Jutro mame i bebe
Mi se opet budili svaka 2 i pol sata. Ali izgleda da smo vec navikli jer jutros cak funkcioniram.
Što se tiče zubića, neću joj kupovati jantarnu ogrlicu. Smatram da nije sigurna. Ima brdo igračaka žvakalica i kupila sam joj homeopatski gel pa ćemo vidjeti.
Oliva, moja buba žvače i plazi jezik više nego obično. Mislim da se tako pokušava počeškati po zubima. Počela je i strašno sisati prstiće, a neće dudu.
Što se cjepiva tiče, pedica mi je rekla da mi ne preporučuje ovaj za rota virus jer ga ne sprečava, nego ga samo malo ublažava. Tako da sam zaključila da toliko kemije nije vrijedno toga, a i sad nismo u kontaktu s puno male djece. Nadam se da će do jaslica ipak steći neki imunitet pa da dobro podnese virus ako ga i dobije (a nadam se da neće).
Inače, i meni strašno pada kosa. Sreća da imam dosta gustu i bujnu kosu pa se ne vidi. A koljena, Branchi, i mene rasturaju. Ujutro ne mogu hodati od bolova u nogama.
Da i moja si "zvace" jezik...presmjesno mi je to...a kad se najede e onda mi pocne stiskat kao grist bradavicu....i to uzasno boli...onda joj ja kazem "Ma...pusti to!!" a ona rastegne osmjeh od uha do uha...i nastavi i tak sve dok je konacno ne maknem s sise...
Sta se tice cjepiva necu uzimat nista sta nije obavezno...samo ovo sta mora...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, jel vi koristite slingove/klokanice i sl. ?
Čitam da nije zdravo držati bebu prema van, odnosno na ona gleda prema van, a ne znam da li bi moja buba htjela biti okrenuta prema meni. Marame me bas ne privlače jer su bebama ruke sputane, ali zato me strašno privlači Amazonas mei tai. Ovaj: http://minigreeny.com/amazonas-meitai-earth.html
Čini mi se najudobniji. Kakva vi imate iskusutva?
Ja imam ergo 360, u njemu se moze mosit prema sebi, prema van (ne duze od 30min), na ledjima i na boku...za sad sam ga nosila samo prema sebi jer jos mora bit u onom umetku, nekad mu je ok, nekad nije hehhe. U biti jedva cekam da mozemo bez umetka, mislim da ce mu bit bolje. I zasad smo samo po doma se nosili...ledja nista ne osjete, super je ergo napravljen i lako se obuce/skine, sve je sa kopcama
Ja sam zadovoljna, nadam se da ce i on bit zadovoljniji jer planiramo puno planinarit s njim hehhe
Pisala sam već da imam Ergo, galaxy gray. Prezadovoljna i Bono prezadovoljan. Protesrira kada ga vadim van jer obožava biti u klokanici. Svaki smo dan barem po dva sata vani u šetnji, draža mi je nego kolica. Drži me ispravno, mali ili spava ili gleda oko sebe. Ruke su mi slobodne, a i mogu ući u dućane i kupiti što mi treba. Taj ergo može, napred, nazad i sastrane, ali ne prije 6 mjeseci, beba je okrenuta prema mami. Odabrala sam klokanicu ispred mai teia zato da i muž nosi i zbog jednostavnosti stavljanja.
Za sjedenje na kavi su bolja kolica, barem u našem slučaju.
Da, svi kazu - ma provi ve to....a ne znam jel mozda prodje sa cca 4mj ili kad?
Jer nama je isto tako, s time da njemu sva sreca treba malo sna pa onda tijekom dana nije ni cangrizav
A kak vasi prek dana kad prdnu? Jan prdne bez problema, uopce ga ne muci....ne kuzim zakaj je to problem samo po noci 😓
Da, preko dana prdi bez problema, a po noći se meškolji , ne kužim zašto je tako :(
Sortiraj odgovore
Najstariji