Mi imamo kojih 7.5 kg i dugi smo 66-67 cm i koristimo Violeta pelene br 3. Taman su nam.
Netko je napisao da su iste kao i Bebe iz Konzuma pa cemo bas probati s njima. Violeta su nam inace super pelene, bolje od zelenog Pampersa.
Sto se cjepiva tice, na onom sa 4 mj smo isto dobili dvije pike.
Branchi cestitam na spavanju od 2.5 sata. Nama je max dnevno spavanje dosad bilo mozda sat i pol, ali u mojem ili tatinom narucju. U kimbacu eventualno sat vremena.
Prosjek nam je pola sata.
Veceras mi je opet rano zaspala. Tko zna sto me ceka po noci. Drzite mi fige.
Vecer zenice! Moja taman zaspala, pa cu ja laganini pod tus, bas mi treba. Danas mi je bila dobrica, spavala je 4 puta, bas me cudi... od 10-12, od 13-13:30, od 16-17, od 19-19:20. Mogla bi i ja veceras odradit noćnu 😆
Sto se tice pelena, babylove 3 koristimo, super su mi, nikad mokraća nije procurila, kakica je, al to su bile situacije koje ni jedna pelena ne bi zadrzala 😃 Probale smo jos bijeli pampers i violetu i obe su propustile, ostajemo za sada na babylove pelenama.
p.s. Laku noć vama i vasim mrvama, nadam se da će se male budilice manje budit da se mame odmore! 😉
Moja malecka ipak dobila temp..maloprije mjeril..ima 38,3..pedica je rekla da spuštamo na 38,4 rektalno..što mislite da dam čepić? Tako je micica..stalno malo cvili i napreže se na sisi..neće baš papat nešto, a između se smije..zaspat izgleda ne može..baš mi je milo i lagano sam u nervozi :/
Oliva, mozda da ju malo raskomotis pa za 20ak min ponovno izmjeris temp? Ja bi ako proje 38,5 definitivni dala cepic..
Al opet, stvarno ste blizu.. Ako mislis da ces biti mirnija daj ga odma..
Sad sam legila uz nju i zaspala je..ležim tu pored i slušam je :D kad joj stavim ruku ili usne na čelo čini mi se kao da joj je pala malo tempica..mislila sam kad se probudi, izmjerit joj i dati ako je došla na 38,4..baš je blizu, da 😞 ali bori se ona 😊
bok žene ;)
OLIVA ja ne bi cekala ni minute...dala bi čepić ili sirupić..sta imas...ipak je to mali miš :) a ne boj se u djiru su viroze to brzo dodje i prodje
vezano za pelene...ne znam vise sta bi rekla...Skuzila sam iz iskustva poznanica..ali i nasih tu...da stvarno nema nekog pravila...nekima jedne super nekima druge...valjda nemaju svi bebači isti tempo piškenja...pogotovo muko -žensko..niti na isto mejsto ne pune
mi smo dosta toga isprobali...te narancaste pampers su bile super..ali kako sam skuzila u ducanima te imaju samo mini brojevi...
zeleni pampers,sad ga bas trosimo...ne znam...nekako se razbumba od malo mokrače...ne drzi suho bas bas...provjeravala sam sa rukom...a i ima uzasno tanke sa strane one trakice za ljepljenje...Bas smo radi toga jucer kupili veći broj..od 7 kila do...nemam pojma koliko hahah
doduse moja mala ima 7300...ali ove sad su 4-9 i trebale bi nit ok...ali ne svidja mi se sa strane kako ej tanasno to..nekako bzze
najgorima nam se pokazale babylove iz dm..a kupili ih masu hahahha...pa ejdva docekala da potrošim...doslovce je svaka propustila i piškenje i kakanje,ali svaka!
za sada su nam najbolje pokazale konzumove bebe...imaju savrsen zatvarac sa strane..jako širok..nekako lipo legnu,bar nama...cjenom su skoro isto kao pampers...
sad cu trošit ovo sta imam..pa onda definitivno prelazim samo na konzumove...dok god budu ok...
te violeta sam gledala cijenu...a brate mili...malo su ga pretjerali
Dal itko uopće od nasih mama koristi platnene? i kako ide?
ja nekako sad ne mogu zamislit kako bi to izgledalo...nekako mi u glavi da bi beba stalno bila mokra i da bi je ja morala presvlacit svako pola sata hahhaha...a sta bi bilo akd bi se ukakala..ne znam...vjerovatno bi bacila komplet pelenu ahhaha
a kad se sitim da sam imala volje za tim.....sad nema sanse :D
Mamite koje jos uvjek spavate na refule...iskreno suosjećam s vama...naravno samo u mislima :D i zelim vam da sto prije uhvatite pravi ritam da se mozete naspavat kako spada :D
Mi smo danas opet..plaza...riva..plaza...Bubica je prvi put danas dosla u kontakt sa pasićem od frendice...vristali smo od smjeha...niej se znalo ko je bio zbunjeniji...on ili ona hahah...ona je gledala u njega pa u mene...pa sakrivala glavu u moju maicu pa oept gledala ...a jadni pas je onjusio..pa lega ispid stola..pa opet...pa gleda vlasnicu...pa opet bebu...show :D
laka noc svima..ja odo pod tus pa na foteljicu malo uzivat u serijama :D
Kneginja to je reakcija na cjepivo..nije viroza.. :/
Čekala sam da vidim kako će joj bit kad se probudi, malo i da se organizam sam izbori..ali evo dala sam joj čepić jer se ipak tempica popela na 38,4..nije padala :/ ona se smije i priča, briga nju :D
Oliva super da mala to sve dobro podnosi...nije idealna situacija, ali bolje da je ona dobre volje 💕
A prvi put nije imala reakciju, a sad ima?? Oba puta je dobila isto cjepivo, u obje ili jednu nogu?
Nadam se da je temp lagano pala i da cete zaspati sad...uopce ne znam kolko brzo pada njima temp i svakih koliko ponavljas cepice?
Sortiraj odgovore
Najstariji