Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    21. Siječanj 2016. 10:34

Joj cure ja sam kupila taj grudnjak u Lidlu. Crni. Ima više veličina košarica, ali opseg je samo jedan i to 85.  Ispada da mi je puuuuuuno prevelik. Bačenih 50 kn. Ali inače je jako ugodan.

Ashley
    21. Siječanj 2016. 10:37

Fluffy2

I ja spakirah robicu i isto me tugica uhvatila.. veliki decko vec. Također ga je tesko drzat jer pokusava sjedit. Jedino vidim da se vecina beba okrece, moj nije jos..jedino ga je malo problem presvuc koliko mlati nogama.

A sta mi je najslađe ujutro oko 6.30 se probudi za hranjenje i strpljivo ceka dok mu donesem bocicu i kad je vidi u mraku se glasno nasmije i mlati rukama u svih 16. Ima par dana mu izvucem bocu iz usta pa podivlja i s obe ruke je zgrabi i usta. Kako su mali a koliko toga vec znaju. 

A moj, već nekoliko tjedana, zgrabi bočicu pa ju isćupa iz usta. Teže mu se zalomi da ju drži i duda, ili ulovi i stavlja u usta, radije ju izbacuje van. Tako smo neki dan imali : "napad bočice". Držim mu bočicu i on ju po običaju primi sa obje rukice i tako ju je naglo i silno cuknuo da je i meni izletila iz ruke , okrenula se u zraku i pala na njega. Strašno, ok, bila je već skoro prazna, ali odonda držim bočicu tako čvrst. Mali je gospodin odlučio sam sebi dozirati hranjenje (ne želi biti mišelin, nego glista- i na najboljem je putu).

Robicu 56 sam spakirala prije Nove godine. Preko glave bodići, nema šanse (on je ko glavata želva), zakopčati dolje, prekratki, sve hlačice preuske (najviše mi je bilo žao njegovih hlačica na zvijezdice u kojima je došao doma, njih je već prvi mjesec prerastao, jer su imale neku čudnu lastiku oko struka, a tada je još uvijek bio mini mišelin). Sada već polako odlaze i neke hlačice..."uskočile" se u pranju (dođu mu do koljena, a prehladno je da bi nosio bermude), noge su mu se produžile zadnjih mjesec dana. Cipelice, kapice i čarapice, sve malo. I jaknica ide papa, broj 64, ali je dbro da imam i većih brojeva (baš sam jučer otvorila kutijicu 68-74, pa sam odahnula kada sam vidjela da imam nešto jaknica i vestica , hlačica....) Kupila sam mu oko Nove nove čarapice, ali i one su sada na knap.
    Trenutno nosi 64-68, ali kako su ti brojevi stvarno različiti neki 64 su maleni i kratki, posebno hlačice, dok bodići još kako tako (ako nisu preko glave)

Baš ga gledam, sunča se na sred sobe, na prostirci za igru (baby gym mu je zadnih dana dosadan i ljuti se na igračke koje vise, pa sam ga stavila na prostirku i dok sam ga uzimala sa baby gyma, uhvatio je kravicu koju zvoni i nije ju htio pustiti dok ju nije isčupao). Čini mi se da će uskoro baby gym u kutiju i čekati novog bebača (nadam se da će neka od frendica skoro zatrudniti, pa da proslijedim dalje sve ove stvarčice, robice što sam i ja dobila)

sjedenje i dizanje
    Inače, još ne pokušava sjediti, a to jedva čekam. Postoje neka za bebe glupost, nešto na napuhavanje, kao šlauf, sa tkaninom (sit and play ring) i neki debeli i tvrdi, koji se da oblikovati po volji, a stoji čvrsto (stvarno vam ne bi znala opisati, tražim na google, ne bi li pronašla kako se točno zove) što se stavi na prostirku oko bebe, pa joj to pomaže da se diže , radi sklekove. Igračke, šuškalice, ogledalca i sve ostale gluposti su na tome, beba se može rukicama na to dignuti, pa zvirka uokolo dok je na trbuhu ili istraživati sva moguća čuda koja su na tome, a ima ih. Čak i prostirka ima na sebi ogledalce (mekano), 3D leptira koji šuška,  različite materijale
    ....raste Bono, pa sam uvela tu novu zanimaciju. (šlauf za sjedenje još nisam).

Sanjarica
    21. Siječanj 2016. 11:20

Jutro mamite... Branchy bas mi je drago za 3 sata sna...malo pomalo i vi cete pocet produzivat..  

Evo ja cekam ovu svoju da se probudi da je nahranim i da idemo van..milina vrijeme je...idemo malo kod mora prosetat...godit ce nam... 

Takoder pokusavam svaki dan bar koliko toliko dobro izgledat...iako ne pamtim kad sam imala spustenu kosu...,bb kremu stavim svaki dan skoro..a maskaru i rumenilo samo kad negdje idemo van... Ali zato svaki drugi-treci dan moram nac pola sata za depilaciju jer mrzim dlacice i nemogu se trpit kad mi pocnu rast...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    21. Siječanj 2016. 11:33

Sad ste mi nabile komplekse, idem se našminkat 😄

kneginja
    21. Siječanj 2016. 11:43

bas ste mi se raspisale danas :D

evo podne je i ja jos cekam moju bubu mlau da se probudi....zaspala je sinoc u 11...jutros sadm je oept u snu oko 8 presvukla i nahranila..i samo je nastavila...
    takav joj je tempo vec jaaaako dugo...spavalica nema sta... :)

glede sredjivanja...postala sam majstor za kamuflazu raspustenog izgleda....fuuuj haha...nikad to nisam rpije radila...ne daj boze satvit puder na lice ako nije prije očisceno i namazano do zadnje mrve...a sad....kad se zurim..ni ne umijem se samo se nalitam pudera...i ne bi niko reka da sam prava zapustenica hahahha

sreca moja nije nikad bljucala pa fleka nema...ali sad slini pa nam je sve zaslinjeno po stanu :D

e glede velicine beba...moja ide sutra dr pa ceo je mejrit...ali uvjerila sam se da je to strasno različito i nema sanse da se sva djeca stave u neku sablonu ,tipa od toliko i toliko mjeseci djeca su tolika i tolika...ma kakvi

prije par dana sam bila kod cure koja je rodila tri dana iza mene...ima decka..i mali ima 9 kila...kad mi je rekla nisam mogla virovat...jer kad smo ih slikali skupa..on e samo neznatno duzi od moje male...ali se razlika strasno osjeti kad je na rukama hahha
    tako da...on sa svojih 9 izgleda ka moja sa 7 otprilike..ne znam vise koliko sad ima

a sad odo put kuhinje...muzek mi ima roćkas pa moram radit tortu :D

uzivajte u danu :)

Fluffy2
    21. Siječanj 2016. 12:03

Mame bas ste me oraspolozile jutros 

Moj dosta spava a i ja s njim tako da pola toga ne stignem. Ja inace radim u trenerci i u njoj sam 90% vremena i sad. Sto se tice sminke, bolje se osjecam kad je imam pa nastojim se mrvicu sredit svaki dan. Parfem sam pocela ponovno koristit ima par dana (muz stalno oko mene bice da mu je falilo :))
    Kosu imam dugu i redovito je odrzavam mada je stalno u repu ili punđi jer mali cupa ajme. A zao mi se osisat.
    Meni i muzu su izbljuvane sve majice i to samo na lijevom ramenu ahahah
    Depiliram se isto redovito oduvijek, bas ne podnosim dlake.
    Sredim se malo kad izađem s prijateljicama i bas mi dobro dođe; vratim se doma puna elana. Pocela sam polagano i trckarat i neki mini trening napravim. Kako mali ima oko 7 kg bole ruke i leđa pa se moram malo dovest u formu da mi bude lakse. Zivimo na 2 katu pa svaki dan setnja s kolicima bez lifta, a kad muz ode morat cu to sve sama. :)

Moj je sebi povecao dozu na 180 ml, ali je produzio razmake između hranjenja. Jeo je jutros u 6 i tek sad u 11.30. Ali dajem mu i malo kamilice zbog probave. Reakcije na Oleovit nema hvala Bogu!

Ugl sve ste mi super tu na forumu i bas mi znaci citat vasa iskustva i pratit razvoj malisana iako vas ne znam 

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.