Mame da vas pitam jedno "glupo" pitanje..sad mi tu neki ljudi govore da sam uz porodiljnu naknadu trebala prijaviti i za djecji doplatak. Znate li vi ista o tome??
Posto sam ja bas neupucena u to. Mislila sam da doplatak ide nakon sto porodiljni zavrsi...
Da, ja isto mislim da možeš prijavit za vrijeme porodiljnog..ali vidi imaš li na njega pravo jer ti se i porodiljni računa u prihode..a prihodi po članu kućanstva ne smiju prelazit 50% osnovice, što je 1600 i nešto kn..to su neke info koje ja onako znam, ali provjeri za svaki slučaj da nisam nešto krivo..
E cure gdje ste kupile ergo i koliko ste platile? Ja sam vidjela u baby centru za nekih 1200 kn..ne znam je li to neka uobičajena cijela ili ima negdje drugo povoljnije ili skuplje, a bolje.. :D
Dosta hvale one nosiljke love&carry ja cu ako cemo se smjet nosit i tu kupit,slicna je ko ergo a dosta jeftinija, za sad imam samo mei tai! Jedva cekam da se pocnemo nosat! Neznam kae s tim prdcima al fakat grrrrr
SOVA i ostale curke kojima bebe imaju muke po prdcima :) mozda pomogne...(ukoliko dojite)...frendica ima isto bebu od 4 mjeseca...doji..i vječni problemi s prđenjem..najgore noću...grci se..pravi bolne grimase...plače i ne spava..budi ga...I na rkaju je netko upozorio na to da pripazi ona sa pijenjem mlijeka,Izbacila ga je skroz...beba se preporodila!..nadam se da ce kojoj pomoc..kazu da tako puno beba smeta kad mama pije mlijeko i mliječne proizvode...da to zna izazivat jake prdeže bolne..e sad...probajte...pa ćete procjenit :D
Pokusat cu stavit slikicu torte..bas sam happy i ponosna...svi se čude i ne vjeruju da je torta hahaha....fino se danas proslavilo...sad zadnju torbu jos spakirat i via more :D
Ja nemam Ergo ali me zanima kako ih obucete kad idete van posto ne mogu bit u jakni ili skafanderu a vani je brrrr
Pa bi je mozda i nabavila.
Fluffy
Ashley Bono je šećer :)
evo moj pokusaj da vam pokazem torticu bocu kole...pa ću pokusat pokazat mog zvrka kako se smije :)
Bože zaboravila najbitnije..danas bili u dr...super je beba ..izvrtila je..ispipala hahah..cijepila pa smo malo urlali..ali kratko..super je danas nema fibre nema bolova..ni ne kuzi se di ju je bocnila...A ssto se napredka tiče..mrcina sad ima 7300 i 65 duga sunce mamino...počela je rast u duzinu..vise nije okruglica :D
a sad pokusaj stavljanja videa...zanemarite mamine ispade razdraganosti,,,zvučim ka da sam na kakvoj drogi ahhahah
View My Video
wow kneginja, lako bi se covik zeznija i pokusa je otvorit 😅 super, super!
dok je moja miškica imala problema za prdežima (a imala je opake probleme, cilu noć je stenjala i grcila se), ni izbacivanje mlika nije pomoglo. Kad je imala otprilike 2 mj i 10 dana odjednom sve prestalo, samo od sebe. A sab simplex je dosta ublazio stvar
Kneginja torta je fenomenalna!!!! Najprije sam gledala jel to stvarno torta ili si slikala bocu Coca-Cole... Predobro izgleda!!
A videe nit tvoj niti od Ashley nemogu otvorit...mozda zato jer pokusavam preko moba...neznam...probat cu kasnije s laptopa...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji