Zaboravila sam rec da nam je prvi set bio 2.5 sata i evo sad drugi 2 sata sto je bolje nego ikad 🎉
Zara a da mu probas uzet dentinox ili gengigel, oni su na bazi kamilice i bebe dobro prihvacaju, cak se cini da im je fini?
E za koau sam primjerila da mi unazad zadnjih par dana bas vise ispada!!!
...i kosti da, iako mene najvise nekako koljena bole, valja od digni-sjedni poteza...i najvise me sve boli tijekom noci
Pocela sam pit sumeci kalcij u nadi da ce poboljsati stanje, a za kosu mislim da nema pomoci, da se moramo naviknut na puno mlade kose 💇
Jutro... Svaka vam cast zene na tortama...ja ne pamtim kad sam zadnji puta napravila bas tortu...morat cu se malo potrudit...
Meni isto pada kosa dosta...pogotovo kad je operem i iscetkam vidim koliki snop je ostao na cetki...a bas mi je zao...u trudnoci mi je bila tako lijepa i gusta...smrc...
Ja sam govorila da imam jantarovu ogrlicu...i ovako...stavila sam ju je maloj prije nekih 3-4 dana...preko dana je ok...al preko noci me panika pere hoce li se mala ugusit pa se stalno budim i gledam kako joj stoji ogrlica... Pa sam sinoc(vrag mi nije dao mira) isla googlat malo o tim ogrlicama i kao nikad nije ni dokazano da one pomazu pri nicanju zubica a jako su opasne...bas sam i naletila tu na klokanici na clanak o njima i neka dodktorica kaze da su jako opasne zapravo a da je samo zabluda da pomazu... Istog trena sam je skinula malenoj i sad neznam...ako nis drugo evo nocas sam se konacno naspavala jer sam se samo jednom probudila da pogledam malu a ne 15 puta od paranoje zbog ogrlice...hahaha ..
Neznam, sta vi mislite, ocete je stavljat bebicama?
E da i jos jedan razlog sto sam je skinula je taj sto sam procitala da se nikako nesmije "nasljedivat" od nekog drugog djeteta a ja je dobila od prijateljice tj njen sincic ju je nosio...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro cure!
Bas ste se raspisale, al moje pamcenje je izgleda kratkotrajno pa cu se osvrnuti na zadnjih par postova.
Zara nisam spominjala ogrlicu, al mislim da cu cure pisale da je ima u DMu za kupiti.
Nisam primjetila da mi kosa otpada, al kosti me uzasno bole. Bas tako sto kazes Branchi, po noci je najgore. Najvise me bole ruke i kosti na prstima.Morat cu danas kupit i vitamine i kalcij u DMu.
Svaka cast vama zene koje stignete radit kolace tj torte dok ste same s bebama! Moja u zadnje vrijeme stalno trazi paznju i neprestalno moramo s njom nesto pricat i raditi da bi zenska bila sretna.
Spominjali ste krstitke, mi cemo u 4.mj. takav je bar plan, moramo jos do svecenika na dogovor. Planiramo u restoranu, oko 30 ljudi, samo najblizi, obitelj i kumovi.
Nego, idemo danas na bratovu promociju, nadam se da ce curka biti dobra, da nece tamo napraviti show program. Morat cemo stajat kraj vrata za svaki slucaj😂😂
Jutro cure...
Branchi da,tek ce ga od 6 mj poceti cijepit. Pisala sam da jw doktorica rekla da ga nece "dirati" prije nego napuni 6 mj da malo ojaca nakon svega sto je prosao nakon rodjenja na neonatologiji. Tako da me bas strah kako ce to sve izgledati i nadam se da nece imati reakcije!
Meni kosa uzasnooooo otpada! Pogotovo pri pranju...
Hvala cure, da, izgleda da je moj momak krsan ;)
Ma bili oni nase gliste ili bumbari, samo nek su nam zdravi, ostalo cemo lako!
Ja prijavljujem noc s oar budjenja.. Jadan se lamatao i stenjao, cini mi se da ga je busica mucila, ne znam mogu li to dovesti u vezu s cijepljenjem..
Prije bi rekla da ga muci curry kojeg sam jucer dosta stavila u rizoto, i to sto sam mu, prasica, zaboravila dat bio gaiu jucer.. Nemam pojma, vidjeti cu kako ce biti preko dana..
Jutro! Mi smo sinoć spavali prvi san 4h, pa 3h pa sat i pol jer je tata zaboravio stišat alarm
Meni kosa isto jako otpada, pogotovo kod pranja sam skužila, a i ovako je imam malo.. I jučer me zdjelica baš zabolila nekako, a i znaju me i koljena bolit..
Ja ne znam dal ćemo davat neka druga cjepiva, doktorica nije ništa spominjala, vidjet ću kaj će nam reć danas popodne..
Spavali prvo 2.5 sata, pa se presvukli...pa spavali 2 sata, do 3 ujutro pa papali i papali i nunali se i nikak zaspat kak spada....do 7 ujutro smo imali jos 2x po nekih pol sata, mozda malo vise hhehhehe...dobro je krenulo ali...
Nek smo imali dva duza seta, i to je nesto
Jahanara, jan idto trazi paznju, al ja ti njega stavim u lezaljku pa na pod kuhinje ili u kolica pa dofuram u kuhinju i onda nes radim i cijelo vrijeme njemu pricam kaj radim. Njega to zabavlja i samo se smije i lamata rucicama ili nogicama. Svako malo mu nes dam i da posnjofa pa otvara i usta usput hehe, gurman moj mali 💕
Sutra imamo obiteljsko okupljanje, nona slavi 94 rockas 🎉 pa jan ide upoznat pranonu i uzu familiju s mamine strane 😀 tuuuulum
Jutro curke!
Ja sam mišljenja da su zubi prirodan proces kao i druge stvari i jednostavno se to mora proći, nema te stvari koja će nešto pomoći eventualno malo olakšati i to je više zabluda i momentualno nego što zapravo i jest, To je jedan dugi proces, kad krenu ići će jedan za drugim i ponekad će beba biti razdražljiva, ponekad će imati temperaturu i popratnu virozu a ima one djece kojoj izbiju da se niti ne osjeti promjena, sve individualno od bebe do bebe. Ogrlice, homeopatija i te druge stvari, nisu bili moj izbor, ja sam rađe masirala desni,stavljala obloge, rashlađivala igrače i tako olakšavala, išli su od 6 mjeseca nadalje jedan za drugim, temperatura i ostale reakcije su izostale.
Mi se evo borimo sa ispadanjem, imamo i šest novih, niti jedan karijes jer smo redoviti po pranju zuba i odlasku kod zubara, ali trajne šestice su žestoke u izlasku ali i to smo odradili.
Što se tiče dodatnih cijepljenja protiv roto virusa, ovoga, onoga, ja nisam za, jer ionako se jako puno puta cijepe u tih godinu dana...a i u razgovoru s pedijatricom dalo mi se do znanja da bez obzira na cijepivo, rotu može dobiti jer nije stopostotno... mi se nismo cijepili, imali smo rotu i ok smo ga odradili, nije toliko prestrašno da se ne može izliječiti, a ne možeš i od svega izolirati jer ne stvore imnutet i onda je još samo gore.
Što se tiće kose, to vam je potpuno normalno, hormoni i balans tek treba doći na svoje, šišajte ju, njegujte maskama i oporaviti će se!
Kneginja, za slike (ako se ne registriraš nećeš moći maknuti sa tog sajta, pa ako ti je svejedno, možeš, kao ja, anonimno dizati slike, a ako nije, onda se prvo registriraj, pa digni sliku)
http://tinypic.com/
odaberi sliku ili film (filmove još nisam tu pokušala dizati ali probati ću) iz datoteke
prođeš sigurnosnu provjeru (ukucaš što piše) i kopiraš link za forume
Sortiraj odgovore
Najstariji