Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    28. Siječanj 2016. 01:37

Istina..lakše mi je kad se ona smije..ali joj se i spava pa se malo smije, malo kenjka 😁 
    baš sam gledala u u uputama i ne piše kad počinje djelovat.. :p samo da se može davati svaka četiri sata..sad se umirila pa možda zaspe tako da ću joj kod sljedećeg buđenja opet mjerit..otkopčala sam joj i vreću u kojoj spava, da joj nije vruće pa se nadam da će pasti napokon :/
    Je, prošli put baš nikakva reakcija, ni ubodi se nisu vidjeli (dvije je pikice dobila) ni temp., samo malo više čorila..sad je dobila samo u jednu nogicu i evo reakcija je navečer krenula..tako to valjda obično i biva s temeraturama pa po noći krenu zaj***** 😝😝
    Cjepivo isto..ovo 5 u 1..

Branchi
    28. Siječanj 2016. 02:09

Evo mi nemamo temp ali se borimo sa uspavljivanjem od zadnjeg budjenja hehe, tako da live pratim 😀

A ocigledno je razlika to kad je sve u jednom i kad su dve doze...drzim fige da vam brzo padne i da se ne vraca💪

Ryanne
    28. Siječanj 2016. 08:29

Jutro mame 
    Prijavljujem setove spavanja od 2.5h, 3h i 2h. Ja preeeeeesretna jer smo izmedju samo papali, bez nosanja, nunanja i sl. Sisa i povratak u kimbac. Da mi je jos takvih noci... 
    U 7h smo se probudili, do pola 8 brljavili po mom krevetu i sad mama pije kavu, a beba gleda crtice i igra se sa zveckom, 

Inace, moram vam reci da me zadnjih tjedan dana tako gleda dok jedem ili pijem da mi je sve zao to raditi ispred nje. Ima onakav pogled u stilu Olivera Twista- "daj meni malo" ili "kako se usudjujes jesti kraj mene?". 

jahanara
    28. Siječanj 2016. 08:41

Jutro cure!

Oliva kako je malecka? Jel prosla temp?
    Cvarak mislim da si ti spominjala neke hladne gel flastere poslije cjepljenja, kako se zovu? Da nabavimo na vrijeme, prosli put smo stavljali obloge, al mi se ti flasteri cine prakticniji.

Mame nespavalice skidam kapu. Moja odvali 5-6 sati pa papanje i tako zaspe pa jos 2-3 sata i onda budjenje pa sam umorna i iscrpljena.

Odoh piti kavu pa skuhat nesto pa cemo.van.

Branchi
    28. Siječanj 2016. 09:13

Oliva javi statuuus

Nama je opet bila nesto losija noc...1.5, pa 2 pa 1 pa 1.....izmedju nunanje i papanje i jedno presvlacenje....opet ne skida osmjeh pa nije bed hehe...doci ce opet neka dobra noc kad tad

Sad mama pije kavu, on se igra na krevetu i malo vrti, kasnije cemo isto u setnju, stiglo proljece 😊

Ryanne super za bolju noc 😀

plavojka
    28. Siječanj 2016. 09:26

Oliva, kakvo je stanje? Nadam se da ste bolje.. Cekamo vizitu ;)

Kod nas je bila pristojna noc skroz.. Prvo spavanje 4,5 sata papanje, onda nas je za nesto manje od 2 sata probudio nos pa smo ga usisavali, pa je odspavao jos jedno sat i pol.. Sad lagano corka ali vidim kak cu morat skoro nos cistit!

Mame, znam da je neka od vas bila pricala da je stavljala prerezanu glavicu crvenog luka protiv prehlade. Kako to ide? Samo se razreze i gdje ju stavite u kinderbet? Koliko blizu glave?

Gel za obloge je Frescopad! Nama je bio super sad prosli tjedan! Samo nema ga bas u svim ljekarnama pa malo prodjirajte!

Cvarak
    28. Siječanj 2016. 09:55

Evo linka za gel http://www.mojaljekarna.hr/oprema-za-djecu-i-bebe/2541-frescopad-hladni-gel-oblog.html
    Stavite ga u frizider prije da se ohladi bolji ucinak! Ja sam to rezala na trakuce ko flaster i ljepila na mjesto uboda. 

Oliva javi kako je malena?!

jahanara
    28. Siječanj 2016. 09:59

Hvala cure! Narucit cu pa da budemo spremni!

Cvarak
    28. Siječanj 2016. 10:06

Jahanara jel tvoja beba rodjena 3.10 ?! ;)

Fluffy2
    28. Siječanj 2016. 10:18

Joj Oliva bas mi je zao malene, cekam da javis jel joj pala temp.

Ja sam dobila menstuaciju napokon.

U Splitu kisa, nema izlaska danas :/

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.