Lela super da je brzo proslo!!!! Mene isto uzasava zagrcavanje jer nekad zna bas vuc ko da je pobjego iz gladi pa se zagrcne i malo nakaslje...zato me i strah kad krene dohrana onog zagrcavanja sa hranom 😑
Uh, bas sam se pripala, al proslo je, ona jos spava, a nema bas obicaj po danu toliko.
Oliva, moja je tako popiskila doktora kad joj je kukove pregledava 😃
Curke vidim da vam je veselo. Kada čitam vase postove moj malo ili je lijenčina ili nije napredan kao vaši. Njega igračke malo nešto zanimaju ali to sve kratko traje, na trbuhu isto ne voli bas biti i ne diže nešto previše glavu. Najviše voli da mu se priča i veseli se tati i meni. Igračke su mu u drugom planu. Cijeli je neki luđak mali 😁 ništa mi nije simpatično kao drugoj djeci te dobi. Kad ga stavim pred ogledalo najčešće se mrsti kao ono što si me dovela tu ajde mici me. 😂 sto se tiče sređivanja ja se sredim samo kad idemo negdje. Danas me vidio prvi put sa raspuštenom kosom gledao me tako čudno da sam muža non stop pitala što mi tako ružno stoji raspuštena kosa. Mi smo isto na 150 ml vode sa 4 sata razmaka. Branchi čestitam na 3 sata 😊
Kneginja meni muž ima 30og rođendan i nemam pojma što da radim hahaha. Ne znam kako bi izorganizirala proslavu i sve sa bebom stigla. Javi kako je kod tebe prošlo. 😊
Lela nadam se da je skok gotov :)
Ja se ne sminkam, cak i kad nam neko dolazi il idemo u ducan jer mi se iskreno ne da, dok on ne pocne nekaj jest drugo osim samo bit na cici nis od tog.. Tu i tam stavim maskaru tak da uglavnom nikak ne izgledam :) al briga me..
Mi jos nismo odlucili koji cemo datum za krstenje al vjerojatno 3-4 mj. Pitanje koga sve zovete? Hoce bit vise ili manje ljudi, rrstoran il kod kuce? Ja sam mislila doma i racunala sam 12ak ljudi, roditelji, kuma i braca/sestre.. Ne znam jel glupo sto ne zovemo rodbinu kojima smo prije 2 mj bili na krstitkama, nisam pametna.
Lela znači naše dvije su pišačice u dalj 😁😁 mrak..moja se kod pedice popiškila, ali tad je normalno, samo na podlogu :)
Kris ja mislim da ćemo mi imat tako negdje do 20ak ljudi..imam dvije sestre s muževima i djecom pa samo oni napune već :D, još kumovi, roditelji i par bližih prijatelja i to je to..ali mislim da ćemo u restoran..neda mi se u stanu pa prije i poslije to sve čistit i spremat 😝😝 a za ove što su te zvali prije nisam ni ja pametna, ja u takvim situacijama zovem, ali opet ako su oni radili veće slavlje, a vi ćete samo s užom obitelji onda i ne moraš..jednostavno drukčija organizacija :)
Imala sam sto procitati od zafnjeg puta kad sam pisala 😆😆
Ja sam samo par puta puatila kosu kad bi muz i ja otisli na kavu i to je sve.. Doma mi je samo u repu jer me mis previseee cupa!
Ne sminkam se po doma jer nisam nikad.. A nekad i kad idemo negdi ne uspijem se nasminkat... Iako kad mi fali da se sredim onda ako mi Gabriel dopusti i bude miran :P kad muz i ja odemo na kavu il u ducan-nasminkam se i sredim pa me muz zeza tko je sad to haha 😂😂
Ajme Lela mogu mislit kako so se pripala! Dobro si se ti i snasla!
Mi na krstitke zovemo samo uzu obitelj i kumove i s tim nas je 43.. A ono, sta da vam kazem, mama mi je hercegovka, ima nas masala ;)
Proslava doma otpada, u neki cemo restoran, ne znam jos gdje.. Krstimo se u crkvi na Borongaju, pa ako imate prijedlog za restoran u blizini, vicite!
Ja isto necu zvati neke kojima smo mi bili na krstitkana, ali to su ljudi koji su imali male svatove od krstitki.. Mi fakat imamo samo obitelj i prijatelje s kojima smo povezani kumstvom.. (Ahahah a btw muzeva strana obitelji je 3 osobe :)))
Nego, evo mi konacno obavili drugi pregled i cijepljenje, malo smo kasnili zbog sto okolnosti.. Nadam se da cemo ok proci sa cjepivom.. Jel netko od vasih dobio temperaturu? Kako ste skidali?
A mjere kazu sljedece: 7760g i 63cm. A sutra su nam 3mj :)To znaci da je u zadnja 2 mj dobio 2700g i 8 cm (ukupno od rodjenja 4kg i 12 cm)..
Cini mi se da imam pravog bumbara!
Dr je rekla da bi ga da je na ad-u poslal na dijetu ali da je ovako super i da nek samo nastavimo.
Sve su mali bumbari ovde ❤ tribali bi napravit nove tablice rasta i razvoja, postalo je normalno da se rađaju dica od 4 kg i da sa 3 mj imaju 7 kg 😃
Mi cemo festu za krstenje radit u restoranu, bit ce nas 20 ak, najuza familija i prijatelji. Bas sam se danas pokarala sa muzem oko toga, njegov popis uzvanika je duzi od mog, on bi pir radio 😃 ...kako da ne!
Sortiraj odgovore
Najstariji