Ashley u takvom polozaju mi bude, jedino kaj mislim da bi moglo bit je kaj ga dojim na sesirice pa ak mu previse bude odjednom..
Mamice, jel neka od vas koristi one jastuke (valjcice) za bocno spavanje bebe? Ne znam da li da idem kupiti, pa bi rado cula vasa iskustva..
Ja nemam jastucive nek srolam malu dekicu i stavim iza ledja! Moja isto nekad podrigne nekad ne 😳
Jel vi uspijete sta popode spavat?!
Plavojka mi to imamo i koristili smo kad je spavao u kinderbetu (sad vec nekoliko dana spava sa mnom na krevetu jer nam je to jednostavnije zbog cestih podoja). Patronazna je rekla da bolje bez toga jer kao usporava motoricki razvoj ali meni se cini bolje osigurati bebu.
Na krevetu ga osiguram sa strane ledja sa jatukom za dojenje, a s prednje strane stavim mali jastucic da se ne moze okrenuti.
Sad dal je to dobro ili nije, ne znam, ali ja sam mirnija, a on ionako dosta tijekom dana ili kad ne spava mlatara nogicama i rukicama
Ja nemam taj jastuk,ali zarolam rucnik i stavim mu ga iza ledja (ukoliko bude bljuckao da ide sa strane). Mislim da ces samo nepotrebno baciti pare! ;-)
A popodnevni san-mogla bi nekad od njega,al nzn zasto to ne iskoristavam
Cure, kako se vi hranite? Meni pedijatrica radi grceva zabranila svjeze voce i povrce, mahunarke i sl. Tako da vec mjesec dana nisam okusila nikakvo voce osim kompota od jabuke, a od povrca jedino ciklu.
Problem je sto se osjecam ful slabo. U manjku sam 2 kg nego prije trudnoce. Nisam sad premrsava, ali uz losu prehranu i nedostatak spavanja, jedva funkcioniram. Vec par dana imam glavobolje i mislim da cu zaraditi i upalu grla.
Uzimam vitamine, ali mislim da mi nije dovoljno. Kako jos ojacati imunitet i izaci na kraj s umorom?
Mi zarolamo rucnike tak da mislim da se ne isplati kupovat nesto posebno ;)
Nekad odspavam nekad ne, iskreno da cijeli dan spavam san vise nebi nadoknadila, imam podocnjake i lagano se privikavam na nespavanje, nakon mj dana :D
Ryanne tak je i meni patronazna rekla, al pada mi imunitet i citqla sam za prehranu treba sve jest. Nije mi bas normalno da ne smijemo jest voce i povrce koje ima vitamina i ogranicit se na ciklu samo jer realno to je siromasna prehrana, trebale bi jest raznovrsni hranu a eventualno ak primjetis da bebici nekaj smeta onda izbacit to. Bar ja mislim, iskreno ne znam. Ja ssm jela mandarine i skuzila sam da mu ne smeta tak da cu ih jest i dalje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji