Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    28. Siječanj 2016. 10:53

Pozz mame! Da, bas je sugavo u splitu.
    Ja ipak nisam dezurala noćas, unatoc tome sto je prespavala pola dana jucer. Zaspala u 22:30 do 5:30, opet od 6 do 8:15. Sad opet malo dronja.

Oliva, nadam se da ste imali mirnu noć, bez fibre

Bumbo0809
    28. Siječanj 2016. 11:11

Oliva nadam se da je temp spala bez problema i da ste se naspavali! ;)

Daaa grozno je vrime u St :/ nista od setnje danas... A jucer smo 2x isli u setnju i bila nam je u posjeti moja prijateljica i takoo.. Muz nakon posla dosao vecerati i isao na nogomet (svake srijede on i radni kolege idu). Blago mu se i ja bi tako nesto :P tako da sam sinoc sama gledala senzaciju od rukometa (trenirala sam ga 7 god! :) )
    Noc nam je bila na pocetku okej..zaspao je,al tek kad sam mu namazala gel za desne... Onda tokom noci budjenje-ali uz vriskove  i histericno plakanje..cicu ne bi vadio iz usta cijeluuu noc ://  sigurno ga puno muce zubici kad je tako :'(
    Cure koje koristite dentinox koliko ga puta mazete??
    Moj mis i sad nije htio zaspati dok nisam namazala gel. Plakao je baas! I sta cu,onda sam namazala i zaspao je u roku 2 min.

Bumbo0809
    28. Siječanj 2016. 11:12

I uz takvu groznu noc,sinoc sam mengu dobila uz velike bolove.. :/ ne znam kako sam izdrzala onoliko puta se dizati!

Oliva4
    28. Siječanj 2016. 11:18

Pozdrav cure, hvala na potpori :) nakon mog zadnjeg posta sinoć smo obje zaspale i evo spavale do maloprije..papala je jednom tijekom noći i odmah nastavila spavat..čelo joj je cijelo vrijeme bilo normalne tempice i ona je baš fino čorila..jutros se malo opet zagrijala..ali evo temp je 37,6 u guzi, znači samo je blago povišena tako da joj neću davat čepiće nego pratit pa ako opet dođe kao sinoć ću joj dati..malo joj se zacrvenio jutros i ubod pa sam opet držala obloge, ali nije nateknuto.. (za sljedeći put kupujem i ja te flastere!)..ona je i dalje super, pjeva mi i viče, eno okrenula se na trbuh i diže s nogama guzu u zrak..hoće mi pobjeć, dosta joj je mjerenja tempice i čepića 😁😁

kris555
    28. Siječanj 2016. 12:02

Oliva drago mi je da je malecka dobro i da ste odmorile :) 
    Plavojka prerezi glavicu luka i stavi pokraj glave, mom je pomoglo ;) 
    Kod nas je super vrijeme tak da idemo setat sad :D

Bumbo0809
    28. Siječanj 2016. 12:42

Izgleda da da :/ nadam se i ja da ce onda bar izbiti da ga bar malo lisi "muka". Jer jako je cangrizav... Nije ovakav bio dok su ga i grcici mucili.. Ocito ga jako boli kad je kmeckav stalno(a inace stvarno nije takav) :'(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.