Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    27. Siječanj 2016. 14:11

plavojka daj pliz i meni na mail kristina1802@gmail.com 

Meni se isto čini da su mog počeli zubići zezati, navečer je dosta nervozan, i onak si cucla donju usnicu, a kad cika, gura prstiće u usta.. i ovak inače je počeo gurat prste u usta..Al nisam mu još davala gel, da se izdržat čini se :) 

Mi u mjestu imamo 2 privatna vrtića, ali mislim da ću ga dat u gradski vrtić koji je u blizu nas, ima 10-15min vožnje autom, ali uvjeti su puno bolji (poznanica radi tamo). U privatnom tu kod mene je blago rečeno koma, hranu im vozi catering sluzba za koji znam da je hrana užasna, znam da su klinci bili i gladni i žedni išli doma, crvene guze i sl. Tako da ne hvala, cijena je ista kao i u tom gradskom koji je malo dalje.

Sanjarica
    27. Siječanj 2016. 14:21

Mi smo upravo bili u setnji prvi puta u klokanici...prva liga stvar...toliko sam odusevljena njome...a i mala ocito...malo je zvjerkala okolo i onda zaspala... 
    U nasem gradskom vrticu je hrana super...znam jer sam dosta puta vodila sestricnu i isla po nju pa sam njuskala i citala tjedni jelovnik... Imaju puno voca i povrca... A jedino sta je slatko na menuu za dorucak je kruh namazan sa maslacem i marmeladom.... A za ovaj privatni jedini sta je u nasem mjestu nemam pojma kakva je hrana...morat cu se ic malo raspitat...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

MegiM
    27. Siječanj 2016. 16:00

Pozdrav jesenske mame,

Nisam se uopće javila od kada se rodila moja mala Stella, ali redovito vas pratim i čitam, kao i za vrime trudnoće. Svaki put kad mi se nakoti milijun pitanja i nekih zabrinutosti, samo bacim oko ode na forum i vidim da većina vas prolazi iste stvari sa svojim bebačima i samo odahnem Mi smo trenutno u fazi svrbeži desni i pokušaja dizanja u sjedeći stav. Ne okreće se još samostalno, ali drži glavicu kao zvijerka. Noću spava 8-10 sati, ali se zato neda uspavati prije 11 navečer....

Pitanjce: ima li još koja mama da se izdaja uz ad? Ja polako posustajem a htjela bi joj održati bar jedan obrok dnevno moga mlijeka, bar do 6 mjeseci...problem je što su joj obroci sve veći, sad već popije 170ml ad u šucu, a ja se izdajan dan ipo za jednu boćicu moga u toj količini....ima li to uopće smisla?

Oliva4
    27. Siječanj 2016. 16:21

Pozdrav curke! Joj ja ništa ne znam o vrtiću ovdje u kvartu jer smo tek došli, a ni ne znam nikog tu pa ću morat iz iskustva sve vidjet..za privatne znam od prije da su jako često lošiji na više razina i mislim da podliježu puno manjim kontrolama, barem je tako prije bilo..
    Pampersice premium care koristim i stvarno su mi najbolje..znaju joj cijelu večer bit jer je ne presvlačim tijekom noći, ujutro su natopljene, a ni kap ne propusti..

Inače mi maloprije došli od pedijatrice.ima 7260kg i 62,5 cm..u 2 mjeseca je dobila samo kilu i 260 i 2 cm..dok. je rekla da je mogla malo više, ali da je ok inače i da se lijepo razvija..pitala sam je za dohranu, objasnila mi je stvarno lijepo sve (pitala sam za tekućinu, rekla je kad krene dohrana onda kroz 24h pol deca, dec prokuhane vode).. Baš sam pitala što misli kad da krenem ja njoj s dohranom, ona je rekla da bi prije 6. mjeseci radi malo slabijeg dobivanja na kilaži, ali da to ipak sama odlučim..neke općenite smjernice mi je dala zašto ne prije 17. tjedna i ne poslije 26. i sl.
    Pikicu je dobila u jednu nogu i za sad je ok..
    pitanje za mame koje su već vodile malce sad s 4 mjeseca na cijepljenje..jesu bebačima dali jednu ili dvije pikice ko na cijepljenju s 2 mjeseca? Frendicinom malom su dali dvije, a mojoj jednu pa ne znam koja je razlika.. 

I daa danas je prvi put nogu ugurala u usta :)))) preeslatko, napravila sam cijeli fotosešn😁😁

kris555
    27. Siječanj 2016. 16:48

Oliva bravo za nogicu u usta, ja jos cekam kad ce i moj to napraviti :)) 
    Sto se cjepljenja tice, mi smo i s 2 i sad s 4 mj dobili samo u jednu nogicu. Preporuka da joj odmah stavis oblog i kroz dva-tri sata ponovno da ako i dodje do reakcije reagiras na vrijeme. 
    Kaj se kg tice, moj ima 6500 i 65 cm, a stariji je koliko vidim nesto sitno od tvoje tako da se ne trebas brinuti. Mi smo u 2 mj isto dobili "samo" 1 kg. Pedijatrica je rekla da s dohranom krenemo nakon 5.mj

Fluffy2
    27. Siječanj 2016. 17:26

O kojim narancastim pampersicama pricate stalno?? Ja po ducanima vidim samo bijele i zelene.

Fluffy

MegiM
    27. Siječanj 2016. 17:41

Ja se izdajam uz ad od drugog tjedna, tako da su to sad već 3 miseca pumpanja. Mlika je sve manje, kao i moje volje...da ne govorin o vrimenu, mala sad jako malo spava priko dana i teško je odvojit po pola sata za pumpanje :( Ali pročitala san negdi na ovoj temi mislin da je neko napisao da je i mala količina dobra za bebicu. Meni je i praktično kad iden negdi, samo ponesen tu bočicu izdojenog u termos futorli.

A Fluffy te narančaste su mislin samo drugo pakiranje zelenih, zelene su jumbo pak ili tako nešto. Meni su se bile pampersice pokazale najboljima, cilu noć izdrže, a violeta največe razočaranje. Dobili smo i one neke iz interspara, užas, plastika najgora. Ionako planiramo priječi na platnene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.