E i plavojka, moja pedica je rekla da je to mrtvo cjepivo, da ne izaziva nikakvu reakciju (moja ema je nije imala) samo tu i tamo hladne obloge stavljat. e sad, ne znam jel koja bebuska ode imala fibru nakon cjepiva, ako je minjam pedijatra 😃
IAN isplanirala sam cili dan dans u sekundu..imala sam i pored pravlejnja torte tooooooliko nekih obaveza...uf..mislim da cu vecras past u nesvist hahahha.MUzu sam radila tortu u obliku boce coca cole...nisam vise imala ideje..uvik radim neke tematske..ove godine mi ova najbrze bila,..vidit cemo do veceras sta ce jos od toga bit hahhaha
KRISS ne zamaraj se sa tim sto su tebe zvali a ti njih ences...oni imaju svoj red i raspored a na kraju i budžet..a ti svoj...i to je to...AKo su neki zajebani koji ce as zamjerit..zovnes ih sutradan na kavu i kolače i mirna bosna hahah :D
nas je bilo 25...s tim da su to bili samo roditelji moji i njegovi..i moje sestre i necaci...nitko vise..i ovako nas je too much
savjet svima koji misle pravit nekakva slavlja doma..nemojte ..jer cete za vrlo malo love u restoranu proc i bolje..i jednostavnije i opustenije...ma i da je klopa losija neg domaca...nema bar zajebancije i psola..vec fino opusteno...nama je bilo savrseno!!!!! i sva slavlja cu tako...a love se natrosimo i doma kad radimo..tako da...olaksta sebi koliko se moze i ako se moze
PLAVOJKA znam da je bio restoran Kalalarga ili Kalelarga ...nekako na ravnicama..mislim da ti to nije ful daleko od Borongaja...svojedobno su imali savrsene i totalno drugacije menije za slavlja..par puta sam bila...super su bili...cjenovno su isto bili skroz ok..a bas su nekako i specijalizirani za tako organizirane neke slavice..manje su alakart
malo izguglaj ili odi na kraju krajeva pa vidi...mislim da su vlasnici dalmoši iz ZAdra...
odo sad zavrsavat tortu....zadala sam si posla..glupa sam ali bas :)
Plavojka pa to je beba i pol! Čini mi se da je mališa potegnuo neke hercegovačke kršne gene :D
Moja nije imala nikakvu reakciju, ni oko uboda niti temperaturu..i čini mi se da fakat ni jedna beba ovdje nije imala neke reakcije..
Jedva čekam sljedeći tjedan da vidim kako je ova moja mala napredovala i čeka nas drugo cjepivo, a to mi nije super 😝😝
Mi idemo sutra kod ped pa cemo vidjet kak je malac napredovao do sad. Njemu je nogica natekla proali put kad je primio cjepivo ali nije dobio temperaturu, tak da smo samo obloge stavljali.. Sutra opet cjepivo, nadam se da nece bit kao prosli put..
Ma ja necu radit neku veliku festu, nismo bas pri novcima pa sam i mislila doma. Al ne znam kak izvest sve to, mislim da cu se potrgat.. U samoboru k gabreku je meni odlicna klopa, brat imao tamo svadbu za nas 10, vise ko vecera i bilo prefinp a mislim da nisu previse platili pa cu se raspitat koliko bi nas to izaslo..
Kneginja lijepo provedite rodjo, nadam se da je fina torta!
Sto se tice preporuka za restorane kome je blizu preporucujem zelen dvor. Nemaju neke jake cijene a klopa odlicna. Ja sam tamo krizmu slavila a bome i pir i stvarno je super. Kneginja ako ti nije tesko poslaljes mi recept za tu coca cola tortu jer je moj muzic zaluden s njom pa mi se cini nekako prigodno ipak mu je okrugli 😊
plavojka moj je kojih tjedan dana mladi pa je dosta manji i mrsaviji tako da je tvoja bebica super 😊😄
Cure citam reakcije nakon cijepljenje da znam sto nas ocekuje za mjesec dana 😘
Knjeginja nadam se da se lijepo zabavljate!
Plavojka malac je stvarno malac i po! Odlicno!
A za cijepljenje- ja se sve bojim kako ce to nama izgledati kad mis napuni 6 mj ne znam hoce li mu odjednom dati sve sto su vase bebe primile tokom ovih mjeseci ili sto. Bas se bojim to cijepljenja inace! Nadam se da ce sve biti okej i da ce kao i kod vasih bebica biti bez reakcija...
Mi smo krstenje radili u restoranu. I bilo je bas bas lijepo i sto se tice hrane i sto se tice atmosfere. Za doma se nismo niti mislili jer znamo da bi sigurno puno vise potrosili i da bi se samo satrali od posla i pripremanja svega prije i ciscenja poslije.
Muz i ja smo odlucili samo pozvati iz nasih kuca ljude jer imamo prebrojnu obitelj oboje. Bilo nas je 30. A za primjer na bratovoj mi krizmi je bilo 120 ljudi,a na mojoj 100!!! Ljudima je to pir haha
A nama to najuza obitelj (tata je 8.po redu od djece :P, a mama jedinica)
Nisu tu sve bebe bumbari. Moj je glista, 6.360 g i 64 cm
Ajme, Lela, dobro da je dobro prošlo....i ja bi se uplašila.
Plavojka , sljedeći dan nakon cijepljenja je dobio blago povišenu temperaturu, 37.6,7 tako nekako. Zvala pedijatricu, rekla mi je, nije to temperatura. Neka pričekam do navečer pa ako naraste da mu dam babi lupocet. Spustila se do navečer. Crvenlo i otekline nije imao.
Oliva, Bono je nekoliko puta popiškio muža i to ga je baš gađao. Mene je skoro popiškio jednom, ali sam se maknula a i nije me gađao. To je sve bilo prvi mjesec, odonda više nije, ali i ja sada otprilike znam kada piški, pa ga tada ne presvlačim
Kneginja, prava si . Svaka čast na torti. Mm u je bio rođendan 11.01 i dobio je pohane gledance
IAN za ovu tortu nema nekog extra recepta...cjela poanta je da je torta u obliku boce koka kole...šta mi je btw savršeno ispalo :D...stavila bi sliku al sam zaboravila kako ono ide :(
a punjenje je kako želiš..ja sam napravila obični biskvit...i kremu kombinaciju čokolada vanilija rum...sve smiksaš i puniš...
joj daj nek mi koja kaze kako se slike stavljaju....hvalim samu sebe na svim mogucim mjestima hahahha pa bi i tu..bas sam samu sebe ugodno iznenadila :D
Ashley sram te bilo..pa kako tako svom mužiću hahahha ;) I još rodjen na divan datum..kao moja majčica :D
a šta cu...trudi se i on za mene...moram nekako uzvratit :D,a nemam kako..ili sex ili slatko hahahhaha
joj ujutro u dr..tek sam danas skuzila da ce ju i cjepit...a idemo navecr na put...bas bzze :(
Plavojka super za bumbarcica 😀😀😀 mi smo isto mislim malo teza kategorija
Bumbo kak mislis da cete sa 6mj dobiti sve, sta niste jos primili cjepivo ovo 5u1 ili kak se zove? Jer se ono daje sa 2, 4 i 6 mj, znaci 3x isto cjepivo ak se ne varam?
Cure cete vi davat ona neobavezna cjepiva, roto sa 4mj i prevenar sa cca 8 (ili kasnije ako bebul ne ide u vrtic sa godinu dana)??
Vecer cure!
Jedva sam ja sve iscitala koliko ste aktivne tu, pa svaka cast! Mi smo jucer odradili drugi pregled, bebac ina 5800 i 65 cm, Ashley spomenula si da je tvoj glista- ocito je i moj hehe! Ali preesladak mi je ovakav! Plavojka svaka cast, tvoj je pravi mai frajercic!
Branchi i ja mislim da tako idu cjepiva, ali jos nezz bi li davala neobavezna, trebam malo pronjuskati i raspitati se.
Kneginja bravo za tortu! Ja svom napravim i kad je na brodu pa posaljem sliku kako je jedem ahahah!
Kupila sam danas neki gel Nuby za mazanje desni-Dino je reagirao ko da san mu otrov u usta stavila, poslije sam i ja probala- grozan je i jos je on to sve pokusavao ispljuniti, zalud san mu dudu gurala. Nezz ocu neki drugi nabaviti, pomagajte cure, muce nas desni jako! Ogrlica od jantara, jahanara jesi ti spominjala da si je nabavila?
P.s. je li vam otpada kosa? Je li vas bole kosti ili npr ranena i kraljeznica?
Sortiraj odgovore
Najstariji