Buđenje je napredak u odnosu na zadnje dane. U 23, 2,4,6 h :D
Jutro mame, ja sam kao zombi, od 4 smo budne, stalno neko komesanje, pa malo zaspe, pa se probudi, sad razvaljuje vrtić. 😄 uzivajte u jos jednom lijepom danu.
e i od ponediljka je u lidla opet baby program. Ja imam sve njihove bodije, odlicni, a jeftini, to je peri deri, pa kome treba neka ćirne.
Jutro cure!
Mi smo sinoć jedva zaspali u pola 10, odvalio dva seta po 4h i onda se probudio, bio je umoran al nije htio zaspat, i onda je još oko pol 8 zaspao na sat vremena. On ako ide spavat u 6 popodne i u 9 navečer će se probudit u 6 ujutro..
flora probaj danas masirati pa ćeš vidjeti ako će izaći što, držim fige da ide na bolje!
Ja sam dobila natrag svoju bebicu! Hvala nebesima Bogme nam je ovaj skok skoro pa tjedan dana trajao. I nacicao je masu mlijeka. Danas navečer idem na jednu cugu i ujutro sam se izdojila. 150ml ko od šale
Za to sam se inače na 3 puta izdajala! Joj, danas milina- igra se sam, zaspi sam, nema bzvz cendranja... Buđenje je bilo uobičajeno, ali nije toliko prduckao pa sam se i uspjela naspavati. Više nego inače, u svakom slučaju!
Što se izbijanja zubića tiče, isto mislim da su najčešće donje jedinice i to mi je preslatko. Od frendice maloj su prvo gornje trojke izašle. Izgledala je ko mala vampirica. Presmiješno
Ryanne, ovo što si rekla ima smisla, ali isto koliko sam shvatila kao svaka namirnica ide zasebno.
Jutro cure...evo mi papali svoju prvu kasicu...tj 3 zlicice...odusevljena je... Dala sam joj zitnu kasicu od rize od hippa... Sad joj jos 5 dana planiram tako davat samo duplat dozu svaki dan i onda sljedeci tj uvest mrkvicu ili tikvicu i ako je lijepo prihvati onda onaj treci tjedan njih dvije pomjesat i uvest jos neko voce posebno...
Sve sam ja to lijepo splanirala a kako ce sve to nakraju bit tj kako ce ona reagirat na sve to to cemo tek vidjet...
Ja sam danas namjeravala ic s malom u klokanici dir na karneval...kroz grad prolaze oko 16h popodne... Pa se jos premisljam...da joj to nebi bilo mozda ipak malo prebucno i previse kosmara odjednom..?
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji