Mamma sva sretna kad netko zeli preci na platnene!!! ;)) dobra stvar ja sam mislila al odustala al sad nebi bas ni mogla ....
*wet&dry
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Nama su sve vel 3 velike jos haha mrsav je bebi tj ide vise u duzinu nego u sirinu..
Mi smo na zelenim pampers br 4, mali ima vise od 7 kg i prezadovoljna sam. Stvarno nisam vidila narancaste
Fluffy
Ma ni moja nema jos 7 kg...ima oko 6 i nesto malo...po nasoj vagi pa neznam koliko je to precizno bas... Ali je zato bucka prava...ima nogice ko dva mala prsutica...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj G je na kontroli s 4 mj imao 6,800g i 67cm
I vec dugoo su nam puffies br 3 male za noc (a evo nekako su i za dan).. Violeta 3 isto male za noc,a za dan su aj jos okej. Tako da vec veka 2 tjedna koristimo pampers zelene 4 za noc..a kupila sam u zalihu i bijele 4
Narancaste pampers su nam bile odlicne isto...
A vidis kak su oni svi drugacije gradjeni :))
Nama su dm 3 nekak male, muller 3 ok, a pampers pc 3 nekak fino komotne 😀
Znam da imamo 67 cm, a za kile nisam ziher, oko 7 i nes, mozda 7.5....vidjet cemo iduci tjedan, jedva cekam
Sto se tice cjepiva, ovisi o posiljci, nekad je sve u jednome, a nekad u dva dijela - mi smo sa 2 mj dobili u obje nogice...ko zna kak ce bit sad 😑
....imamo rekord spavanja po danu - 2.5 sata u komadu, a jeo je onda jos nakon sat i pol igranja, znaci 4...i sad je jos fino odmoran i zuji...ko zna sta nas ceka po noci 😳
Kris super! Već sam si mislila da je nešto to naopako s cjepivom:) znači nije ni tvoj dobio puno, a dobro mislim da je to ok sve..nije da me nešto brine, a vidjet ću kakva bude kroz nekih mjesec dana pa ako mi se učini da bi mogla dohranu, krenut ću s klopicom☺ pedica je rekla da je to mala manekenkica 😁😁
Hvala za upute za obloge..stavila sam joj jednom sad, prošli put nije imala nikakvu reakciju, a istom sam joj samo par puta stavila dok sam pelenu mijenjala..ubod se nije ni vidio pa se nadam da će tako i sad..i nema tempicu za sad :)
Sortiraj odgovore
Najstariji