Ma eto neko svako radi kako misli da je najbolje...ali samo iz iskustva ostalih mama koje su davale jako kasasto djeca im nisu htjela jest poslije sa 2,3 god sve jel su bili lijeni zvakat ...htjeli su sve da bude mekano. Oni se brzo naviknu na to ... samo cure drage polako i pomalo ;)) a namirnice cu probat kupovat sto kvalitetnije,domacr i svjeze... I naravno sezonsko ako ce to bit moguce.
helou zene
joj kako je danas bio savrsen dan boze mili...od 11-16 smo bili po plaži...čak je bilo i valjanja po pjesku...al sam skuzila da hvata kamenčiće rukama i pokusava odmah u usta..tako da su odmah usljedile sankcije!!
Vidim da se neke brinu za okretanje beba...ma doci ce to ..jos su one male...nama je pedica pokazala kako je malo poticati..moja dodje do trenutka dok zapne ruka..i onda teska nervoza....ne moze guzom zamahnut..show...I tada samo malo guz treba pogurat..ali laaagano...da ne olaksavamo previse...Eto nama je tako rekla da sad vjezbamo..i da vjezbamo polozaj bude...MAriela ooobozava to....Znaci kad je beba u lezecem polozaju...uzet s jednom rukom njenu nogicu i rukicu...tako s drugom rukom drugu nogicu i rukicu,znaci naći će se nekako na sred stomčića..i polako dizati sve dok ne sjedne...drzat dvije tri sekunde i nazad...Ova nasa mala frajerica je odusevljena..naravno jer sjedne...a odmah je protest dok je vracam u lezeci polazaj
sama se okrenula vec par puta...ali mislim da je to bio vise splet okolnosti..da se jastuk nasao taj tren na pravom mjestu,pod nogom pa je imala zaleta....a vidit cmo..laganini...
Ima puno istine u tome da ne treba predugo davat mixano bebama...jer su mudrijaši i poslje odbijaju gnječeno i komadice(naravno kad za to dodje vrijeme).JA cu ovo prvo vrijeme davat smixane kašice...pa cemo postepeno uvodit gnječeno..pa malo krupnije...itd..
ali sad se za start nikako ne bi usudila davat komadice...sve dok ne skuzim da jede bas onako kako treba
bas je mala od brata imala tu frku...u biti mi smo imali frku jer su je oni naucili na mixano...a vec je imala godinu dana i odbijala bilo sta drugo...ja sam je tada čuvala...mozak mi je ispirala nekoliko dana...bila živcena i ona i ja hahah..ali uz pomoc mojoje mame smo je naviknuli..fakat treba tu bit odlučan i nepokolebljiv..i ne dat im gusta...i nakon nekog vremena ce popustit....uz malo suza i puno durenja :D
da vas pitam...dali koja ima bumbo baby sjedalicu ili je misli koristiti...vec mi je par mama reklo da je mrak stvar,...da je napravljeno po svim pravilima bla bla bla....a da bebe gustaju u njoj...u biti beba se sjeda u nju vec od 4 mjeseca...od 5...ali pod uvjetom da su razvijeni vratni misici tj da beba vec neko vrijeme dosta stabilno drzi svoju glavu.
meni djeluje fora...u njoj se dijete moze i hraniti...nekima je mrak jer bebe u tom miruju pa mogu odraditi poslove...
nije najjeftinije pa me malo strah da ne bi bio novac bačen u vjetar...
Jutroooo mamiceee....
Mi spavali 2 pa 3.5 uz malo nunanja u nekom trenu pa jos 1.5...i sad vec 20min budni full hhehe, biti ce da smo se prespavali
Zadnjih par noci se manje budi i budjenja su s minimalno meskoljenja, a prdne nekad i u snu, bez problema...samo nek potraje
Zelimo vam lijepi dan s bebulama, mi imamo dogovor za setnju i rucak, sve laganini 💕
E da, i za ove 3 pelene mi se najbolje i najudobnije cine pampers premium care, one bijele...bas su lijepo fluffaste. Inace su skupe, ali smo uzeli kad je bio popust u kozmu
Jutro mame... Ja se jucer bas poveselila zbog sna i ponadala se da ce to potrajat (jesam luda😂😂)
Sinoc je bilo budjenje svako 1,30-2-2,30 uz bezbroooj mojih dizanja iz kreveta da mu ili mijenjam polozaj ili ga mazim ili ga uzmem.
Stalno se pitam kad ce svee jesenske bebe poceti spavati cijelu noc?!ahh😐
Jutro! Moja nakon svakog skoka produzi san za uru 😃 sinoć od 22, jutros do 7:15, sto reći, mama naspavana maksimalno 😃
Kneginja, mi imamo bumbu i namjeravam ga koristit, ali ne prije nego sama pocne sjedit. Dobili smo ga na poklon. Moje dvi nećakinje su ga koristile toliko da je na kraju puka... Za papanje, igranje, a cula sam da neke mame i tusiraju bebe u njemu.
Jutro mame!
Kneginja za tu sjedalicu, necak je imao i to je stvarno odlicna stvar, stavis bebulju u nju i lijepo sjedi, nemas brige da ce past il nesto, mislim da ti se isplati kupiti :) ja isto razmisljam..
Mi smo sinoc losije spavali nego inace, muz kaze bio je pun mjesec pa mozda zato, a ujutro nas je probudila pelena koja je propustila:/ imamo ove neke iz kauflanda njihove, al slazem se Branchi, bijele pampers su i nama najbolje :)
A za kasice i miksanje, necakinja ce skoro god dana i samo miksane jede, cim ima komadica pljuje il ko da ce se ugusit, tak da bolje ne samo miksat..
uh, mi se nocas 3 puta budili :((
U jednom od budjenja i nos usisavalk, bas sam ga cula da hropce.., nadam se samo da jadnik nije pokupio ovu moju prehladu, vidjet cemo kak ce bit preko dana! Sad si jos malo cori..
Da, bijeli pampers je zaaaakon!! Ja nikako da potrosim sve ove dm-ove koje smo dobili, tak ne zovc
(I tak, opet mi bjeze postovi)
Da, nikako da se rijesim tih babylove, ali za noc i kad nekud idemo obavezno premium pampers!
Rekla sam da cu dat sansu jos jedini violeti, par vas su rekle da su im ok..
Ja nemam pojma za tu bumbo baby, nikad cula, odoh googlat ;)
O joj, ovo mi je google izbacio ko drugi link kad sam pretrazivala bumbo baby: http://mamaot.com/beware-the-baby-bumbo-seat/
Najvise me zabrinjava to sto ih je proizvodjac toliko povukao sa trzosta..
Citala am te puste clanker o bumbi. Po meeni je sve nesigurno sto se koristi bez nadzora roditelja. Nisam bas sigurna za stavljanje u nju bebr od 4 mj, ali cim pocne sjedit sama, mislim da nema straha. Da nemam u uzoj obitelji poz iskustvo sa sjedalicom, vjerojatno mi ne bi palo na pamet stavit u nju svoju bebu, pogotovo nakon par clanaka sto sam procitala.
Sortiraj odgovore
Najstariji