Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    22. Siječanj 2016. 09:36

a sada filmić:
    čini mi se jako loša kvaliteta ove snimke, pokušala sam ju totalno optimizirati, a sada što sam dobila, nemam pojma
    (ovo je "trema pred kamerom"...ako se uopće bude što vidjelo, nadam se da ima zvuka, jer je zvuk bitan
    View My Video

Fluffy2
    22. Siječanj 2016. 10:01

Bumbo ne vjerujem da ce mu dat sve odjednom, nemoj ni dat.
    Znaci ovo cjepivo s 4 mjeseca je isto kao proslo??

Ne znam jel to zato sto moj dosta spava al ja se osjecam sve bolje i bolje. Svi ga zele malo pricuvat pa stignem i po kuci nesto napravit. Kosa mi ne ispada kao vama ali oporavit ce vam se.

Sto se ogrlice tice moj necak ju je nosio od treceg mjeseca starosti i svaki zubic je jadnicak imao visoku temperaturu, tako da je necu stavljat sigurno.  Mozda mu kupim gel kad dođe vrijeme za to.

Jucer je izbacio zadnju bocu, ne znam jel to problem? Znaci inace pije 750 ml a ima 7 kilograma. Jel to ok? Robicu nosi svu za 6 mjeseci ima bas duge noge.

Ashley super ti je taj gym!

Fluffy

Sova5
    22. Siječanj 2016. 10:04

Hello svima 

Mi smo imali užasnu noć. Ja više zaista ne znam šta bi za te proklete prdeže rekla. Zapravo, samo bih psovala i nakraju rekla "prdeži". Toliko se patio. Siroče, žmiri jer mu se spava ali stenje, pa vrisne, pa zaplače. Muž i ja smo ga nosili, pilates lopta, pa usisavač, mah... Baš mu ništa ne pomaže. Znate da se ponekad pitam da nije nešto ozbiljnije u pitanju, jer mi je nevjerojatno da ga to toliko muči  A moja mutava pedijatrica jedino što može reći je "Ah, to je tak!" Glupača. Jel znate nakon koliko mogu mijenjati doktora? Ona je jedina imala mjesta, ali ne želim ići više kod te glupače. Isto kao kad mi je rekla da mali možda ima atopijski dermatitis, pa da mu kupim neku kremu i ako ne prođe da će mu dati kortikosteroide  Pitam ja koju kremu na što ona meni kaže "Pa bilo koju"!!! WTF?!?!?!?! Sva sreća, Renata mi je puno pomogla po tom pitanju.

Ashley, mali je pravi šećer 

Zara, ja sam dobila savijet za ovo: http://www.novalac.hr/hr/korisni-savjeti/prvi-zubici-vase-bebe/?utm_source=klub-novalac-hrv&utm_medium=novica-zubici&utm_campaign=gengigel-baby
    Ako bude bilo potrebe, mislim da ću s tim pokušati. Možeš od njih zatražiti besplatan primjerak 

Za kosu nisam primjetila da mi otpada više nego inače (hvala Bogu). Imam rijetku kosu, da jače otpada valjda bih bila ćelava 

Pusa od pospane mame i njenog pospanog miša 

Branchi
    22. Siječanj 2016. 10:17

Sova znas kaj je najbolje? Na vise mjesta sam procitala da bebe u biti ne muce prdci, jer kao kako ih onda ne bi probudili dok se drmaju u kolicima ili voze u autu. 
    Kao rijesenje je da kad se beba tak budi i place da se imitira boravak u trbuhu - omota se sa dekom da ima skupljene ruke i noge ili se na uho govori shhhhhh malo glasnije da se nadglasa plac ili se nuna ali ne na ramenu nego onako u rukama....
    Iskreno, nisam probala jos nista od toga, ja i dalje mislim da njega ipak muce prdci jer kad je tak nemiran - obicno i prdne.....ali istina je da duze spava u autu kad se vozimo ili kad ga nunam u kolicima, onda ga ne bude prdci...slucajnost ili...ne znam...probat cu navecer nesto od ovoga, ali ne omotavanje jer mislim da mu ne bi pasalo 😀

Znam da doktora mozes promjeniti ako te netko preporuci kod nekoga, pa ako imas neku frendicu koja ide negdje i zadovoljna je, nek dogovori s pedicom da ces se prebacit (tak sam ja napravila za dr.opce prakse za sebe)

Branchi
    22. Siječanj 2016. 10:19

....i za kozu je nama super pomogla mustela stelatopia krema, vec nakon nekoliko dana je bilo bolje, mazem ujutro i navecer...
    Imas i od aderme ili la roche possay (ili kak se pise)...pa najbolje da probas s jednom i vidis sta vama djeluje...znaci treba par dana da krene djelovat i malo smanjite grijanje pogotovo po noci

• Mincy
    22. Siječanj 2016. 10:37

Ja isto imam tu ogrlicu od jantara, stavljam je preko dana a po noći skidam, ali negdje sam pročitala da se mora stalno nositi da nema svrhe ako se skida, ali ja se bojim ostaviti mu preko noći... i ne vjerujem baš nešto u njenu učinkovitost... mene isto kralježnica boli, cijelo vrijeme sam skoro sama sa bebačem, ja mršava, a njega ima, pa dok ga nosim, uf, zato u zadnje vrijeme smanjujem nosanje na minimum :)

Oliva4
    22. Siječanj 2016. 10:42

Ajme aktivne ste jutros :) nas dvije se fino naspavale i sad se po krevetu valjamo..

Meni kosa ispada malo više nego obično, ali jako mi je duga, skoro do guze..jer se još uvijek nisam stigla ošišat 😝😝 užasno me nervira..

Branchi ja ću sigurno uzet od neobaveznih prevenar (ako sam dobro napisala) i to prije jaslica jer sestrino iskustvo je da su maloj upale uha prestale napokon tek kad je cjepivo dobila..a i strah me meningitisa i sl.pa sam tako odlučila..za roto joj neću uzimat..

E i da, žvače li čija bebulja jezik? Moja to stalno radi i grize mi tu i tamo bradavicu dok doji to me strašno zaboli..mislila sam da je to samo kad zube dobiju..ne znam što će tad bit 😝😝😅

Cvarak
    22. Siječanj 2016. 10:46

Ja prijavljujem super spavanje,al sam se ja pred jutro probudila i glava me rasturala! Prdci nisu vise tako bolni puj,puj,puj...al kad treba prdnut meskolji se i okrece glavu i ruke isteze!! 

Mene kosti bole uzasno ,ruke,zdjelica,ramena...i da dosla sam na kilazu tocno na onu koju sam imala kad sam ostala trudna i eto to je bilo 17il20.1 prosle god ;)) samo se nadam da necu padat jos jel neznam na sta cu licit uzas!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.