Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    22. Siječanj 2016. 16:43

Kneginja torta je fenomenalna!!!! Najprije sam gledala jel to stvarno torta ili si slikala bocu Coca-Cole... Predobro izgleda!! 
    A videe nit tvoj niti od Ashley nemogu otvorit...mozda zato jer pokusavam preko moba...neznam...probat cu kasnije s laptopa...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    22. Siječanj 2016. 16:46

I ja imam ergo, ali performance verziju! Naslijedila ga od frendice.. On se nosi s bebom prema prsima ili na ledjima.. 
    Mi isto jos koristimo umetak za novorodjencad pa nije malac skroz odusevljen jer nemre puno zvirlat okolo!
    Nosili smo se dosta po doma u elasticnoj maramj, ali sada mi ledja prilicno otkidaju od nje, ergo je puno bolji! Jos ga nisam nosila po vani, ali imam i zimsku navlaku za njega (a i kisnu).. 

Ergo dosta kosta, pogotovo kad se kupuju i dodaci, ali kako je Cvarak napisala, Love and Carry su isto dobre nosiljke, kao i Leny Lamb, a cjenovno su povoljnije.. 

Imate na faceu grupu "nosenje djece babywearin" pa skicnite..

Ryanne
    22. Siječanj 2016. 16:49

Cvarak, kakv mei tai imas? Kako ti je nositi bebu u njemu?

Nekako mi je bed dati toliku lovu za ergo ako ona nece htjeti biti u njemu.

Cvarak
    22. Siječanj 2016. 17:42

Ryanne

Cvarak, kakv mei tai imas? Kako ti je nositi bebu u njemu?

Nekako mi je bed dati toliku lovu za ergo ako ona nece htjeti biti u njemu.

Imam od tabite,medjutim u mei tai se moze od 4 mj tj kad beba pocne drzat dobro glavicu,jos se nismo nosili jel nosimo remencice al mi fr ima i ona je jako zadovoljna i brzo se sveze i cak nosi malog od god dana. Tako da ja jos ni neznam kako je nosit i dal cemo se znat namontirat,al svi  hvale da im je super,zavisi ko sta voli.

plavojka
    22. Siječanj 2016. 16:49

tu mozete dobiti info o vrstama nosiljki:   http://anavie.net/nosenje-djece-babywearing-za-pocetnike/
    Na ovom linku mozete procitati o polozajima
    Bebe u nosiljkama: http://anavie.net/idealan-polozaj-bebe-u-nosiljci/

plavojka
    22. Siječanj 2016. 16:51

Kneginja hvala ti za info za to mlijeko, ja sam sinoc pojela ooooogromnu zdjelicu toplok mlijeka i puter keksa.. Mozda je to malog ispatilo, on se valjda vec mjesec dana nije budio i stenjao ko nocas.. Fuj mlijeko!

kneginja
    22. Siječanj 2016. 17:05

plavojka

Kneginja hvala ti za info za to mlijeko, ja sam sinoc pojela ooooogromnu zdjelicu toplok mlijeka i puter keksa.. Mozda je to malog ispatilo, on se valjda vec mjesec dana nije budio i stenjao ko nocas.. Fuj mlijeko!

probaj dva tri dana skroz izbacit pa vidi ima li razlike...pitat cu ju jel jos sta izbacila..samo znam da mi je bas sinoc rekla da je sad drugo dijete...aod rodjenja je patnja s njim :D

Bumbo0809
    22. Siječanj 2016. 16:55

Hvala na info za doplatak cure.. Ako netko zna postupak za predaju nek javi ;)

Ni na nazlost ne mogu otvoriti ta 1 videa :/

Kneginja-svakaaa cast!  Kako si ovo izvela? Bas se moras zabuljiti da vidis da nije boca!

kneginja
    22. Siječanj 2016. 17:06

Bumbo0809

Hvala na info za doplatak cure.. Ako netko zna postupak za predaju nek javi ;)

Ni na nazlost ne mogu otvoriti ta 1 videa :/

Kneginja-svakaaa cast!  Kako si ovo izvela? Bas se moras zabuljiti da vidis da nije boca!

stavit cu link kako se radi..jednostavno je..moze svatko to napravit :)..samo da ga pronadjem pa budem prikeljila ;)

plavojka
    22. Siječanj 2016. 16:56

I da kneginja torta ti je wow!!

Fluffy pogledaj tu savjete za nosenje po zimi http://anavie.net/nosenje-djece-zimi-savjeti-i-trikovi/

I sorry cure sto pisem 100 postova, ali pamcenje i koncentracija su mi na nuli :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI