Cure hvala za info o jastucima-valjcicima!
Na kraju sam ipak podlegla i kupila ih u Magic baby, i meni se cini nekako sigurnije"podbocit" bebu.. Vjerujem da je jednostavno i sa rucnicima i sl, al ovako je mozda malo komotnije
Bumbo, ma jasno je meni da za grčeve nema lijeka, ali barem da mu malo pomognem da ih ublažimo. Jer što kažeš, meni se plače kad ga vidim kako se jadan pati. Sav se izvija, napinje, zacrveni se u licu. I onda još uz to plač.
Kod mog je problem što ne podrigne uvijek. Odnosno, nekad podrigne tek sat vremena nakon hranjenja. I isto ga na pola hranjenja podignem da podrigne, nekad uspije, nekad ne. A nekad i na pola bočice ne dopušta da uzmemo vrijeme za podrigivanje nego traži bocu dalje. Postane nemiran i pljačljiv i nema druge nego da ga nastavim hraniti.
Cure kad su vasim bebicama krenuli grcevi i kolko to cca traje?
To kad krene samo odjednom navecer krene plakanje i izvijanje i traje par tjedana ili nema pravila?
..mi smo jucer krenuli preventivno sa waya lgg kapima pa cemo vidjeti....
Hvala vam na odgovorima, nadam se i da bi nas to moglo zaobici, no sumnjam jer se nekad malo zgrci kad kaka tak da...
Branchi, ja sad kad razmišljam, moj je moguće, imao grčeve još u rodilištu (i to je moguće, bez obzira na onu priču kako kreću tek od 3. tjedna (potvrđeno od pedijatra)), ali tek kada smo došli kući smo bili sigurni da ima grčeve. A koliko traju? Ovidi od djeteta do djeteta. Mogu trajati par tjedana, mogu trajati par mjeseci. U većini slučajeva traju do djetetovog 3. mj, ali mogu i kraće, ali mogu i duže.
Ja se nadam da će kod nas trajati kraće budući su ga počeli mučiti tako rano.
Jeste upucene mozda u Rooibos caj? Ja sam ga davno prije pila i ostalo mi je u glavi da je dobar protiv grceva u beba ( pije ga mama naravno ne beba :)).
Ja sam ga pocela sad opet pit po izlasku iz rodilista, litru dnevno pa cu bas vidjet oce imat ucinka, ako ne pomogne bebi bar ce mami nadoknadit vitamine.
Fluffy
Ma da, znam da nije svima isto, samo me zanimaju okviri jer ne znam ni sta ocekivat.
Kneginja super da se malo smirilo, nadam se da ce potrajat.
Mi smo krenuli s tim kapima i masiramo trbuscic svaki dan, vidjet cu sta bi jos mogli. Stvarno mi je tesko kad on krene plakat, ali onda ga cica umiri, za ovo znam da u tom trenu nist ne pomaze :(
...al da, bitno da su oni opcenito dobro, lako za ove manje borbe
Sortiraj odgovore
Najstariji