Mi svaki dan setamo pa se zato malo sredim, a i bolje se osjecam nakon burne noci hehe
Evo sad smo bas u setnji, super je vani 💕
Bas sam mjerila jana neki dan, ima vec 65cm i preko 7kila...ja isto krecem iduci tjedan pomalo s trcanjem da lakse sve hendlam 💪
Hej mamite! Vidim, sve imamo tajni znak raspoznavanja, bljuc na lijevom ramenu ;)
Ja stvarno toplo preporucam h&m potkosulje za dojenje, kupila sam 2 seta od 2 i ne mrdam iz njih :)
Udobne su, dobro drze cice, a Jednostavne su i kad treba bebu nahraniti! Ispod njih ne kosim grudnjak uopce.. Njega obucem kad nekud idem..
Imam i dvije njihove majice kratkih rukava isto za dojenje, ok su skroz.. A izbor ostale odjece mi se svodi na to jel na kopcanje i hocu li ga moc lako nahraniti 😂😂😂
Kad smo vec kod toga, gdje kupiti haljinu na gumbice? Imamo krstenje 20.2. pa bi si rado nesto kupila, ali nemam pojma di.. Mame koje ste obavile krstitke, kaj ste vi nosile?
Ja se ujutro isto uredno pocesljam i kao nesto napravim s kosom.. A sminka sam kad idem nekam, eventualno maskara i rumenilo za po doma ;)
Jedino kad nam gosti dolaze onda se kao malo dodatno upristojim ;)
Ryanne, ako imas racun za taj lidl grunjak vratit ce ti pare, samo im ga odnesi!
E, a kad smo vec kod lijevog ramena, jel vi nosite bebe na obje ruke podjednako il vise na jednoj? Ja ga nosim najvise u lijevoj, i vec vidim kak ki je ojacala :)))
A ni ne znam kak bi ga digla podrignut na desno rame, bas sam neka smotana
Znaci, ostajem pri bapskim grudnjacima Bojim se da mi se ne bi dogodilo sto i tebi Plavojka. Al kad se vidim u tom, podne mi je. Ja se za po doma ne šminkam. I izgledam si G R O Z N O!! Ali kad negdje idem ili ako nam netko dolazi onda nabacim tonu žbuke pa sva sjajim
Ja planiram početi vjezbati u veljači pa jedva cekam da malo izađem među ljude...
Malog nosim isto na lijevoj ruci, pa mi je desna slobodna za ostatak poslova. Vec vidim kak ce mi za par mjeseci lijevi biceps biti duplo veći od desnog
Mi smo bas malo vani na balkonu i uživamo u svježem zraku. Mali spava u kolicima i onako mice usnama kao da duda. Duda nevidljivu cicu, hahahaha To mi je preslatko
Ja isto nosim na lijevom ramenu tj lijevom rukom 😀 totalno mi nespretno s desnom hehhe
Morat cu si ja kupit te h&m potkusulje, isto nosim sve u cemu se lako cica izbaci 😁
Sova, moja je isto dudala nevidljivu dudu, sad siše svoju gornju usnu, kako to tek smišno izgleda!
Jutros me tako pripala, obe smo na kraju plakale ka kišna godina. Mislim da je danas vrhunac skoka. Uglavnom, cilo jutro plače, stavim je na sisu, ona još gore, živčano duda, poteže, vrišti, odjednom se zagrcnula, ja s njom na rame, ona zacenila (prvi put ovo napravila), sve je boje prominila u faci, nikako da udahne. Kad je ulovila ztak, počela kašljat i povraćat (uz to još uvik vrišti od plača). Na kraju sam je jedva uspila smirit na sisi, uru ipo me nije puštala i na kraju zaspala. Još ne mogu doć sebi... 😓
Ajme lela baš mi je žao 😣😣 mene je tog tako strah..i moja se zna zagrcnut, ali nije, sva sreća, još tako jako..drago mi je da se bebica smirila..
Ja ju isto nosim na lijevom ramenu..bit će svakakvih nesimetričnosti na ljeto :D
E danas me mala tako pišnula ko da je dečko! Ja ju presvlačila i ostavila da se malo lufta guza i igrala se s njom na krevetu i pričala za to vrijeme..i kako sam joj bila ispod nogu/guze u jednom trenu je samo šiknula mlaz u ruke mi i na noge 😂😂😂 sva sreća bila je na nepropusnoj podlozi :D umrla sam od smijeha..sad znam kako je vama s dečkićima 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji