Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    18. Listopad 2015. 13:54

Koju kremu koristite?! Ja imam pavlovicevu iz ljekarne,kupila sam jgl i mustelinu?! Imate kakva iskustva za jgl i mustelu?! Pavloviceva mi je ok!

Igorovabebica
    18. Listopad 2015. 16:17

I meni je pedijatrica rekla da ne smijem jesti ništa mliječno, od voća samo banane i jabuke, jer mi je od mandarina i čaše piva koju sam popila kada sam došla iz rodilišta radi mlijeka, dobio strašne grčeve. 
    Nisam smjela ni suhomesnate proizvode i to sam izbjegavala sve do njegovog 5. mjeseca. Bila sam jako slaba, postala anemična, vrtoglavice imala, svaki tjedan hipoglikemijski napad, jako sam smršavjela... sada sam mršavija pet kilograma nego prije trudnoće, ali se popravljam i konačno mogu sve jesti! JGL krema savršena-spas za guzu!

Naanaa2
    18. Listopad 2015. 16:40

Kneginja, dal ti se malena nakon te doze Espumisana, da prostis, isprducka? Nas muku muci sa grcevima i plinovima, probali sa Espumisanom i grcio se jos vise, jos vise se jadan patio. I prestali smo mu davati, a nije nam palo na pamet da smanjimo dozu.

Bumbo0809
    18. Listopad 2015. 17:36

Naanaa2 ja sam mome prestala davati sab simplex bas iz istog razloga-jer se punooo vise grcio od njih! Al isto nisam pokusala sa smanjenjem doze 
    Od sinoc nas je uhvatio skok u razvoju (6 tje) i bebac je sinoc vristaooo 4-5 sati..jedini ga malo sisanje smirivalo,onda bi krenio histericno cicu pljucat pa u usta je stavljat..a cice spale na samuu kozu! Nisam znala sto vise ima cicat?! :( pocela sam i ja plakati od muke..
    Al zato kad sam se ujutro probudila-cice su bile puneee 

Naanaa2
    18. Listopad 2015. 17:52

Bumba, jeste li nasli kakvo drugo rjesenje za grceve? Mi svome uz bio giau sada dajemo caj od kima i stavljamo toplu pelenu. Malo mu olaksa, ali ne upali uvijek. Neku noc sam ga prenosala od 1 do 6, nikako da grcevi stanu. A muz radio nocnu. Vec oko 4 sam pocela luditi jer nisam znala vise sto bi.

Naanaa2
    18. Listopad 2015. 18:02

Jednostavno mu je svaki prdac patnja. Ponekad, kad su grčevi blaži uspije ih prebroditi s dudom u ustima, samo uz grčenje i mrštenje, ponekad su toliko jaki da ni duda ne pomaže,  a nakon Espumisana je čisto vrištanje bez prestanka, da na momente ostane bez zraka. Jest da se od njega on isprdi, ali nakon sati i sati i vrištanja i previjanja od grčeva nemam mu srca više ih dati. Ali možda probam večeras s manjom dozom, od 10 kapi. Možda od toliko ne bude vrištanja, ali lakše izbaci sve te plinove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.